Adferd og kommunikasjonkurs - bedriftsinternt



Kursarrangør: Karrierehuset AS
Sted: Karrierehuset
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kristian IVs gate 13, 0164 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: Avtales

Hvordan skape nære og tillitbaserte relasjoner til kunder og medarbeidere. En workshop hvor adferd og bevissthet rundt ulike adferdstrekk er fokus. I gjennomføring av slike workshops ser vi en betydelig tilleggsverdi av å starte med en personprofil fra persolog.

Innhold:
Persolog profilanalyse gir en verdifull innsikt i hvordan vi responderer på ulike stimuli og en bevisstgjøring av naturlige egenskaper og underliggende motivasjonsfaktorer. Hver deltaker gjennomfører en individuell profilanalyse i forkant av kurset for å få refleksjon rundt egen profil parallelt med det å øke sin kompetanse i atferdsteori. Det å skape en bevissthet rundt ulike adferdstrekk vil gi et godt utgangspunkt for økt forståelse for hvordan vi mennesker ønsker å bli møtt og kommunisert med, og gjør at man blir merkbart mer effektiv i møter med mennesker.

Vi setter lys på temaer som:
• Innsikt i og forståelse av egen og andres adferd og kommunikasjon
• Hvordan møte ulike personprofiler for å skape en god relasjon
• Hvordan «lese» ulike personprofiler og tilpasse egen adferd i møte med ulike mennesker
• Vi benytter oppgaver og øvelser hvor vi tar det teoretiske inn i den praktiske hverdagen og til de ulike konkrete situasjonene medarbeidere har i sin arbeidshverdag.

Vår persolog®modell er et enkelt verktøy som på kort tid legger et svært godt grunnlag for å øke kompetansen og forståelsen rundt temaene atferd og ulike atferdstyper.