Kurs i tale og presentasjonsteknikk i Finnmark

I kategorien tale og presentasjonsteknikk finner du kurs i å holde taler, foredrag, presentasjoner osv i hele landet. Presentasjoner påvirker mennesker mye, og i mange stillinger er det viktig å kommunisere sitt budskap på en troverdig og engasjerende måte. Et kurs i presentasjonsteknikk kan også være nyttig for deg som vegrer deg for å holde presentasjoner og som opplever at nervøsiteten tar overhånd og ødelegger for det budskapet du skal formidle. Stikkord for slik opplæring er stemmebruk, retorikk, bruk av visuelle hjelpemidler, utstråling og kunsten å kunne lære seg å være seg selv når man taler. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurs som passer for deg.

Kommunikasjon og presentasjonsteknikk med videoopptak

Vi tilbyr kurs i kommunikasjon og presentasjonsteknikk med videoopptak for bedrifter. Kurset er delt i kommunikasjon med mental trening, kommunikasjon, kroppsspråk halve dagen og presentasjonsteknikk med teori og praksis resten av dagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

OSKAR - 10 presentasjons tips fra Oscar - online kurs

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 presentasjons tips fra Oscar. Hemmeligheten bak en god presentasjon! Ønsker du å mestre kunsten å holde foredrag med selvtillit? Ta dine presentasjoner til et nytt nivå med fokus på pust, stemme og taletempo!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

OSKAR - avspenning, pust og stemmeøvelser - online kurs

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - avspenning, pust og stemmeøvelser. Stemmeoppvarming. Det er lurt om du ønsker være godt forberedt når du skal formidle ditt gode budskap med omverden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 timer stemmestyling - online

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 timer stemmestyling. Snakker du anspent og presset? Det kommer mest sannsynlig av at du henter energien din til tale i brystkassen din. Du snakker med grunn pust.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 x 60 minutters økter. 14.000 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 timer trening Oscar mini nett

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 timer trening Oscar mini. Ord, stemmebruk, kroppsspråk, artikulasjon og rytme. Om du ønsker bevege folk følelsesmessig er det viktig å være bevisst at stemmebruk og kroppsspråk er en viktig del av din kommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 x 60 minutters økter. 14.000 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - 16 timer trening Oscar premium

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 16 timer trening Oscar premium. Gå fra god til proff foredragsholder. Underviser du eller holder du foredrag, presentasjoner , lager du onlinekurs eller youtubevideoer?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16 x 60 minutters økter. 23.000 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - 5 timer stemme bruk - online kur

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 5 timer stemme bruk.Få det beste ut av din stemme Da er dette kurset for deg. Enten du underviser, er foredragsholder, møteleder, har podcast eller driver en youtubekanal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 x 60 minutters økter. 7.000 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - online kurs - 7 moduler

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 7 moduler. Har du lyst til å kjenne deg trygg og engasjerende foran publikum?" Da er dette onlinekurset for deg:Bli en bedre formidler med OSKAR - metoden

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 uker 4.990 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - stemmestyring og tydelig tale

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - stemmestyring og tydelig tale. Snakker du høyt nok ? Det må være forskjell på stemmestyrken på kjøkkenet og den du bruker til et publikum. Opplever du det vanskelig å snakke høyt over tid? Har du lyst til å ta litt mer plass?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

OSKAR - en presentasjonsmetode - stemmetrening for lærere online

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - stemmetrening for lærere. Det kan være utfordrende å bruke stemmen i undervisning dagen lang med 20-30 elever i et stort klasserom som kanskje i tillegg har dårlig akustikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 x 60 minutters økter. 14.000 kr

Er tale gull - om afasi og positivisme - nettkurs

Afasi er den medisinske betegnelsen på språkvansker som skyldes en skade i hjernen hos et individ som har gjennomgått en normal språklig utvikling inntil tidspunktet for skaden. Afasi kjennetegnes av vansker med å forstå og bruke tale og skrift på normal måte

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 250 kr

Presentasjonsteknikk - nettkurs

I dette kurset vil du lære hvordan du kan forberede deg best mulig til å holde en presentasjon! Målet med dette kurset er at du skal bli en bedre formidler, og passer for deg som ikke er helt komfortabel med tanken på å holde en presentasjon, enten det er privat eller i jobbsammenheng.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder fra 1.190 kr

Presentasjonsteknikk for selgere - nettkurs

Lær presentasjonsteknikk for selgere. I dette kurset vil Petter Bakken lære deg ulike presentasjonsteknikker du kan bruke i et salgsmøte. Her lærer du blant annet DABA-teknikken, hvordan du skal forstå kundens faktiske behov, og hvordan du skal presentere løsningen de er ute etter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 690 kr

Foredrag om digitale møter - Bedrifter/grupper

Vi tilbyr foredrag om digitale møter er en del av den nye hverdagen. Det krever noe annet av oss en tradisjonelle møter. I dette kurset går vi igjennom forskjellene og hvordan vi kan ha gode, produktive og inkluderende møter digitalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Personlighetstyper og tilpasning - Bedrifter/grupper

Har du noen gang møtt noen du synes det er skikkelig vanskelig å snakke med? Dere er antakelig veldig forskjellige personer. Lær hvordan du tilpasser deg forskjellige personlighetstyper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Presentasjonsteknikk 1:1 hjelp til taler osv. - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i presentasjonsteknikk 1:1 med personlig hjelp til taler, foredrag og presentasjoner for bedrifter. Står du foran en viktig presentasjon, et avgjørende innsalg eller et møte der alt hviler på dine skuldre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Presentasjonsteknikk, kunsten å formidle - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i presentasjonsteknikk - kunsten å formidle for bedrifter. Hva er oppskriften på en god og engasjerende presentasjon? Hvordan gjør du budskapet ditt spisset og relevant? Hvordan får du mottakerne til å huske og lære? Og hvordan takler du nervøsiteten?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 - 3 dager Avtales kr

Storytelling - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i storytelling for bedrifter. Siden tidenes morgen har vi skapt felles forståelse og mening gjennom å fortelle historier. Kultur, kunnskap, erfaringer og verdier har gått i arv gjennom historiene våre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 eller 2 dager Avtales kr

Å overvinne sceneskrekk og prestasjonsangst - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om å overvinne sceneskrekk og prestasjonsangst for bedrifter. Pulsen stiger, knærne skjelver, stemmen dirrer og det kjennes som om det meste er ute av kontroll. Følelsen er gjenkjennelig for mange av oss. Selv store skuespillere lider til tider av sceneskrekk, så fortvil ikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 eller 2 dager Avtales kr

Google Presentasjoner for viderekomne - digitalt

Vi tilbyr kurs i Google Presentasjoner for viderekomne som digital undervisning. Kurset fokuserer på hvordan du kan samarbeide med andre i en og samme presentasjon, både internt og eksternt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter fra 375 kr

Kommunikasjonskurs - Din perfekte pitch - digitalt

Vi tilbyr kurs om din perfekte pitch som digital undervisning. Hvis du synes det er vanskelig å vite hvordan du kan utvikle og fremføre en overbevisende pitch, så er dette kurset for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter fra 375 kr

Kommunikasjonskurs - Lobbying - hva og hvordan - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs om lobbying - hva er det, og hvordan lykkes med det. Lobbying er en viktig del av den demokratiske prosessen, og handler om hvordan du bør gå fram for å bli hørt og sikre gjennomslag for en konkret sak eller politiske rammevilkår som har betydning for deg og din virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 minutter fra 375 kr

Kommunikasjonskurs - Presenter uten panikk - digitalt

Vi tilbyr digital undervisning i presenter uten panikk. Å holde presentasjoner som overbeviser og skaper tillit, er kanskje en av de viktigste ferdighetene du kan lære deg for å lykkes i livet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 40 minutter fra 375 kr

Lag vakre presentasjoner med Google Presentasjoner - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs i lag vakre presentasjoner med Google Presentasjoner. Ønsker du å lære deg hvordan du tar i bruk Google Presentasjoner på en god og hensiktsmessig måte? Da er dette kurset for deg! Det legges vekt på å lære de viktigste funksjonene i systemet og innarbeide gode rutiner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 10 minutter fra 375 kr

Argumentasjon – Seminar - Bedriftsinternt kurs

Å utarbeide en full verktøykasse med argumenter. Argumenter som tar for seg de ulike produktene og tjenestene som selskapet tilbyr, som tilpasses ulike målgrupper og situasjoner. Etter seminaret skal deltakerne være tryggere, bedre forberedt og være i stand til å skape bedre salgsresultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1/2 dag (eller behovstilpasset for ... Avtales kr

Grunnkurs retorikk - Bedriftsinternt kurs

Er du nysgjerrig på om retorikk kan være noe for deg eller andre i din bedrift? Den beste måten å finne det ut på er å delta på grunnkurs i retorikk. Her treffer du andre i samme situasjon, utveksler erfaringer og lærer nyttige og konkrete verktøy som du kan ta med deg og bruke i din daglige jobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Hvordan håndtere innsigelser – Bedriftsinternt

Utarbeide en full verktøykasse med svar på aktuelle motargumenter. Svar som tar for seg alle motargumenter vedrørende de ulike produktene og tjenestene som selskapet tilbyr, og tilpasser dem til ulike målgrupper og situasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer Avtales kr

Retorikkseminar - Bedriftsinternt kurs

På seminaret får deltakerne en oversikt og innføring i retorikkens syv grunnsteiner. Viktigheten av å gjennomføre en detaljert analyse av situasjonen, formulering av et tydelig budskap samt bredde og dybde på argumentasjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra en knapp time til rundt tre tim... Avtales kr

Nettkurs i Presentasjonsangst

Tips, teknikker og metoder som hjelper deg håndtere og overvinne presentasjonsangst, samt å bli tryggere og mer selvsikker i presentasjonssettinger. Nettkurset er laget og presentert av psykolog Kristian Nibe som har 14 års erfaring med å hjelpe hundrevis av klienter håndtere presentasjonsangst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 749 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>