Naturfag VG3 Påbygg. inkl. lab - Nettstudier



Kursarrangør: Akademiet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Fortløpende
Varighet: 1 semester
Pris: 9.400

Vi tilbyr nettstudiet Naturfag VG3 Påbygg. inkl. lab. Naturfag er et allmenndannende fag. Det betyr at faget skal gi kunnskaper og ferdigheter som folk flest trenger for å kunne delta aktivt i samfunnet, for å kunne forstå samspillet i naturen og bidra til å ta vare på kloden vår.

Om fagene:
Målet med opplæringen i naturfag er at en får holdninger og kunnskaper som bidrar til å forstå naturvitenskaplig informasjon, til å ta bevisste og gjennomtenkte valg for eget liv og med tanke på å ta vare på jorda vår på en bærekraftig måte.

Naturvitenskapen er delt opp i ulike fagdisipliner, som biologi, fysikk, kjemi og geofag. I alle disse fagdisiplinene skal man lære å jobbe og tenke som en forsker gjennom hypotesedanning, eksperimentering, åpenhet, diskusjon, kritisk vurdering, argumentasjon og formidling.

Labkurs:
I labkurset tar vi for oss aktuelle labforsøk for privatisteksamen. Dersom du følger kurset via våre nettstudier arrangeres labkurset hovedsakelig i Oslo. Ta kontakt med din nærmeste skole for å undersøke om de tilbyr labkurs i faget.

Forkunnskaper:
Fullført grunnskole eller tilsvarende.

Eksamen:
Eksamensformen er muntlig-praktisk. Eksamen er lokalgitt, som betyr at dato for eksamen settes av ditt eksamenskontor.

Fagkoder:
Fagkoden er NAT1002 for VG1 og NAT 1003 for VG3. når du skal melde deg opp til privatisteksamen på privatistweb.

Omfang og støtte i Lånekassen:
Naturfag utgjør 140 årstimer. Dette tilsvarer 33% studiebelastning i Lånekassen dersom du tar faget over ett semester. Du må minimum ha 50% studiebelastning pr. semester for å være støtteberettiget i Lånekassen