Stressmestring, praktisk håndtering av krevende arbeid - webinar



Kursarrangør: Fagfokus AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer

Vi tilbyr webinar om stressmestring - praktisk håndtering av krevende arbeidshverdag. Kjenner du på symptomer som uro, nedstemthet, muskel-skjellet plager eller annet? Stresser du mye? Et kurs i stressmestring for din arbeidsplass kan være en veldig god investering.

Innhold:
Stress i seg selv er ikke farlig. Problemene oppstår når man ikke lenger klarer å ta pause fra stresset, og negative tanker bygger seg opp.

Program:
kl 09:00 - 12:00 Stressmestring for bedre arbeidshverdag:
Er du en person som stresser mye? Opplever du det vanskelig å legge bort stresset? Kjenner du på symptomer som uro, nedstemthet, muskel-skjellet plager eller annet? Er stresset et element det snakkes mye om på din arbeidsplass? Da er dette webinaret i stressmestring for deg og dere. Stress i seg selv er ikke farlig. Utfordringene blir når man ikke langer klarer å ta seg pauser fra stresset, eller man kjenner mye på negativt stress. Det gir direkte påvirkning på arbeidsmiljø, økonomi, trivsel og sykefravær.

På dette kurset lærer du og dine kolleger hvordan du kan møte stress på en ny måte, hvordan dere kan trene på å endre tanker og følelser knyttet til stress, samt at dere lærer konkrete stressreduserende teknikker. Webinaret består av en kombinasjon av undervisning og oppgaver. Her får du og dere konkrete verktøy og oppgaver der skal trene på. Det undervises i økter á 45 minutter, med 15 minutters pauser. Oppsummering på slutten av webinaret.

Kursholder: Mari Norman

Mari er en av grunnleggerne av Angstklinikken. Hun har i mange år jobbet med OCD og angstbehandling. Mari er også spesialisert i arbeidspsykologi og har jobbet mye med ledelse og organisasjonsutvikling. Hun kan hjelpe deg som sliter med stressrelaterte plager eller utfordringer knyttet til arbeidssituasjonen. Mari jobber også med lederutvikling og kan være en god sparringspartner for deg som opplever utfordringer knyttet til lederrollen, eller ønsker å jobbe med egne prestasjoner i eller utenfor jobb. Mari holder foredrag og kurs om bla. stressmestring.

Målgruppe for kurset:
Fagfokus sine kurs og webinarer er åpen for alle