Fysikk 2 - nettkursKursarrangør: Sonans Utdanning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 14 mnd tilgang
Pris: 10.400

Vi tilbyr kurs i fysikk 2 som nettkurs. I fysikk 2 går du dypere inn i stoffet enn i fysikk 1. Du lærer om den klassiske og den moderne fysikken og hvordan vi bruker matematikk og matematiske modeller til å beskrive naturen.

Kursinnhold:
Du blir øvd i å reflektere rundt ulike fysiske teorier, og får innsikt i hvordan fysikken og teknologien spiller på lag. I hvert emne finner du eksamensrelevante oppgaver du skal sende inn. Nettlæreren din retter og gir deg tilbakemeldinger. I tillegg finner du digitale prøver, flervalgs-tester og quiz, slik at du får god anledning til å repetere underveis. Du kan også delta i “live” undervisning, via nettløsningen GoToWebinar. Husk å delta på gratis kurs i studieteknikk og eksamensmestring!

Praktisk informasjon:
• Det er 2 eksamener - en skriftlig og en muntlig-praktisk.
• Fysikk 2 er et programfag fra studiespesialiserende, og sammen med Fysikk 1 utgjør faget en fordypning innen programområdet realfag.
• Faget gir et helt realfagspoeng.
• Nettkurset inneholder et labkurs, men du kan ta labkurs ved en av våre skoler.

Eksamen / sertifisering:
Muntlig eksamen er lokalt gitt, og du får tildelt en dato av ditt

Lånekassestøtte:
Faget tilsvarer 17% studiebelastning hvis du velger helårskurs. Velger du halvårskurs vil dette faget beregnes som 33% studiebelastning.

Målgruppe for kurset:
Skal du studere ved NTNU? Enkelte studier der krever at du har for eksempel Fysikk 2. Men faget er også viktig for andre studier i høyere utdanning, selv om det ikke er et krav for å komme inn.

Vis flere tilsvarende kurs: