Lær å fly-turné om motivasjon/ idéutvikling - bedriftsinterntKursarrangør: Stig og Stein
Sted: Hele landet, Vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 kveld
Pris: fra 300 pr stk

I tillegg til at du kan booke Stig til å holde ”Lær å fly” foredrag for din bedrift eller organisasjon. Kan du også bli partner i Stigs ”Lær å fly” turne konsept!

Byer som Hamar, Bergen, Ålesund, Stavanger og Trondheim er allerede en del av turneen, men målet er å besøke minst 30 steder i løpet av 2013 og 2014.


Som arrangør av et ”Lær å fly” arrangement på ditt sted er dealen som følger:
- du må skaffe et sal/lokale som tar minst 250 personer og i tillegg sørge for teknikk ( lyd og videokanon) og enkel bevertning til en kaffepause.
- Vi i Stig og Stein gir deg som arrangør 50 til 100 gratis billetter til arrangementet som du fritt disponerer ( skaffer du større sal/lokale blir vi enig om flere gratis billetter).

Resten av billettene selges av Stig og Stein gjennom annonsering i lokalpresse, samt at vi tilbyr dette som pakker til lokale og regional bedrifter.

Et slikt ”Lær å fly” å fly arrangement varer i ca. 2,5 timer, med en kort pause underveis. Stig er A – menneske og liker best å gjøre disse arrangementene som halvdagsseminar fra 09.00 til 11.30. Men for all del, har du andre ønsker – kom med dem!

Hvis du tror ”Lær å fly” turneen er noe for deg tar du kontakt med prosjektleder Tora Rommetveit i Stig og Stein.

Når Stig holder Lær å fly foredrag forteller han deg om hvordan du skal finne mer lyst og motivasjon til hverdagsoppgavene, og veien frem til flere og bedre ideer, alene og samme med andre.

Stig påstår at alle kan bli mer kreative, og gir oppskriften på hva som må til for å sette nye ideer ut i livet.

• Hva hemmer nytenking og kreativitet?
• Tips til metoder, teknikker og verktøy for hvordan du kan blir flinkere til å finne gode ideer.
• Hva slags holdninger har vi egentlig til det som er nytt og uprøvd?


Stig Hjerkinn Haug startet kreativitetsselskapet Stig og Stein for snart 20 år siden, og har hele livet utelukkende jobbet med kreativitet og nyskaping. Og han er i dag en av Norges fremste eksperter på motivasjon og idéutvikling. Han har han solgte 70 000 bøker om kreativitet, og holdt mer enn 1000 foredrag og forelesinger. Stig har deltatt i oppstarten av en rekke selskaper som alle kjennetegnes ved å ha fokus på nytenking og innovasjon.

Vis flere tilsvarende kurs: