Kurs i tale og presentasjonsteknikk

I kategorien tale og presentasjonsteknikk finner du kurs i å holde taler, foredrag, presentasjoner osv i hele landet. Presentasjoner påvirker mennesker mye, og i mange stillinger er det viktig å kommunisere sitt budskap på en troverdig og engasjerende måte. Et kurs i presentasjonsteknikk kan også være nyttig for deg som vegrer deg for å holde presentasjoner og som opplever at nervøsiteten tar overhånd og ødelegger for det budskapet du skal formidle. Stikkord for slik opplæring er stemmebruk, retorikk, bruk av visuelle hjelpemidler, utstråling og kunsten å kunne lære seg å være seg selv når man taler. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurs som passer for deg.

Kurs i presentasjonsteknikk

Vi tilbyr kurs i presentasjonsteknikk. Målsettingen er at man skal bli bedre i å forberede og gjennomføre undervisning med vekt på pedagogiske prinsipper, samt erfare dette i praksis gjennom å gjennomføre en presentasjon med evaluering i etterkant av erfarne instruktører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 4.800 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager 4.800 kr
Oslo Oslo 2 dager 4.800 kr
Stavanger Stavanger 2 dager 4.800 kr

Fag på fredag

Faglig påfyll og lunsj, og så – god helg! Benytt sjansen til å få med deg to interessante og nyttige foredrag, presentert av Skandinavias dyktigste talere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer 1.495 kr

Presentasjonsteknikk med videoopptak

Vi tilbyr kurs om presentasjonsteknikk med videoopptak. Lær deg kunsten å presentere foran et publikum. Få praktisk trening på hvordan du engasjerer tilhørerne og fremstår som en trygg og profesjonell formidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 09.12.2020 2 dager09.12.2020 17.995 kr
Trondheim Trondheim 18.11.2020 2 dager18.11.2020 17.995 kr

Retorikk - kunsten å overbevise og påvirke

Vi tilbyr 2-dagers kurs med Norges fremste retoriker. Ønsker du å overbevise og nå frem med ditt budskap? Her lærer du teknikkene som gjør at du blir hørt. Bli trygg på hvordan du bygger opp et budskap og fremfører det for å størst mulig effekt

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 17.995 kr
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 2 dager 17.995 kr
Oslo, Vika Oslo, Vika 09.12.2020 2 dager09.12.2020 17.995 kr
Trondheim Trondheim 01.12.2020 2 dager01.12.2020 17.995 kr

Samfunns- og myndighetskontakt

Vi tilbyr praktisk kurs om lobbying og myndighetskontakt. Lær metoder og teknikker for hvordan du påvirker og får gjennomslag for saker i sentrale beslutningsfora. Lær effektive budskap og kommunikasjonsfaglige metoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 01.12.2020 1 dag01.12.2020 9.995 kr

Presentasjonsteknikk

Vi tilbyr kurs i presentasjonsteknikk. Her er oppskriften på den gode presentasjonen – konkret, kraftfull og engasjerende! Tiden er inne for å få større gjennomslag. Responsen du får forteller deg at du har lykkes!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 dager 7.900 kr

Presentasjonsteknikk Advanced

Tiden er inne for å få større gjennomslag. Responsen du får forteller deg at du har lykkes! Er det på tide å tre opp på pallen og høste mer applaus for dine presentasjoner? I dette aktive og arbeidsintensive to dagers kurset blir du mer tydelig og troverdig i dine presentasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 dag 8.900 kr

Presentasjonsteknikk – slik bygger du opp og leverer en kraft

Vil du lære kunsten å holde en god presentasjon? Vil du få frem det viktigste i ditt budskap på en enkel måte? Vil du fenge ditt publikum? Kurset gir deg talekunstens hemmeligheter på en praktisk og engasjerende måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Blindern Oslo, Blindern 03.12.2020 1 dag03.12.2020 5.590 kr

Trygg foran klassen - hvordan styrke elevers presentasjonteknikk

Opplever du at elever fra "generasjon prestasjon" er stresset, og at dette gir seg utslag i vegring mot å holde presentasjoner foran klassen? For mange er det å snakke foran en forsamling noe av det mest angstskapende de kan tenke seg. Samtidig er evnen til å vise kompetanse muntlig viktig i skolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer 990 kr

Pitching, presentasjonsteknikk og forelesningsdramaturgi

Vi tilbyr kurs i pitching, presentasjonsteknikk og forelesningsdramaturgi for bedrifter og større gupper i Oslo-området. Alle selger vi ideer. Vi hjelper deg med å få fram det unike ved din ide og din overbevisningskraft. Kurset lærer deg å bygge ppt-presentasjoner som aldri blir kjedelige.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Storytelling for ledere - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i storytelling for ledere i bedrifter eller større grupper. Storytelling er en åpen kommunikasjonsform som inkluderer alle som vil lytte. Det er et verktøy for å levendegjøre ideer. Fortellingen tydeliggjør mål og viser hvilke motkrefter en står overfor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Taletrening - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i taletrening for deg som har et viktig konferanseinnlegg foran deg, eller kanskje ditt livs tale for de som står deg nærmest. Dette er kurset for deg som vil gå fra «good to great» som taler. Vi veileder og trener deg hele veien fra teksten til tilhørernes hjerner og hjerter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>