Kurs i arbeidsglede

Mangfoldsledelse

Dette kurset kaster lys over hvordan mangfold kan være lønnsomt i praksis for organisasjoner og næringsliv. Den retter seg mot de ledere som ønsker å styrke prestasjoner gjennom et sterkere team av kompletterende ferdigheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 dag 10.900 kr

Stressmestring - Bedriftsinternt / Større grupper

Stress er blant de vanligste helseproblemene både på norske og europeiske arbeidsplasser. De er ingen tvil om at stress er et stort hinder fo den enkelte person, samt for et godt og produktivt arbeidsmiljø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Arbeidsmiljøkongressen 2024

Arrangeres for 50. gang Arbeidsmiljøkongressen har røtter tilbake til 40-tallet og blir i år arrangert fysisk for 50. gang. Kongressen er en viktig møteplass for alle som er opptatt av helse, miljø og sikkerhet og arrangeres av Arbeidsmiljøsenteret

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 22.10.2024 2 dager22.10.2024 fra 9.900 kr

Effektivt stressmestringkurs for ledere og ansatte

I dagens arbeidsliv er stress en vanlig utfordring som kan dempe både motivasjon og prestasjon. Spesielt i Norge, hvor både ledere og ansatte ofte kjenner på et konstant bakgrunnsstress. Hvis dette høres kjent ut, er vårt kurs i stressmestring skapt for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2995 kr

Nettkurs i migrasjonsforståelse og migrasjonshelse

Terapivakten Kurs og Kompetanse har på oppdrag av Hero Norge utviklet et informasjonsrikt vellutprøvd og kompetansehevende kurs i migrasjonshelse. Dette kurset skal gi deg de ferdighetene og kompetansen som du behøver for å kunne møte flyktninger på en empatisk og forståelsesfull måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1995 kr

Kulturbygging, motivasjon i organisasjonen

Vi tilbyr kurs i kulturbygging i organisasjonen, Kulturbygging i organisasjonen gir motivasjon og kompetanse i din bedrift. Utvikling i et samspill mellom medarbeider og leder med kulturbygging.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 5.750 kr

Finn din indre drivkraft - Bedriftsinternt Seminar

Ytre tegn på suksess blir aldri like mye verdt som din indre drivkraft. Drivkraft perspektivet – hvordan finne din drivkraft. Gjør dine drømmer til virkelighet – Oppdag styrken gjennom din indre drivkraft.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager

Engasjement på arbeidsplassen - seminar

Vi tilbyr sseminar i engasjement på arbeidsplassen. Om engasjement for bedre resultater. Utdanningspartner leverer et bredt og fleksibelt kurs- og seminarprogram for å bidra til personlig og organisatorisk utvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 1 dag

Samhandling, trivsel og arbeidsmiljøutvikling

Vi tilbyr kurs i samhandling, trivsel og arbeidsmiljøutvikling. Fokus denne dagen vil være samarbeid, kommunikasjon, respekt og hva som kan påvirke vår arbeidsglede og trivsel på jobb. Formålet er å bevisstgjøre deltakerne på økt nærvær og trivsel ved hjelp av samarbeidsforholdene på arbeidsplassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.450 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>