Dagskurs i kommunikasjon og kroppsspråk



Sted: Den Norske Dataforening
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Møllergata 24, 0179 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag

Bli tydeligere og mer effektiv i din kommunikasjon! Dette er et dagskurs med mye praktisk trening, bevisstgjøring og refleksjon av bedriftens interne kommunikasjonsferdigheter.

Vi jobber innenfor trygge rammer og fokuserer på å tydeliggjøre den interne kommunikasjonen. Deltakerne vil få konkrete teknikker og effektive virkemidler til bruk i sin fremtidige kommunikasjon. Fokus vil blant annet være på kroppsspråk, stemmebruk, ordvalg, kommunikasjonskjennetegn og bevisstgjøring på hvordan man kommuniserer enda tydeligere. På kurset trener vi på ulike relevante kommunikasjons situasjoner gjennom blant annet rollespill, gruppeoppgaver og øvelser to og to. Det er maks 14 deltakere på kurset for best mulig utbytte.

Om kursholderen:
Jeg har over 26 års erfaring som skuespiller etter å ha fullført 3-årig teaterhøyskole. De siste 16 årene har jeg også jobbet med presentasjonsteknikk og formidling innen offentlig sektor, privat næringsliv og med politikere. Som skuespiller vet jeg hvor viktig det er å kunne formidle et budskap på en tydelig og effektiv måte.

Gjennom britiske Arts & Business og Ci: Creative Intelligence har jeg gjennomført fordypningskurs og Masterclass innen teaterbasert læring om formidling. Basert på dette og mine egne erfaringer som skuespiller og tidligere idrettsutøver har jeg utviklet min egen metode, TIN (Teater - Idrett - Næringsliv). Her tar jeg i bruk verktøy og teknikker som hjelper deg å nå ditt potensiale som formidler. Jeg er ærlig og gir konkrete tilbakemeldinger som gjør deg til en bedre formidler.

Vis flere tilsvarende kurs: