Personvern kurs - GDPR

GDPR - Certified Data Protection Officer

Obtain all the competences and knowledge necessary to lead all the processes for implementing and complying with the requirements of the General Data Protection Regulation (GDPR) in an organization

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 5 dager 25.000 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 5 dager 25.000 kr

GDPR Foundation

GDPR Foundation training enables you to learn the basic elements to implement, manage and align a privacy framework with and based on the General Data Protection Regulation.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 12.500 kr
Kongsberg Kongsberg 2 dager 12.500 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 2 dager 12.500 kr
Tromsø Tromsø 2 dager 12.500 kr
Trondheim Trondheim 2 dager 12.500 kr

GDPR Introduksjonskurs

Introduksjonskurs for deg som har et operativt ansvar og ønsker å lære mer om de nye reglene under GDPR, samt hvilke tiltak som bør iverksettes for å sikre at bedriften opererer i henhold til de krav som stilles til bedrifter gjennom den nye personvernforordningen (GDPR).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 3 timer 2.900 kr

Livet med GDPR

Livet med GDPR er et kurs for deg som har et operativt ansvar og som ønsker en konkret gjennomgang av den endelige fortolkningen av lovgivningen og dens endelige krav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 dag 4.900 kr

Serious Game GDPR: Workshop om nye personvernregler

Lær deg de nye omfattende personvernreglene (GDPR) og få en konkret handlingsplan for din virksomhet på én dag. Vi har valgt å møte de nye personvernreglene på utradisjonelt vis, og har laget et spill som skal gjøre GDPR både gøy og utfordrende. Og ikke minst relevant for din virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 dag 6.900 kr

GDPR for ledelse, markedsføring og salg

Dag 2: GDPR for ledelse, markedsføring og salg Vi påstår at virksomheten din først er GDPR compliant når dine forretningsutviklere og ledere har personvern og sikkerhet i ryggmargen når de utvikler tjenester. På den måten slipper dere å gå mange ekstra runder når idéene møter virkeligheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 1 dag 6.300 kr

GDPR-implementasjon med Sesam

Dag 4: GDPR-implementasjon med Sesam Uansett om du har analysen på plass eller ikke, så er det på tide å tenke på den praktiske gjennomføringen. Ved hjelp av SESAM kan virksomheten levere gode, tekniske tjenester i god tid før fristen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 1 dag 6.300 kr

Grunnopplæring i personvern og GDPR

Dag 1: Grunnopplæring i personvern og GDPR Hva betyr den nye lovpålagte personvernforordningen (GDPR) for deg og din virksomhet? Dette kurset gir deg en god oversikt over basisbegrepene innen personvern, og hvordan disse får betydning for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 6.300 kr

Personvern og GDPR i systemutvikling

Dag 3: Personvern og GDPR i systemutvikling Kravene til privacy by design gjør at man må ta hensyn til systemutvikling i alle faser. Kurslederne vil gå gjennom hvordan man kan gjøre dette i praksis og kombinere de juridiske utgangsspunktene med hvordan dette kan gjennomføres i virkeligheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 6.300 kr

Strukturert innføring i GDPR

Watchcom tilbyr introduksjonskurs for den nye personvernforordningen GDPR. Gjennom kurset vil du få en kort sammenfattet introduksjon av de viktigste punktene din virksomhet må tenke på i forhold til det nye lovverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 2 dager 12.500 kr

SuperOffice GDPR Administratorkurs

Vil du få bedre kontroll på personvernet i din bedrift? På dette kurset lærer du hvordan du kan justere SuperOffice i henhold til din bedrifts GDPR-regler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 timer 3.500 kr

SuperOffice GDPR Administratorkurs - bedriftinternt

Vil du få bedre kontroll på personvernet i din bedrift? På dette kurset lærer du hvordan du kan justere SuperOffice i henhold til din bedrifts GDPR-regler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 timer Avtales kr

Personopplysningsloven – oversikt over endringene

Personopplysningsretten stiller strenge krav til behandling av personopplysninge som direkte eller indirekte kan knyttes til en fysisk person. I mai 2018 innføres nye regler som skjerper pliktene: EUs forordning for personvern blir norsk lov i 2018, og erstatter da dagens regelverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 2 timer 950 kr

GDPR i praksis - workshop for ledere og HR

Vi tilbyr GDPR i praksis - workshop for ledere og HR. Lær hvordan du som leder eller HR-ansvarlig løser dine nye ansvarsområder i praksis. Endringene i personvernreglene har skapt usikkerhet og stort behov for kunnskap og kontroll på hvordan dette angår den enkelte virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 1 dag fra 4.950 kr

GDPR i praksis - workshop for personvernombud

Vi tilbyr GDPR i praksis - workshop for personvernombud. Lær hvordan du skal mestre rollen som personvernombud i praksis. Endringene i personvernreglene har skapt usikkerhet og stort behov for kunnskap og kontroll på hvordan dette angår den enkelte virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 1 dag fra 4.950 kr

Grunnopplæring i personvern (GDPR) - nettkurs

Vi tilbyr grunnopplæring i personvern (GDPR) som nettkurs. Er du leder eller HR-ansvarlig må du få oversikt over hva GDPR innebærer og hvilke endringer dette har for din virksomhet og din rolle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter fra 1.190 kr

Innføring i personvern for ansatte - nettkurs

Vi tilbyr innføring i personvern for ansatte som nettkurs. Vet dine ansatte hva de nye personvernreglene innebærer for virksomheten? På 10 minutter får dine ansatte en innføring i de nye personvernreglene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 minutter fra 295 kr

Personopplysninger i arbeidsforhold

Mange virksomheter opplever usikkerhet omkring hva som er en korrekt og god praksis i henhold til EUs personvernforordning (GDPR) og personopplysningsloven fra 2018. Det dreier seg både om hvordan ivareta arbeidsgivers plikter og arbeidstakers rettigheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 09.04.2019 5 timer09.04.2019 fra 4.450 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 28.02.2019 5 timer28.02.2019 fra 4.450 kr
Stavanger Stavanger 10.04.2019 5 timer10.04.2019 fra 4.450 kr

Personvernombudets rolle - nettkurs

Vi tilbyr kurs i personvernombudets rolle som nettkurs. Hva forventes av deg som personvernombud eller personvernrådgiver? Hvem skal du samarbeide med? Hvilke ansvarsområder har du, og hvordan skal du gå frem for å utøve din rolle på best mulig måte?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 75 minutter fra 1.690 kr

Publisering, utlevering av personopplysninger om ansatte nettkurs

Vi tilbyr kurs i publisering og utlevering av personopplysninger om ansatte som nettkurs. Hvordan håndtere publisering og utlevering av personopplysninger i praksis - er det flere som lurer på etter innføring av nye personvernregler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 05.03.2019 75 minutter05.03.2019 fra 950 kr

Streaming: Oppbevaring av ansattopplysninger og GDPR

Vi tilbyr kurs i oppbevaring av ansattopplysninger og GDPR som nettkurs. Hvilke regler gjelder egentlig ved oppbevaring av personopplysninger, dokumenter og bilag?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1,5 time fra 990 kr

Streaming: Personvernerklæringer og GDPR

Vi tilbyr kurs i personvernerklæringer og GDPR som nettkurs. Få kontroll på personvernerklæringer etter GDPR

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer fra 990 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.