Slovakisk - nettkursKursarrangør: Language Infusion
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 1 måned
Pris: 199

Vi tilbyr språkkurs i slovakisk som nettkurs. Nøkkelen til å lære et språk så du kan snakke det flyende er å trene opp språkintuisjonen din, eller språkøret som vi ofte kaller det.

Hvis du bruker mye tid på å pugge slovakiske grammatikk-regler og fore den analytiske del av hjernen, vil du aldri kunne snakke flytende. Dessverre er pugging av grammatikk-regler noe de fleste lærere i klasserom bruker mye av tiden på. Du må derimot målbevisst trene opp språkøret ditt.

Innhold:
Alle glosene du trenger for dagligtale! “Before You Know It” (BYKI) gloseprogram hvor ordforrådet raskt øves til det sitter i ryggmargen. Vokabular-modulen tilfører mer enn 2.000 ord fra mer enn 100 forskjellige temaer inn i hjernen din. Du trenger ikke så mye grammatikk som du tror, men litt er kjekt å kunne. Kurset har noen online grammatikk videoer og artikler som forklarer det du trenger av et minimum. Øv på din egen uttale alene før du bruker frasene på de ‘innfødte’. Ta opp din egen uttale og sammenlign, så mange ganger du vil. Morsomme interaktive spill som Unscramble, Game Show, og Four Square repeterer stoffet mens du har det gøy. En glose-app for iPhone og Android følger med i kurset og gjør at du kan fortsette språklæringen når som helst gjennom dagen.

Hvor mye tid du trenger:
Hvis du har 30 eller 60 minutter tilgjengelig for språklæring hver dag, vil du se veldig rask fremgang med din slovakisk. Du bør også fordele den tiden på flere korte 5 - 10 minutters mikro-økter i løpet av dagen (på mobiltelefonen eller datamaskinen). Med våre morsomme og kjappe læringsaktiviteter kan du alltid presse inn tid i løpet av dagen når og hvordan det passer deg.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å lære slovakisk

Kursmateriell

Du trenger en datamaskin (Windows eller Mac) eller nettbrett (iPad, Samsung etc) med internett-tilgang. For offline språklæring med BYKI-mobilapp trenger du en smarttelefon (iPhone eller Android).