Workshop - Idé Grand Prix - bedriftsinter og større grupperKursarrangør: Stig og Stein
Sted: Hele landet, Vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 timer til én dag

Skal dere ha en samling, et seminar eller en konferanse med de ansatte? Har det en tendens til å bli litt for mye enveiskommunikasjon, powerpoint, strategi og mål? Da skal dere heller engasjere deltakerne til å bidra med å løse bedriftens største utfordringer.

Ide Grand Prix er gøy og nyttig både for deltakerne og arrangøren, og er mye bedre enn et kjedelig fordrag eller et event uten mening.

Slik gjør vi det:
Oppdragsgiver velger en aktuell problemstilling eller utfordring som er viktig for organisasjonen. Under workshoppen er det de ansattes oppgave å komme fram til konkrete og gode forslag på hvordan sider ved organisasjonen kan forbedres eller hvordan arbeidsoppgaver kan løses på nye og bedre måter. Vi deler deltakerne i grupper og kjører workshoppen etter våre velprøvde metoder og teknikker. Vi sørger for fullt trøkk og at gruppene løpende jobber med nye ideer og forslag. Til slutt velger gruppene sine beste forslag.

Resultatet er at vi oppnår tre ting på en gang:
• Ansatte har vært involvert og kommet med nye ideer og forslag på forbedringer på jobben
• Alle har lært seg en arbeidsmetodikk for praktisk idéarbeid
• De ansatte hatt det morsomt og blitt bedre kjent med gamle og nye arbeidskollegaer

For å få hundrevis av personer til å komme fram til gode konkrete forslag, løsninger og konsepter på kort tid, bruker vi vår egen Stig og Stein-metode, som sikrer stor bredde på ideene, og samtidig et konkret sluttresultat. Idé Grand Prix kan arrangeres med 20 til 500 personer. Vi kan levere workshopper på norsk, svensk og engelsk.

Vis flere tilsvarende kurs: