Kurs intervju - intervjuteknikk

Intervjuteknikk i varslingssaker

Vi tilbyr kurs i intervjuteknikk i varslingssaker. ntervjuteknikk som ledd i undersøkelser eller gransking av varslingssaker

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 3 timer 3.995 kr

Løgndeteksjon

Vi holder et kurs i løgndeteksjon. Kroppsspråk, ansiktsuttrykk og utsagnsanalyse. Dette kurset fokuserer på hvordan du kan forbedre din tolkning av fysisk og verbal kommunikasjon fra motparten, og hvordan du kan respondere og agere i etterkant- både verbalt og ikke-verbalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Taktisk fremkalling av informasjon

Vi tilbyr kurs i taktisk fremkalling av informasjon. Du tror kanskje du allerede har god kontroll på kommunikasjonsevnen og spørreteknikken din, men hva om vi fortalte deg at du kan tilegne deg viktig informasjon uten å stille et eneste spørsmål?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Karriereveiledning - Karriererådgivning - Jobb - bedriftsinternt

Trives du ikke med jobben lenger, eller vet du ikke hva du vil bli? Finn muligheter og ønsker for fremtiden. Finn noe nytt eller juster jobbsituasjonen. Få fart på karrieren!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Rekruttering - DNV sertifiseringskurs

Dette er et kurs som har til hensikt å gi kursdeltakeren grundig innføring i de emnene som det stilles krav til for å bli sertifisert rekrutterer av DNV. Raad Gruppen er godkjent som kursleverandør av DNV innen sertifisering av rekrutteringspersonell.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 24.09.2024 (+3) 2 dager24.09.2024 (+3) 12850 kr

Rekruttering - Intervjuteknikk & Utvelgelse - for ledere og HR

Kurset har en praktisk tilnærming til det å gjennomføre en utvelgelsesprosess. Vi har fokus på kompetansebaserte intervjumetoder og intervjuteknikker. Kurset vil gjøre deg raskt bedre i stand til å velge den beste kandidaten fra søknadsbunken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 24.09.2024 (+3) 1 dag24.09.2024 (+3) 6850 kr

Rekruttering: DNV sertifiseringskurs - Nettbasert

Kurset gir en grundig innføring i emner knyttet til DNVs standard for rekrutteringspersonell.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5850 kr

Motiverende intervju

Vi tilbyr kurs om motiverende intervju. Motiverende intervju (MI), også kalt motiverende samtale, er en effektiv og empatisk metode for samtaler om endring, motivasjon og mestring. Dagene vil bestå av teori, mye praktisk øvelse og demonstrasjoner. Vi tar små pauser underveis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.650 kr

Rekruttering - hvordan finne rett person - bedriftsinternt

Vi tilbyr 2-dagers kurs om rekruttering - hvordan finne rett person for bedrifter. Å ansette feil person er kostbart, menneskelig og økonomisk, for både organisasjonen og den nyansatte. Det er viktig å finne den rette. Da snakker vi om hele mennesket, ikke bare kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 5.700 kr

Rekruttering, hvordan lykkes med å finne rett person - bedrifter

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om rekruttering - hvordan lykkes med å finne rett person. Å ansette feil person er kostbart, menneskelig og økonomisk, for både organisasjonen og den nyansatte. Det er viktig å finne den rette. Da snakker vi om hele mennesket, ikke bare kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag 2.850 kr

Omstilling i bedrift

Trenger dere støtte i en omstilling- eller nedbemanningsprosess? Vi kan vi bistå med karrierecoaching og oppfølging av medarbeiderne. Vi gjennomfører karrierecoaching for den enkelte, eller tilrettelegger kurs for grupper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sinsen Oslo, Sinsen etter avtale kr

Karriereveiledning - for private og bedrifter

Escala tilbyr spesialisert karriereveiledning for bedrifter som står overfor omstilling og nedbemanning, og forstår at disse prosessene kan være utfordrende både for organisasjonen og berørte ansatte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nord-Trøndelag Nord-Trøndelag Avtales kr
Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag Avtales kr

 |  1 2   |  Neste side >>