Spanskkurs i Ecuador



Sted: Utlandet, Ecuador
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr spanskkurs i Ecuador. I Ecuador finner du noe av den mest varierte geografien i Sør Amerika! Ecuador er et meget lite og rolig land på Stillehavskysten i Sør Amerika med et folketall på 12 mill, som for det meste består av det opprinnelige folkeslaget.

Innhold:
Det er et land fullt av kontraster hvor fantastiske vulkaner stråler sin skjønnhet utover skogkledde bredder ved Amazonas eleven. Ecuador er det sikreste av landene i Sør Amerika, og landet har et mildt klima og stabilt vær gjennom hele året. Dette gjør Ecuador til det ideelle landet å lære spansk og tilbringe ferien, samtidig som du kan utforske landets natur og kultur, samt bli kjent med dets innbyggere. Ecuador ble grunnlagt av spanjolene i 1534, hvor de møtte en rik Inka kultur.

Hovedstaden Quito, i Ecuador, ligger høyt over havet og tilbyr en ekstrem livs kvalitet, og det til en rimelig penge, og er delt i tre moderne kolonier og boligsentra, og har mer en 2.000.000 innbyggere. I byen finer du brosteinbelagte gater, nydelige torg og kirkebygg. I Quito vil du få anledning til å utforske fortidsminner, besøke tradisjonsrike markeder og arkeologiske museum.

Quito har en geografisk plassering som få andre hovedsteder kan måle seg med. I det 13 århundre var Quito senter for det framgangsrike kongedømmet Quito, og ble senere den nordlige hovedstaden for Inka imperiet i Ecuador. Kunstskattene fra disse tidene kan du finne i de mange religiøse musene og de mange kirkene i byen. Tar du turen til det arkeologiske museet vil du finne kulturskatter fra flere hundre år siden.

I de mange kunstgalleriene finner du artistisk kreativitet som er gjengitt i malereier, skulpturer og tradisjonelt kunst håndverk. Været i Ecuador er overraskende moderat hele året rundt, og er også influert av landets beliggenhet rundt ekvator. Folkets vennlighet og de herlige strendene og frodige landskap gjør Ecuador til et flott land å lære spansk i.


ENFOREX Quito Academia Latinoamericana:

Skolen holder til i et fint nytt hus, i et rolig område kjent som "El Batan". Rundt skolen finner du en hage med uteterrasse, badebasseng, fotballbane og tyrkisk sauna. Ved lunsjtiden ca kl 13:15 kommer et catering firma med mat bestående av småretter, salater, tropiske frukter og juice. Prisen for lunsjen er ca 3 US$. Skolen ordner med aktiviteter et par ganger i uken. Det kan være byturer, leksjoner i salsa dans eller matlaging, fester, spill, små forelesninger, utflukter i Quito området m.m.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker spanskkurs i Ecuador