SIOC Study In anOther Country AS

SIOC Study In anOther Country AS er et familie eigd firma som formidler og organiserer språkkurs i utlandet.
Med oss kan du lære spansk, fransk, engelsk, tysk, italiensk, portugisisk, russisk eller kinesisk. Vi har språkkurs for alle nivå, både for nybegynnere til avansert forretningsspråk.

Vi fakturerer i skolen sin valuta f.eks. Euro, USD eller AUD. Du får da ingen ekstra kostnader ved at vi må bruke en "sikker" valutakurs mot norske kroner. Du betaler det kurset og innkvarteringen koster ved skolen.

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbr vi også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. Vi har gode gode rabatter for Gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Vi har intensive forretningsspråkkurs for bedrifter og offentlig sektor. Disse kursene holdes i England, Tyskland, Spania og Frankrike.

Vi lager gjerne egne undervisningsopplegg som passer for deg, og din tidsramme.


 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

Engelskkurs i Adelaide, Australia

Adelaide, the capital of South Australia, is a multicultural, modern and tolerant city with a wonderful lifestyle. Well planned, with a population of one million people, it has earned praise as a world-class centre for education, the arts, science and technology.

Sted Dato Varighet Pris
Australia Australia  

Engelskkurs i Auckland, New Zealand

Vi tilbyr engelskkurs i Auckland. LSI språkskolen ligger flott til i sentrum av Auckland, og Aspect skolen ligger i like utenfor sentrum ved Auckland Museum og Domain parken.

Sted Dato Varighet Pris
New Zealand New Zealand  

Engelskkurs i Berkeley, USA

Vi tilbyr engelskkurs i Berkeley. Språkskole i San Fransisco: ASPECT International Language Academies, og språkskole i Berkeley: LSI Language Studies International. Aspect språkskolen ligger flott til like ved inngangsporten til Chinatown i San Fransisco, studentresidenser og finansområdet.

Sted Dato Varighet Pris
USA USA  

Engelskkurs i Bondi, Australia

Vi tilbyr engelskkurs i Bondi. ACE Australian College of English, Bondi Junction like utenfor Sydney city er et spennende sted å studere engelsk.

Sted Dato Varighet Pris
Australia Australia  

Engelskkurs i Boston, USA

Vi tilbyr engelskkurs i Boston. Boston er en vennlig og livlig universitetsby med mange studenter og prestisje universitet som Harvard University, MIT og Emerson College for the Performing Arts.

Sted Dato Varighet Pris
USA USA  

Engelskkurs i Brighton, England

Vi tilbyr engelskkurs i Brighton. På Brightons strandpromenade og i parkene finner du et bredt utvalg av sportsaktiviteter, og underholdnings tilbud.

Sted Dato Varighet Pris
England England  

Engelskkurs i Brisbane, Australia

Vi tilbyr engelskkurs i Brisbane. Brisbane som har 1,4 mill. innbyggere er hovedstaden i Australia’s solskinnsstat, Queensland. Nydelig vær, vennlige mennesker og en utendørs livsstil som gir byen en ”laid back” sjarm.

Sted Dato Varighet Pris
Australia Australia  

Engelskkurs i Cambridge, England

Vi tilbyr engelskkurs i Cambridge. Cambridge er kjent som en av Englands to største universitets byer med lang historie og tradisjon, og byen blir beskrevet som en av de flotteste byene i Storbritania.

Sted Dato Varighet Pris
England England  
 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>