Kommunikasjonskurs i Oslo

I kategorien kommunikasjon finner du kurs og opplæring innen kommunikasjon og samhandling i hele landet. Gode kommunikasjonsferdigheter er i mange situasjoner avgjørende om man skal lykkes i arbeidslivet, eller i privatlivet for den saks skyld. Et kurs i kommunikasjon kan hjelpe med å få frem det beste i deg slik at du lykkes bedre, uansett arena.
Vi gjør oppmerksom på at du finner egne kategorier for Konflikthåndteringskurs, Kurs i presentasjonsteknikk og Coachingkurs i kommunikasjon. Finner du ikke kurset du leter etter tar du bare kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Nyhetsbrev

Lær å lag nyhetsbrev Kommunikasjon med kundene dine er nøkkelen til varige relasjoner. Bli med på kurs i å lage nyhetsbrev.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 1 dag 3.700 kr

Hybridkurs - Nøkler til god kommunikasjon med unge i risikosonen

Vi tilbyr hybridkurs om nøkler til god kommunikasjon med unge i risikosonen for kriminalitet og traumer hvor du kan delta fysisk tilstede eller via streaming. Hvordan kan vi bygge relasjoner som gir elevene våre overskudd og større tro på sine egne evner, til tross for eventuell motstand?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer 1.390 kr

High Impact Communication

High Impact Communication er et intensivt og praktisk program, som retter seg mot deg som ønsker å bli tryggere og kommunisere med større gjennomslagskraft. I løpet av to intensie dager får du trent på strukturer og teknikker tilpasset ditt behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 21.09.2022 2 dager21.09.2022 22.000 kr

Kommunikasjon og lederskap

Vi tilbyr kurs i kommunikasjon og lederskap. Å gå Kommunikasjon og lederskap oppleves for mange som et viktig vendepunkt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 uker à 4 timer 52.000 kr

Drømmeseminaret

Er du opptatt av mangfold, ledelse, likestilling og relasjoner? Kom på drømmeseminaret! Opplev denne unike miksen av foredragsholdere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag Fra 6.495 kr

Kurs i presentasjonsteknikk og formidling med Torunn Meyer

Vi tilbyr to dagers kurs i presentasjonsteknikk og formidling med skuespiller Torunn Meyer. Bli bedre til å overbevise og påvirke! Vi har fokus på praktisk trening av dine kommunikasjonsferdigheter, og jobber innenfor trygge rammer med vekt på dine styrker og fremheving av disse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager fra 8.900 kr

Kommunikasjon som et eget verktøy

Vi tilbyr kurs om kommunikasjon som et eget verktøy. Helsepsykologi handler om hvordan mentale prosesser påvirker kroppen, blant annet smerteopplevelse, slitenhet og immunforsvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Adferd og kommunikasjonkurs - bedriftsinternt

Hvordan skape nære og tillitbaserte relasjoner til kunder og medarbeidere. En workshop hvor adferd og bevissthet rundt ulike adferdstrekk er fokus. I gjennomføring av slike workshops ser vi en betydelig tilleggsverdi av å starte med en personprofil fra persolog.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager Avtales kr

Profesjonell kundeservice og klagehåndtering

Vi tilbyr kurs om profesjonell kundeservice og klagehåndtering - oppdatert og spennende program! Lær hvordan du legger strategien for å skape en kultur og mentalitet for topp kundeservice i hele virksomheten!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 12.10.2022 2 dager12.10.2022 12.995 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 12.995 kr

Retorikk - kunsten å overbevise og påvirke

Vi tilbyr 2-dagers kurs om retorikk - kunsten å overbevise og påvirke. Ønsker du å overbevise og nå frem med ditt budskap? Her lærer du teknikkene som gjør at du blir hørt. Bli trygg på hvordan du bygger opp et budskap og fremfører det for å få størst mulig effekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 17.995 kr
Oslo, Vika Oslo, Vika 2 dager 17.995 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>