Stressmestringskurs i Oslo

I kategorien stressmestring finner du stressmestringskurs for bedrifter og privatpersoner i hele landet. Her kan man lære en kombinasjon av teknikker som virker effektivt på å senke stressnivået og redusere fysiske og psykiske spenninger. Selv moderat stress gjør hverdagen mye vanskeligere enn den trenger å være. Enkle teknikker for stressmestring kan hjelpe deg både på jobben og hjemme.
Vi gjør oppmerksom på at du finner flere Kurs i stressmestring og utbrenthet under kategorien Avvenning og psykisk helse.

Mindfulness - Bevisst / tilstedeværende leder

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i Mindfulness - bevisst / tilstedeværende leder, Dette er et digital gruppe for ledere som ønsker å praktisere bevisst ledelse. Vi møtes en gang per måned, 90 minutter

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 8 uker 7.500 kr

Mindfulness - Fordypning - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i mindfulness - fordypning I dette 8-ukers kurset vil du lære hvordan du skal være bevisst og tilstede i livet. Dette kurset er for både ledere og medarbeidere som ønsker en bedre balanse i livet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 8 uker 6.900 kr

Mindfulness-basert stress reduksjon, MBSR

Vi tilbyr kurs i mindfulness-basert stress reduksjon, MBSR. Mindfulness er en effektiv metode for å redusere stress, øke velvære og få mer tilstedeværelse i hverdagen. Begyn din trening idag! I dette 8-ukers kurset vil du trene på ulike metoder for å redusere opplevd stress.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 8 uker 5.400 kr

Kurs i studieteknikker

Vi tilbyr kurs i studieteknikker. Ved hjelp av enkle og raske grep kan du få til mer på eksamener, bli mer motivert og konsentrert til skole- og studiearbeid – du kan få tilbake troen på deg selv!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Smestad Oslo, Smestad

Avansert kurs i Trauma Release Exercises, for viderekommende

Avansert kurs i Trauma Release Exercises, for viderekommende. Dette kurset er for deg som har erfaring med Trauma Release Exercises fra tidligere, og ønsker å lære mer om TRE.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 1.100 kr

Trauma Release Exercises - instruktørutdannelse

Du har nå mulighet til å delta på en utdannelse i TRE, som gir deg mulighet til å bruke TRE med enkeltklienter, og med grupper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 3 dager 5.400 kr

Trauma Releasing Exercises - introduksjonskurs

Lær stress og traumereguleringsmetoden TRE, Trauma Release Exercises. I kurset får du en enkel teoretisk og praktisk innføring i metoden slik at du kan starte å anvende den til personlig bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 950 kr

Stressmestring, Mindfulness, Yoga

Når det psykiske presset blir så stort at du kjenner det på kropp og sjel, du mister kontrollen, du mestrer ikke, du presterer mer enn det kroppen egentlig har kapasitet til. Da er det på tide å stoppe opp, lete etter hva du treng er for å få balansen og gjøre viktige endringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Halvdagskurs i stressmestring og arbeidslivsbalanse

Opplev et unikt stressmestringskurs med psykologen og globetrotteren! Kurset holdes av psykologspesialist Haakon Rydning og rådgiver Amund Fjellstad med global ledererfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 4 time 4950 pluss mva kr

Stressmestring inkl. transcendental meditasjon

Vi tilbyr kurs i stressmestring inkludert transcendental meditasjon. Et basiskurs består av 7 leksjoner á 1 time. Den første leksjonen, hvor det gis informasjon om meditasjon og andre stressreduksjonsmetoder, er gratis og uforpliktende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 7 timer 6.000 kr

Stressmestring inkl. transcendental meditasjon - bedrifter

Vi tilbyr kurs i stressmestring inkludert transcendental meditasjon for bedrifter. Et basiskurs består av 7 leksjoner á 1 time. Den første leksjonen, hvor det gis informasjon om meditasjon og andre stressreduksjonsmetoder, er gratis og uforpliktende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 7 timer 6.000 kr

Stressmestring inkl. transcendental meditasjon-privatundervisning

Vi tilbyr kurs i stressmestring inkludert transcendental meditasjon som privatundervisning. En skreddersydd privatundervisning. Den første leksjonen, hvor det gis informasjon om meditasjon og andre stressreduksjonsmetoder, er gratis og uforpliktende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 7 timer 6.000 kr

Værekraftkonferansen - bærekraft - stressmestring - mentale vaner

Vi er begeistret for å sette opp nok en inspirerende konferanse for å utforske temaene værkraft, bærekraft, stressmestring, mentale vaner og filosofien om å tenke enkelt for å skape opplevelse av mening god stemning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 24.10.2024 1 dag24.10.2024 fra 990 kr

Aktiv fysisk intervensjon, stressmestring og slippeprosedyre

Vi tilbyr kurs i aktiv fysisk intervensjon, stressmestring og slippeprosedyre. Målsetting: Målsettingen er å tilføre kunnskap og ferdigheter som bidrar til økt mestring ved bruk av aktiv fysisk intervensjon, stressmestring og fokus på slippeprosedyre under stress og utmattelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 3.150 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>