Medarbeider og medarbeidersamtale

I kategorien medarbeider og medarbeidersamtale finner du kurs i behandling og inkludering av medarbeidere. Kurs i medarbeidersamtaler fokuserer gjerne på hvordan denne samtalen kan brukes som ledd i å skape forandringer/forbedringer og eventuelt øke prestasjonene hos den enkelte ansatte og for bedriften som helhet. God medarbeiderutvikling kan være avgjørende for å holde en stabil og kompetent arbeidsstyrke.

Jungs personlighetsteori

Lær deg prinsippene i disse personlighetstypene og modellen for hvordan dette er bygd opp. Forstå det som ligger bak DISC-testen og bli i stand til å forstå ulike mennesketyper og kommunisere godt med dem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 699 kr

Utvikle medarbeidere

For å endre adferd er det viktigste at medarbeiderne har respekt for hverandres og arbeidsgiverens tid. Det må ikke være noen tvil om hvorfor vi er på jobb, Det handler om økonomi eller å få jobben gjort

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø

Slik bygger vi tilbakemeldingskultur - gratis foredrag

Flere og flere medarbeidere etterspør mer tilbakemelding og uttrykker at de også motiveres av det. Bli med på et gratis frokostseminar med faglig påfyll om hvordan du kan bygge en god tilbakemeldingskultur der du er.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time Gratis kr

Slik gir du tilbakemeldinger til andre

Lær solide verktøy og teknikker for hvordan man gir andre tilbakemeldinger. Bli bevisst på tankesett, kommunikasjon og håndtering av reaksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 4850 kr

Medarbeidersamtalen

Vi tilbyr kurs i medarbeidersamtalen. Få bedre grep på tilrettelegging, gjennomføring og oppfølging. Enkle grep som bidrar til større drivkraft, arbeidsglede og motivasjon:

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal Avtales kr

Den gode personalsamtalen for bedrifter

Hvilke faktorer som skal til for å lykkes med å skape gode medarbeidersamtaler er det sentrale i dette kurset. For å oppnå dette er blant annet tillit mellom arbeidstaker og arbeidsgiver utslagsgivende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hordaland Hordaland Avtales kr

Den vanskelige samtalen

Vi tilbyr kurs om den vanskelige samtalen - avdekke årsaker og forebygge når forventningene til arbeidstaker ikke innfris. Kurset skal gjøre deltakerne tryggere på forberedelse til og systematisering og formalisering av vanskelige samtaler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Alta Alta 1 dag
Bodø Bodø 1 dag
Stjørdal Stjørdal 1 dag
Tromsø Tromsø 1 dag
Trondheim Trondheim 1 dag

Fra den vanskelige til den gode samtalen!

Målet med kurset er å gi deg som deltaker innsikt i hvordan du med relativt enkle grep kan snu vanskelige samtaler til gode og konstruktive samtaler. Du vil få kjennskap til klassiske fallgruver og beslutningsfeller, og tips om hvordan du kan unngå dem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.650 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>