Kommunikasjonskurs i Oslo

I kategorien kommunikasjon finner du kurs og opplæring innen kommunikasjon og samhandling i hele landet. Gode kommunikasjonsferdigheter er i mange situasjoner avgjørende om man skal lykkes i arbeidslivet, eller i privatlivet for den saks skyld. Et kurs i kommunikasjon kan hjelpe med å få frem det beste i deg slik at du lykkes bedre, uansett arena.
Vi gjør oppmerksom på at du finner egne kategorier for Konflikthåndteringskurs, Kurs i presentasjonsteknikk og Coachingkurs i kommunikasjon. Finner du ikke kurset du leter etter tar du bare kontakt med oss, så finner vi det for deg.

God kommunikasjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i god kommunikasjon for bedrifter. God kommunikasjon skaper tydelighet, forutsigbarhet og kan redusere sykefravær. Jeg skreddersyr foredrag, kurs og workshops i god kommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Pitching, presentasjonsteknikk og forelesningsdramaturgi

Vi tilbyr kurs i pitching, presentasjonsteknikk og forelesningsdramaturgi for bedrifter og større gupper i Oslo-området. Alle selger vi ideer. Vi hjelper deg med å få fram det unike ved din ide og din overbevisningskraft. Kurset lærer deg å bygge ppt-presentasjoner som aldri blir kjedelige.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Storytelling for ledere - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i storytelling for ledere i bedrifter eller større grupper. Storytelling er en åpen kommunikasjonsform som inkluderer alle som vil lytte. Det er et verktøy for å levendegjøre ideer. Fortellingen tydeliggjør mål og viser hvilke motkrefter en står overfor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Taletrening - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i taletrening for deg som har et viktig konferanseinnlegg foran deg, eller kanskje ditt livs tale for de som står deg nærmest. Dette er kurset for deg som vil gå fra «good to great» som taler. Vi veileder og trener deg hele veien fra teksten til tilhørernes hjerner og hjerter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Kommunikasjon og personlighet

Dette er et kurs i bevisstgjøring av din egen og andres personlighet og dermed også til en viss grad kommunikasjon. Kom å lær å bli bedre kjent med deg selv, hvordan du virker på andre og ikke minst hvordan du kan oppnå mer i din egen kommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 3850 kr

Mikro kroppsspråk - Intuitiv ansiktlesning

Mikro kroppsspråk er små detaljer og finesser i kroppsspråket. Vi snakker om spenninger av muskler, linjer i ansiktet og uttrykk som forteller noe om hva personen tenker eller føler. Vi har spesialisert oss på ansikter fordi ansiktet forteller enormt mye om et menneske.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 1500 kr

OSKAR - 10 presentasjons tips fra Oscar

Jeg tilbyr kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 presentasjons tips fra Oscar. Hemmeligheten bak en god presentasjon! Ønsker du å mestre kunsten å holde foredrag med selvtillit? Ta dine presentasjoner til et nytt nivå med fokus på pust, stemme og taletempo!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tårnåsen Oslo, Tårnåsen 199 kr

OSKAR - avspenning, pust og stemmeøvelser

Jeg tilbyr kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - avspenning, pust og stemmeøvelser. Stemmeoppvarming. Det er lurt om du ønsker være godt forberedt når du skal formidle ditt gode budskap med omverden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tårnåsen Oslo, Tårnåsen 199 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 timer stemmestyling

Jeg tilbyr kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 timer stemmestyling. Snakker du anspent og presset? Det kommer mest sannsynlig av at du henter energien din til tale i brystkassen din. Du snakker med grunn pust.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tårnåsen Oslo, Tårnåsen 14 x 60 minutters økter. 14.000 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 timer trening Oscar mini

Jeg tilbyr kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 timer trening Oscar mini. Ord, stemmebruk, kroppsspråk, artikulasjon og rytme. Om du ønsker bevege folk følelsesmessig er det viktig å være bevisst at stemmebruk og kroppsspråk er en viktig del av din kommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tårnåsen Oslo, Tårnåsen 10 x 60 minutters økter. 14.000 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - 16 timer trening Oscar premium

Jeg tilbyr kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 16 timer trening Oscar premium. Gå fra god til proff foredragsholder. Underviser du eller holder du foredrag, presentasjoner , lager du onlinekurs eller youtubevideoer?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tårnåsen Oslo, Tårnåsen 16 x 60 minutters økter. 23.000 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - 5 timer stemme bruk

Jeg tilbyr kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 5 timer stemme bruk.Få det beste ut av din stemme Da er dette kurset for deg. Enten du underviser, er foredragsholder, møteleder, har podcast eller driver en youtubekanal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tårnåsen Oslo, Tårnåsen 5 x 60 minutters økter. 7.000 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - stemmestyring og tydelig tale

Jeg tilbyr kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - stemmestyring og tydelig tale. Snakker du høyt nok ? Det må være forskjell på stemmestyrken på kjøkkenet og den du bruker til et publikum. Opplever du det vanskelig å snakke høyt over tid? Har du lyst til å ta litt mer plass?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tårnåsen Oslo, Tårnåsen 499 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - stemmetrening for lærere

Jeg tilbyr kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - stemmetrening for lærere. Det kan være utfordrende å bruke stemmen i undervisning dagen lang med 20-30 elever i et stort klasserom som kanskje i tillegg har dårlig akustikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tårnåsen Oslo, Tårnåsen 10 x 60 minutters økter. 14.000 kr

Bachelor i Art Direction

Vi tilbyr bachelor i Art Direction. Vil du skape visuelle konsepter til TV-serier, reklamekampanjer og magasiner? Bachelor i Art Direction får du kun på Høyskolen Kristiania. Art Direction er kunsten å vekke de rette følelsene, de som gjør at et budskap fester seg og overbeviser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 55.400 pr semester kr

Master i design

Vi tilbyr master i design. Etterspørselen etter designkompetanse er økende i stadig flere sektorer og bransjer. Master i design vil gi deg en kritisk og utforskende tilnærming til designfaget enten du spesialiserer deg innen interiørarkitektur eller visuell kommunikasjonsdesign.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år 58.500 pr semester kr

Master i strategisk kommunikasjon

Vi tilbyr master i strategisk kommunikasjon. Strategisk kommunikasjon har vokst frem som en etterspurt kompetanse de siste årene. Dette studiet vil hjelpe deg bli en ettertraktet aktør i kommunikasjonsbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år 53.600 pr semester kr

Kommunikasjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kommunikasjonskurs for bedrifter. God kommunikasjon handler om å oppnå den responsen og handlingen du ønsker skal skje fra mottakers side etter at samtalen er over. Tenk mindre på hva du skal si, og mer på hva målet ditt er på kort og lang sikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag Avtales kr

Kommunikasjon - ditt mektigste verktøy

Lær å bruke ulike kommunikasjonsstrategier for å nå igjennom og oppnå det du ønsker. Bli i stand til å lese forskjellige situasjoner og mennesker. Solide teknikker og verktøy for påvirkning, overbevisning og troverdighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 2 dager 11500 kr

Kommunikasjon og personlighet

Vi tilbyr kurs om kommunikasjon og personlighet. Har du tenkt over at personligheten din påvirker måten du kommuniserer på? Dette er et kurs i bevisstgjøring av din egen og andres personlighet og hvordan dette påvirker kommunikasjonen din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6195 kr

Kurs i kroppsspråk - bli mer bevist

Vi tilbyr kurs om kroppsspråk - bli mer bevist. Forskning viser at en stor del av kommunikasjonen vår består av kroppsspråk. Vi er derfor helt avhengig av å kunne forstå og bruke kroppsspråk når vi skal lede, selge, forhandle eller få andre mennesker med på det vi ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 6195 kr
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6.195 kr

Slik gir du tilbakemeldinger til andre

Vi tilbyr kurs om slik gir du tilbakemeldinger til andre. Lær solide verktøy og teknikker for hvordan man gir andre tilbakemeldinger. Bli bevisst på tankesett, kommunikasjon og håndtering av reaksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 4.950 kr

KroppsBråk

Vi tilbyr kurs i kroppsBråk. Kunsten å gi inntrykk og sette avtrykk. Hva avslører kroppsspråket vårt? Hvordan gjør vi egentlig et godt førsteinntrykk? Hvordan skaper vi gode relasjoner i det virkelige liv, og på nett?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 3 timer 4.995 kr

Kurs i kommunikasjon i forhandlinger

Vi tilbyr kurs i kommunikasjon i forhandlinger. Dette kurset gir deg teori og essensielle praktiske innsikter du kan anvende for å håndtere kommunikasjon og informasjonsutveksling i forhandlinger, slik at du oppnår optimale og varige resultater på mest mulig effektiv måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 7 leksjoner 6.995 kr

Løgndeteksjon

Vi holder et kurs i løgndeteksjon. Kroppsspråk, ansiktsuttrykk og utsagnsanalyse. Dette kurset fokuserer på hvordan du kan forbedre din tolkning av fysisk og verbal kommunikasjon fra motparten, og hvordan du kan respondere og agere i etterkant- både verbalt og ikke-verbalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Taktisk fremkalling av informasjon

Vi tilbyr kurs i taktisk fremkalling av informasjon. Du tror kanskje du allerede har god kontroll på kommunikasjonsevnen og spørreteknikken din, men hva om vi fortalte deg at du kan tilegne deg viktig informasjon uten å stille et eneste spørsmål?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Aggresjonsforebyggende atferd og kommunikasjon

Vi tilbyr kurs om aggresjonsforebyggende atferd og kommunikasjon. Målsettingen er at aggresjonsforebyggende atferd og kommunikasjon (AFAK), skal gi deltakerne kunnskap om aggresjon og vold. Opplæringen gir en innføring i hvordan aggresjon og vold kan forebygges og håndteres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 6.300 kr

Utfordrende atferd i skolen

Vi tilbyr kurs om utfordrende atferd i skolen. Kvalitetssikring og bevisstgjøring av tiltak rettet mot utfordrende atferd i skolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 3.150 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>