Franskkurs i Nice, FrankrikeSted: Nice
          Utlandet, Frankrike
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr franskkurs i Nice. Nice og Côte d´Azur kysten har en spesiell sjarm, og det er ikke overraskende er dette område et av de mest populære feriestedene i Frankrike for både franske og utenlandske turister.

Innhold:
Nice har et rolig og behagelig klima med over 300 soldager i året og milde sommerkvelder. Byen er ideell for bading og soling ved stranden om dagen og en spasertur ved strandpromenaden de fine sommerkveldene. Gamlebyen og restaurantene langs promenaden har gode lokale salater som f.eks "Salad Nicoise", tynne pannekaker "crepes", pizza, panini og andre matretter og velsmakende viner fra Provence og området rundt Nice. Nice er en spennende og til tider travel multikulturell by, hvor du kan utforske og oppleve fransk kultur, lære fransk og nyte livet på stranden.


Språkskolen:
Språkskolen ligger i sentrum av Nice, bare noen få minutter fra Middelhavet, stranden og strandpromenaden "Promenade des Anglais". Skolen er et av de ledende språkinstituttene i Nice og de holder til i en bygning fra tidlig på 1.900 tallet.
Både skolen og undervisningen er godt organisert og strukturert, og de har et godt gjennomført undervisningsmateriale med veldig positive og engasjerte kvinnelige og mannlige lærere. Alpha.b arbeider hardt for at du bl.a. skal lære fransk fra flere innfallsvinkler og forskjellig uttale.

Du finner Alpha.b på hjørnet av "Rue d´Angletere" og "Rue Paul Déroulede", som er et rolig område i hjertet av byen. Dersom du går 200 m fra skolen finner du store butikker på "Avenue Jean Médecin" som "Lafayette" og "Q&A", flere banker, postkontor, barer, restauranter og kino for å nevne noe.

Det kjente kjøpesenteret Nice Etoile ligger 200 m fra skolen, og Place Massena med fotgjenger området og butikkene er 400 m fra skolen. Jernbanestasjon og turistinfo ca 500 m og busstasjon ca 700 m. Det er heller ikke for langt å gå til stranden og gamlebyen, ca 600 m. Det er 7 bussruter med bussavgang hvert 5 min. ca 200 m fra skolen, og 60% av vertsfamiliene bor innen 1.000 m fra skolen.

Klasserommene er lyse og Undervisningen er visuell, svært profesjonell og pedagogisk utført, med gode oppgaver som bygger opp om temaet. Lærerne skaper et behagelig undervisningsmiljø sammen med studentene. Alle lærerne er høyt kvalifiserte og hjelper til at alle oppnår hurtige språkresultater. På standardkurset jobber du med mye grammatikk som skal danne grunnlaget for å kunne snakke fransk, og du vil jobbe med franske tekster og oppgaver som utvikler ordforrådet ditt, slik at du lærer å snakke fransk.


Rektor: Fru. Brenda Malalel
3 Skolebygninger:Hovedskolen: en romslig 3 etasjers bygning på 450 m. Le Forum: med 7 klasserom, resepsjon, automater for varme og kalde drikker. Totalt 250 m. Om sommeren bruker skolen også en ekstra skolelokasjon like nedenfor Matisse muséet.

Hovedskolen ligger kun noen få minutter fra strandpromenaden "Promenade des Anglais", og "Le Forum" ligger like over gaten for hovedskolen. Om sommeren bruker en ekstra skole "Cimiez" som ligger like nedenfor Matisse muséet.

Fasiliteter:
Hovedskolen: 10 romslige rom med farger fra Nice, air conditioning, Lærerrom, Bibliotek for studentene om ettermiddagen,10 PC´er samt WiFi for bærbare PC´er for trådløst nettverk og gratis internett bruk, de bruker både iMac og PC her. Ellers så er det automater for vann,iste, brus og kaffe i andre etg., en resepsjon og administrasjon i første etg., samt 2 infotavler for studieprogram og aktiviteter. 60 m privathage på sørsiden og en 800 m delprivat hage på nordsiden av skolen.


Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker franskkurs i Nice