Engelskkurs i Brighton, EnglandSted: Brighton
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr engelskkurs i Brighton. På Brightons strandpromenade og i parkene finner du et bredt utvalg av sportsaktiviteter, og underholdnings tilbud.

Innhold:
Bakenfor byen finner du golfbaner, ridestaller med rideløyper som strekker seg over de graskledde åsene, og mange gode stier som innbyr til jogging eller turer i det fine landskapet. Brightons arkitektur viser deg også glimt av sin spennende fortid, og byen et paradis for de som vil besøke de mange gode butikkene i byen. Brighton er også et viktig kulturelt senter. Hvordan du enn vil tilbringe din fritid i Brighton, er det alltid noe nytt og utforske av byens aktiviteter og tilbud.

Language Studies International, språkskolen i Brighton:
Skolen ligger flott til i et rolig boligstrøk i Hove bydelen, et lite stykke utenfor Brighton sentrum. Skolen har 7 lyse klasserom og et læresenter med gratis internett og epost tilgang. På skolen er det et spennende internasjonalt miljø, og skolen har dyktige lærere som hjelper deg til å få best mulig utbytte av engelskkurset. Det tar bare 5 min. å gå til stranden hvor du kan slappe av med engelsk bøkene og høre bølgene leke med rullesteinene i vannkanten. Hove bydelen har en god atmosfære, og det er en koselig gågate med restauranter og butikker noen kvartal bortenfor skolen.

Skolen arrangerer flere ulike sportsaktiviteter, inkl. golf, tennis, ridning, svømming, og utflukter til de mange forskjellige museene i Brighton. "King Alfred" fritidssenteret er bare noen minutters gange fra skolen. Grillkvelder på stranden og diskotekbesøk hører også med i skolens fritidstilbud. I helgene arrangerer skolen turer til London, Oxford, Cambridge, The Isle of Man og Stonehenge.


Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker engelskkurs i Brighton