Personvern kurs - GDPR

Strukturert innføring i GDPR

Watchcom tilbyr introduksjonskurs for den nye personvernforordningen GDPR. Gjennom kurset vil du få en kort sammenfattet introduksjon av de viktigste punktene din virksomhet må tenke på i forhold til det nye lovverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 12.11.2018 2 dager12.11.2018 12.500 kr

Personvern - GDPR for regnskapsførere - nettkurs

Vi tilbyr kurs i personvern - GDPR for regnskapsførere som nettkurs. Dette kurset tar sikte på å gi en innføring i hvilke personopplysningsregler som vil gjelde for regnskapsvirksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer fra 1.800 kr

Personvern (GDPR) - ny lovgivning og norm for regnskapsbransjen

I 2018 innføres ny personopplysningslov som alle norske virksomheter må forholde seg til. Loven er basert på EUs personvernforordning fra 2016, også kalt GDPR. Hva vil dette bety for virksomheten din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 25.10.2018 1 dag25.10.2018 fra 3.100 kr
Hamar Hamar 30.10.2018 1 dag30.10.2018 fra 3.100 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 17.10.2018 1 dag17.10.2018 fra 3.100 kr
Sola Sola 15.10.2018 1 dag15.10.2018 fra 3.100 kr
Tromsø Tromsø 29.11.2018 1 dag29.11.2018 fra 3.100 kr

GDPR - Certified Data Protection Officer

Obtain all the competences and knowledge necessary to lead all the processes for implementing and complying with the requirements of the General Data Protection Regulation (GDPR) in an organization

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 5 dager 25.000 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 08.10.2018 5 dager08.10.2018 25.000 kr

GDPR Foundation

GDPR Foundation training enables you to learn the basic elements to implement, manage and align a privacy framework with and based on the General Data Protection Regulation.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 12.500 kr
Kongsberg Kongsberg 2 dager 12.500 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 2 dager 12.500 kr
Tromsø Tromsø 2 dager 12.500 kr
Trondheim Trondheim 2 dager 12.500 kr

GDPR Introduksjonskurs

Introduksjonskurs for deg som har et operativt ansvar og ønsker å lære mer om de nye reglene under GDPR, samt hvilke tiltak som bør iverksettes for å sikre at bedriften opererer i henhold til de krav som stilles til bedrifter gjennom den nye personvernforordningen (GDPR).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 3 timer 2.900 kr

Livet med GDPR

Livet med GDPR er et kurs for deg som har et operativt ansvar og som ønsker en konkret gjennomgang av den endelige fortolkningen av lovgivningen og dens endelige krav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 11.10.2018 (+1) 1 dag11.10.2018 (+1) 4.900 kr

Serious Game GDPR: Workshop om nye personvernregler

Lær deg de nye omfattende personvernreglene (GDPR) og få en konkret handlingsplan for din virksomhet på én dag. Vi har valgt å møte de nye personvernreglene på utradisjonelt vis, og har laget et spill som skal gjøre GDPR både gøy og utfordrende. Og ikke minst relevant for din virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 dag 6.900 kr

Nye regler for behandling av personopplysninger

Vi tilbyr kurs i nye regler for behandling av personopplysninger. Kurs for offentlig sektor om den nye personvernforordningen fra EU (GDPR). Formålet er å sette fokus på de mest sentrale reglene som kommer til anvendelse når offentlig forvaltning skal behandle personopplysninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø 1 dag 2.850 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 2.850 kr
Tromsø Tromsø 1 dag 2.850 kr
Trondheim Trondheim 1 dag 2.850 kr
Tønsberg Tønsberg 1 dag 2.850 kr

GDPR for ledelse, markedsføring og salg

Dag 2: GDPR for ledelse, markedsføring og salg Vi påstår at virksomheten din først er GDPR compliant når dine forretningsutviklere og ledere har personvern og sikkerhet i ryggmargen når de utvikler tjenester. På den måten slipper dere å gå mange ekstra runder når idéene møter virkeligheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 01.11.2018 1 dag01.11.2018 6.300 kr

GDPR-implementasjon med Sesam

Dag 4: GDPR-implementasjon med Sesam Uansett om du har analysen på plass eller ikke, så er det på tide å tenke på den praktiske gjennomføringen. Ved hjelp av SESAM kan virksomheten levere gode, tekniske tjenester i god tid før fristen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 1 dag 6.300 kr

Grunnopplæring i personvern og GDPR

Dag 1: Grunnopplæring i personvern og GDPR Hva betyr den nye lovpålagte personvernforordningen (GDPR) for deg og din virksomhet? Dette kurset gir deg en god oversikt over basisbegrepene innen personvern, og hvordan disse får betydning for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 31.10.2018 1 dag31.10.2018 6.300 kr

Personvern og GDPR i systemutvikling

Dag 3: Personvern og GDPR i systemutvikling Kravene til privacy by design gjør at man må ta hensyn til systemutvikling i alle faser. Kurslederne vil gå gjennom hvordan man kan gjøre dette i praksis og kombinere de juridiske utgangsspunktene med hvordan dette kan gjennomføres i virkeligheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 02.11.2018 1 dag02.11.2018 6.300 kr

Grunnopplæring i GDPR og personvernregler

Hva betyr den nye personvernforordningen (GDPR) med hensyn til behandling av personopplysninger for din virksomhet eller kommune. Dette kurset gir deg en god oversikt over hvilke krav som GDPR-forordningen stiller, oversikt over termer og definisjoner som benyttes. Inkludert GDPR-sjekkliste.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Grimstad Grimstad 02.10.2018 1 dag02.10.2018 4.450 kr
Stavanger Stavanger 03.10.2018 1 dag03.10.2018 4.450 kr
Tønsberg Tønsberg 01.10.2018 1 dag01.10.2018 4.450 kr

KURS I GDPR-SYSTEM BEDRIFT - GRATIS VED BESTILLING AV SYSTEM

Alle norske virksomheter får nå nye internasjonale personvernregler å forholde seg til fra og med den 25.mai 2018. Dette medfører for mange et krav om omlegging av rutiner og krav til styringssystemer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Aust-Agder Aust-Agder
Hordaland Hordaland
Rogaland Rogaland
Telemark Telemark
Vest-Agder Vest-Agder

 |  1 2   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.