Lær kunsten å holde et (u)engasjerende foredrag! - hele landet



Sted: Hele landet, Vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 time
Pris: Avtales

Vi tilbyr en engasjerende foredragsforestilling med skuespiller Torunn Meyer i hele Norge. Få gjennomslag for ditt budskap! Torunn brenner for at du skal kommunisere tydelig og effektivt for å oppnå det du ønsker.

Innhold:
I dette foredraget får du konkrete verktøy til hvordan du kan bli en mer engasjerende og overbevisende foredragsholder, og du får også eksempler på hvordan vi dessverre ofte oppnår det motsatte! Hvorfor er det så viktig å gjøre en god presentasjon? Her er det mange konkrete og nyttige tips å ta med seg både innen stemmebruk, kroppsspråk, ordvalg og flere andre retoriske grep.

Overføringsverdien fra teatret til alle andre som skal formidle et budskap er meget stor. “Som skuespiller sitter jeg på mye verdifull kompetanse som andre som skal stå foran “et publikum” kan dra nytte av”, sier Torunn. Hun ønsker å engasjere, utfordre og fremkalle både humor og latter. Dette er et foredrag mange vil kjenne seg igjeni!

Foredraget varer i ca. 45 min etterfulgt av 10 min Q&A.

Litt om foredragsholder:
Torunn Meyer har over 22 års erfaring som skuespiller etter å ha fullført 3-årig teaterhøyskole. De siste 12 årene har hun også jobbet med teaterbasert læring i formidling rettet mot næringslivet. Hun kurser aktører både i privat næringsliv så vel som i offentlig sektor og politikere. Hun jobber med aktører på alle nivåer. Hun har gjennomført flere kurs innen Arts Based Training, samt Masterclass med CI: Creative Intelligence fra London.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter og organisasjoner i hele Norge

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Torunn Meyer er et levende studie av det hun lærer bort. Hun er engasjert, inspirerende, klar og lekende i sin tilnærming til å lære bort presentasjonsteknikk. Hun lager et positivt læringsmiljø med humor og fag om hverandre, som for meg gav maksimal uttelling.
- Uttalelse fra deltaker på et av Torunns mange kurs

Vis flere tilsvarende kurs: