Spanskkurs i Buenos Aires, Argentina



Sted: Buenos Aires
          Utlandet, Argentina
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr spanskkurs i Buenos Aires. Argentina har en unik plassering blant de Latin Amerikanske landene, og nest størst landmasse i Sør Amerika.

Innhold:
Folkeblandingen er (som i Chile og Uruguay) svært forskjellig fra resten av Latin Amerika. De 37 mill. innbyggerne er stort sett etterkommere av spanjoler, italienere, tyskere og andre europeere. Det er kun en liten prosentdel av blandede og innfødte mennesker. Argentina kan skryte av mange storartede naturlige underverk, fra ørken i nord, til slettene i Pampas, til fantastiske fosser i Iguazú og Andes Cordillera fjellkjeden.

Uansett hvor du reiser, så har Argentina noe spesielt i vente for deg. For de som liker å stå på ski, så har Argentina noen av de beste løypene i verden! Med en befolkning på nesten 11 millioner, er Buenos Aires en overraskende trygg og ren storby. Det er brede boulevarder, et aktiv natteliv, mange restauranter og plenty med shopping muligheter. Denne verdensbyen har en sterk Europeisk smak og uendelig mange ting du kan gjøre.

Buenos Aires er for mange Argentinere synonymt med selve landet, og over 40 % av innbyggerne lever i byens massive forsteder. Byen er som transportert fra sitt Europeiske opphav, dens kompakte og regulære bykjerne ligner mye på Paris, men avenuene med trær og mangfoldet av torg har en forlokkende falmet eleganse.

I Bykjernen, er det "Plaza de Mayo" hvor det tradisjonelt sett er mest aktivitet, og i nærheten har du "Avenida 9 de Julio" som populært er kjent som verdens bredeste gjennomkjørsel, og som virkelig er en fotgjengers mareritt! Nasjonaldansen, tangoen, er kanskje den beste måten å uttrykke livsmotet til Buenos Aires på. Det øves i dansehaller, parker, åpne torg og i ballsaler. Tango er en dans av intim atskillelse med felles rytme, som kombinerer både elegante bevegelser og frodig kjærlighet.


Språkskolen COINED (Enforex partner skole):
COINED har undervist spansk i Buenos Aires siden 1971, og de har nylig flyttet til en ny bygning. Den ligger i en av de mest verdifulle historiske bygningene i Buenos Aires, "Palacio San Miguel", på det berømte hjørnet av Bartolomé Mitre og Suipacha. Mye av 1.900 tallets arkitektur har overlevet i dette kvartalet, som ligger nær "Plaza de Mayo" og "Casa Rosada" (guvernørens bolig). Noen kvartaler fra skolen ligger noen av Buenos Aires kjente attraksjoner, som Obelisco, og den fantastiske bygningen til Nasjonalkongressen. (Parlamentet).

Å ta seg fram til skolen er enkelt med Metro, da flere sentrale linjer har stasjon bare noen få minutter fra skolen. Skolen har komfortable klasserom, og du kan møte andre studenter i skolens fellesrom. Her finner du automater for kalde og varme drikker, og du kan også se video fra Argentina og Latin Amerika og bruke internett.

Skolens målsetting er at du skal føle deg som hjemme, og som en del av deres vennlige samfunn. Studenter og lærere møtes også ofte utenom skoletiden for ekstra timer og sosiale aktiviteter. I umiddelbar nærhet av skolen finner du også barer, restauranter, butikker og teatre etc. Skolen i Buenos Aires tilbyr deg et godt miljø for å lære korrekt spansk.


Språk program:
Generelle spanskkurs:
• 20 eller 30 leksjoner pr. uke. Maks 5 studenter i klassen
• Det fokuseres mest på grammatikk og konversasjon

Privat undervisning:
• 20 leksjoner pr. uke programmet, Dette kurset skreddersys for å imøtekomme dine språkbehov og spesifike innhold. Undervisningen er meget personlig og du vil avansere mye på kort tid.

Lærerne har spesialutdannelse for å kunne undervise i spansk som fremmedspråk.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker spanskkurs i Buenos Aires

Vis flere tilsvarende kurs: