OSKAR - 10 presentasjons tips fra Oscar - online kurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 199

Jeg tilbyr online kurs i OSKAR - en presentasjonsmetode - 10 presentasjons tips fra Oscar. Hemmeligheten bak en god presentasjon! Ønsker du å mestre kunsten å holde foredrag med selvtillit? Ta dine presentasjoner til et nytt nivå med fokus på pust, stemme og taletempo!

Enten du er en erfaren taler eller ikke, er det alltid rom for forbedring og vekst!

Det ER utfordrende å være seg selv på en scene, føle seg trygg og samtidig engasjere og motivere publikum. Med disse tipsene vil du ta dine første skritt til å forbedre din presentasjonsstil og og styrke din tilstedeværelse med publikum.

Det vil styrke din gjennomslagkraft!

Hei – nå kan du glede deg! Her er samlet 10 gode tips i et lite mini-kurs med tekst- og videobasert undervisning. De kan du ta raskt i bruk for din neste presentasjon.

Du lærer balansen mellom ord, stemmebruk og kroppsspråk og hva vi må gjøre for å kjenne oss tryggere, fremstå med autoritet og tyngde, ta rommet, snakke klart og tydelig og skape engasjerende foredrag og presentasjoner.

Det handler om nærværet til PUBLIKUM

Jeg brenner for å lære deg som er foredragsholder, leder, selger, lager onlinekurs eller podcast og snakker til 1, 100 eller 1000, til å
• fremstå mer selvsikker og trygg
• snakke med større lidenskap
• virke mer engasjert og glad
• fremstå med større autoritet og tyngde
• snakke tydelig med god diksjon i passe taletempo
• snakke med en bærekraftig, troverdig stemme og godt kroppsspråk
• bruke nerver som en drivkraft til å prestere godt
Ta det første skrittet tll å bli en trygg, troverdig og engasjerende formidler som inspirerer og gir ditt publikum, dine deltagere, elever eller kunder en god opplevelse de vil huske og lære noe av.

Kundeuttalelser:
“Jeg fikk tips jeg har fått testet ut for å fange publikums oppmerksomhet fra første sekund. Det var gøy å få erfaring med at det fungerte på foredraget. Jeg ble oppmerksom på hvordan jeg kan øve på variert stemmeleie for å holde publikums oppmerksomhet, slik at det ikke var likt og forutsigbart hele tiden. Det var nyttig å lære ulike øvelser jeg kan bruke for å ikke gå opp i lyst stemmeleie når jeg blir nervøs. Jeg har fått så mange fine instruksjonsvideoer som jeg kan se tilbake på når jeg trenger det. Lærdommen jeg fikk er nyttig når jeg skal holde foredrag for mange mennesker, er danseinstruktør, er i viktige jobbmøter. Det har vært en fryd å få lære mange tips og triks av Gry :)”
Viviane Lumayag HR-seniorrådgiver på UIO

“Nyttige og inspirerende tips! Gitt på en engasjerende og underholdende måte, fester de seg til hukommelsen. Man blir bevisst på at noen små justeringer i stemmen og kroppsspråket kan gjøre underverker i kommunikasjonen med et stort publikum. Gry Sandland kan sine teknikker og deler dem gjerne med flere. Kurset anbefales”
Dragnimira B . Johnsen Administrasjonskonsulent i Stiftelsen Trasoppklinikken

“Veiledningen jeg fikk av Gry var både morsom, spesifikk og tydelig. På en nesten ubevisst måte ble jeg bedre på mine egne presentasjoner. Nå vet jeg nøyaktig hva jeg skal forberede og øve inn for å holde min beste presentasjon, enten jeg skal gjøre den online eller på en scene foran mennesker. Tusen takk for et svært nyttig kurs!”

Geir Bodin Certified networker, Sales strategist, We4you AS
“Gjennom kurset til Gry, fikk jeg det perfekte verktøyet og øvelsene som har gjort meg til en bedre kommunikator. Fra å snakke for fort og med unødvendige fyll-ord og nervøsitet, har jeg klart å endre presentasjonene mine til å bli mer trygge, troverdige og engasjerende. Tusen takk for hjelpen, Gry! ”
Siri M.L Joli Kursveileder & konsulent, CONSIDER IT DONE

Målgruppe
Alle som vil bli badere på presentasjonsteknikk