Personvern kurs - GDPR

Strukturert innføring i GDPR

Watchcom tilbyr introduksjonskurs for den nye personvernforordningen GDPR. Gjennom kurset vil du få en kort sammenfattet introduksjon av de viktigste punktene din virksomhet må tenke på i forhold til det nye lovverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 2 dager 12.500 kr

GDPR - Certified Data Protection Officer

Obtain all the competences and knowledge necessary to lead all the processes for implementing and complying with the requirements of the General Data Protection Regulation (GDPR) in an organization.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 5 dager 25.000 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 5 dager 25.000 kr
Trondheim Trondheim 5 dager 25.000 kr

GDPR Foundation

Obtain all the competences and knowledge necessary to lead all the processes for implementing and complying with the requirements of the General Data Protection Regulation (GDPR) in an organization.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 12.500 kr
Kongsberg Kongsberg 2 dager 12.500 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 05.06.2019 2 dager05.06.2019 12.500 kr
Tromsø Tromsø 2 dager 12.500 kr
Trondheim Trondheim 2 dager 12.500 kr

GDPR Introduksjonskurs

Introduksjonskurs for deg som har et operativt ansvar og ønsker å lære mer om de nye reglene under GDPR, samt hvilke tiltak som bør iverksettes for å sikre at bedriften opererer i henhold til de krav som stilles til bedrifter gjennom den nye personvernforordningen (GDPR).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 3 timer 2.900 kr

Livet med GDPR

Vi tilbyr kurs i livet med GDPR. Livet med GDPR er et kurs for deg som har et operativt ansvar og som ønsker en konkret gjennomgang av den endelige fortolkningen av lovgivningen og dens endelige krav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 dag 4.900 kr

Serious Game GDPR: Workshop om nye personvernregler

Lær deg de nye omfattende personvernreglene (GDPR) og få en konkret handlingsplan for din virksomhet på én dag. Vi har valgt å møte de nye personvernreglene på utradisjonelt vis, og har laget et spill som skal gjøre GDPR både gøy og utfordrende. Og ikke minst relevant for din virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 dag 6.900 kr

Grunnopplæring i personvern (GDPR) - nettkurs

Vi tilbyr grunnopplæring i personvern (GDPR) som nettkurs. Er du leder eller HR-ansvarlig må du få oversikt over hva GDPR innebærer og hvilke endringer dette har for din virksomhet og din rolle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter fra 1.190 kr

Innføring i personvern for ansatte - nettkurs

Vi tilbyr innføring i personvern for ansatte som nettkurs. Vet dine ansatte hva de nye personvernreglene innebærer for virksomheten? På 10 minutter får dine ansatte en innføring i de nye personvernreglene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 minutter fra 295 kr

Personopplysninger i arbeidsforhold

Mange virksomheter opplever usikkerhet omkring hva som er en korrekt og god praksis i henhold til EUs personvernforordning (GDPR) og personopplysningsloven fra 2018. Det dreier seg både om hvordan ivareta arbeidsgivers plikter og arbeidstakers rettigheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 5 timer fra 4.450 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 timer fra 4.450 kr
Stavanger Stavanger 5 timer fra 4.450 kr

Personvernombudets rolle - nettkurs

Vi tilbyr kurs i personvernombudets rolle som nettkurs. Hva forventes av deg som personvernombud eller personvernrådgiver? Hvem skal du samarbeide med? Hvilke ansvarsområder har du, og hvordan skal du gå frem for å utøve din rolle på best mulig måte?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 75 minutter fra 1.690 kr

Publisering, utlevering av personopplysninger om ansatte nettkurs

Vi tilbyr kurs i publisering og utlevering av personopplysninger om ansatte som nettkurs. Hvordan håndtere publisering og utlevering av personopplysninger i praksis - er det flere som lurer på etter innføring av nye personvernregler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 75 minutter fra 950 kr

SuperOffice GDPR Administratorkurs

Vil du få bedre kontroll på personvernet i din bedrift? På dette kurset lærer du hvordan du kan justere SuperOffice i henhold til din bedrifts GDPR-regler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 timer 2.750 kr

SuperOffice GDPR Administratorkurs - bedriftinternt

Vil du få bedre kontroll på personvernet i din bedrift? På dette kurset lærer du hvordan du kan justere SuperOffice i henhold til din bedrifts GDPR-regler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 timer Avtales kr

God Regnskapsføringsskikk

På dette heldagskurset i god regnskapsførerskikk (GRFS) ser vi i år spesielt på risikostyring og internkontroll,hva som forventes og hvordan man skaper gode rutiner. Vi ser også på aktuelle nyheter, hvordan man skal gjøre en god vurdering av kundens interne rutiner og rutinene rundt betalingsoppdrag

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 7 timer 3.800 kr

God regnskapsføringsskikk 2018 - Nettkurs

Vi tar for oss hvitvaskingsloven og endringene som den nye loven medfører. Vi ser på risikostyringsforskriften, som er helt sentralt innen hvitvasking. Videre går vi inn på GDPR for regnskapsførere og den nye atferdsnormen den fører med seg. Vi ser på resultatet fra tematilsynet til Finanstilsynet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 timer 2.900 kr

GRFS 2018 – GDPR for regnskapsførere - Nettkurs

I dette kurset går vi igjennom personvernregler for regnskapsførere. Denne personvernforordningen som EU har vedtatt stiller nye og strengere krav til behandling av personopplysninger. Vi ser på hvordan dette gjøres i regnskapsfører-virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 500 kr

GRFS 2018 – Hvitvasking og risikostyring - Nettkurs

Her ser vi på hvitvaskingsloven og sammenligner ny og gammel lov. Denne belyses fra et risikoperspektiv, noe som er helt essensielt i lovgivningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.000 kr

Hvitvasking, risikostyring og internkontroll 2018 - Nettkurs

Dette er tre temaer som henger nøye sammen. Hvitvasking er et relevant tema i 2018 og har en tilhørende ny lov. Innenfor dette er risikostyring, risikomomenter og internkontroll viktig deler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 2.000 kr

Hvitvaskingsloven - Nettkurs

Hvitvasking av penger er et stort samfunnsproblem, og en rekke aktører i næringslivet har en plikt til å bidra til at hvitvasking ikke forekommer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 1.000 kr

Kommende endringer i lovverket for regnskapsførere - Nettkurs

Kommende endringer i lovverket for regnskapsførere i 2018 og 2019 I blant kan det være svært fornuftig å se fremover – ikke bare bakover. Dette kurset, som gir én times oppdatering i GRFS, gir deg oversikten over kommende endringer i regelverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 1.000 kr

Siste endringer i GRFS - Nettkurs

Vi holder kurset siste endringer i GRFS som nettkurs Trenger du en rask og presis oppdatering? Dette kurset er på én time og gir deg en intensiv oppdatering på GRFS.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 1.000 kr

Årets fagdager 2018 Dag 2: Avvikling av næringsvirksomhet

Omdanning og avvikling av næringsvirksomhet og andre utvalgte emner, skatt, merverdiavgift, regnskap og bokføring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 3.800 kr

Kurs i EUs nye personvernregler (GDPR)

EUs nye personvernregler (GDPR) skulle tre i kraft i Norge 25. mai 2018, men slik det ser ut pr i dag vil det bli juli istedenfor. Reglene stiller strengere krav til virksomheters innsamling og behandling av persondata enn i dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 12.06.2019 (+3) 1 dag12.06.2019 (+3) 6.450 kr

Grunnopplæring i GDPR og personvernregler

Hva betyr den nye personvernforordningen (GDPR) med hensyn til behandling av personopplysninger for din virksomhet, og hva må du gjøre? Kurset gir god oversikt over hvilke krav som GDPR stiller, og er praktisk rettet slik at du etter kurset kan lage ditt GDPR internkontrollsystem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 1 dag 2.883* kr
Bygland Bygland 1 dag 2.883* kr
Bykle Bykle 1 dag 2.883* kr
1 dag 2.883* kr
Bømlo Bømlo 1 dag 2.883* kr
Eigersund / Egersund Eigersund / Egersund 1 dag 2.883* kr
Evje og Hornnes Evje og Hornnes 1 dag 2.883* kr
Gol Gol 1 dag 2.883* kr
Haugesund Haugesund 1 dag 2.883* kr
Hele landet Hele landet 1 dag 2.883* kr
Iveland Iveland 1 dag 2.883* kr
Kragerø Kragerø 1 dag 2.883* kr
Kvinesdal Kvinesdal 1 dag 2.883* kr
Lillesand Lillesand 1 dag 2.883* kr
Lindesnes Lindesnes 1 dag 2.883* kr
Lyngdal Lyngdal 1 dag 2.883* kr
Mandal Mandal 1 dag 2.883* kr
Nord-Aurdal / Fagernes Nord-Aurdal / Fagernes 1 dag 2.883* kr
Odda Odda 1 dag 2.883* kr
Risør Risør 1 dag 2.883* kr
Sauda Sauda 1 dag 2.883* kr
Seljord Seljord 1 dag 2.883* kr
Sirdal Sirdal 1 dag 2.883* kr
Skien Skien 1 dag 2.883* kr
Sola Sola 1 dag 2.883* kr
Stavanger Stavanger 1 dag 2.883* kr
Tromsø Tromsø 1 dag 2.883* kr
Tønsberg Tønsberg 1 dag 2.883* kr
Valle Valle 1 dag 2.883* kr
Åmli Åmli 1 dag 2.883* kr

Kurs i GDPR-system bedrift - Gratis ved bestilling av system

Alle norske virksomheter får nå nye internasjonale personvernregler å forholde seg til fra og med den 25.mai 2018. Dette medfører for mange et krav om omlegging av rutiner og krav til styringssystemer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Aust-Agder Aust-Agder
Hordaland Hordaland
Rogaland Rogaland
Telemark Telemark
Vest-Agder Vest-Agder

GDPR i ledelsessystemet

Vi tilbyr kurs om GDPR i ledelsessystemet. Vi viser hvordan man praktisk kan håndtere de nye personvernreglene i organisasjonens ledelsessystem. Det du trenger å vite på én dag!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 13.06.2019 1 dag13.06.2019 5.100 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>