Language Power International – Siden 1979

Language Power International AS er et anerkjent privat språksenter med undervisningslokaler i hjertet av Oslo sentrum. Helt siden vi ble grunnlagt i 1979, har vi vært en viktig aktør innen språktjenester for offentlig sektor, næringsliv og privatpersoner. Det har alltid vært vårt mål å tilby våre elever et rikt og spennende kursutvalg. Dette er viktig ikke minst i dagens internasjonale samfunn, hvor det stilles stadig høyere krav til språkkunnskaper. Vårt undervisningstilbud spenner fra kurs i dagligtale og grammatikk, til mer spesialiserte kurs i fag- og yrkesterminologi. Vi kan dessuten forberede deg til internasjonale diplomer som Bergenstest (norsk), TOEFL (engelsk), DELE (spansk) og DFLE (fransk). Hjertelig velkommen til Language Power Center ! Language Power International AS is a renowned language school with a well established translation and interpretation services located in the heart of Oslo.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   |  Neste side >>

Bergenstest forberedende kurs - nivå B2 + C1

Vi tilbyr Bergenstest forberedende kurs på nivå B2 + C1. Undervisningen foregår i grupper på kun 3 - 6 elever. Dette gjør at læreren får god anledning til å følge opp hver enkelt elev.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager pr uke i 4 uker 3.950 kr  

Engelsk intensivkurs - grunnleggende nivå A2 (2 uker)

Vi tilbyr intensivt språkkurs i engelsk på grunnleggende nivå A2. Undervisningen består lese-, lytte- og taleøvelser, grammatikk- og skriveoppgaver, samt selvstendig arbeid. Kursene består av små grupper på 3 - 6 elever, og foregår i form av klasseromsundervisning.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 dager pr uke i 2 uker 3.290 kr  

Engelsk intensivkurs - grunnleggende nivå A2 (2 uker) - kveld

Vi tilbyr intensivt kveldskurs i engelsk på grunnleggende nivå A2. Undervisningen består lese-, lytte- og taleøvelser, grammatikk- og skriveoppgaver, samt selvstendig arbeid. Kursene består av små grupper på 3 - 6 elever, og foregår i form av klasseromsundervisning.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 kvelder pr uke i 2 uker 3.290 kr  

Engelsk intensivkurs - nybegynner nivå A1 (2 uker)

Vi tilbyr intensivt språkkurs i engelsk for nybegynnere på nivå A1 over 2 uker. Undervisningen består lese-, lytte- og taleøvelser, grammatikk- og skriveoppgaver, samt selvstendig arbeid.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 dager pr uke i 2 uker 3.290 kr  

Engelsk intensivkurs - nybegynner nivå A1 (2 uker) - kveld

Vi tilbyr intensivt språkkurs i engelsk for nybegynnere på nivå A1 over 2 uker som kveldskurs. Undervisningen består lese-, lytte- og taleøvelser, grammatikk- og skriveoppgaver, samt selvstendig arbeid.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 dager pr uke i 2 uker 3.290 kr  

Engelsk semi-intensivkurs - grunnleggende nivå A2 (4 uker)

Vi tilbyr semi-intensivt språkkurs i engelsk på grunnleggende nivå A2. Undervisningen består lese-, lytte- og taleøvelser, grammatikk- og skriveoppgaver, samt selvstendig arbeid. Kursene består av små grupper på 3 - 6 elever, og foregår i form av klasseromsundervisning.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager pr uke i 4 uker 3.290 kr  

Engelsk semi-intensivkurs - grunnleggende nivå A2 (4 uker) kveld

Vi tilbyr semi-intensivt kveldskurs i engelsk på grunnleggende nivå A2. Undervisningen består lese-, lytte- og taleøvelser, grammatikk- og skriveoppgaver, samt selvstendig arbeid. Kursene består av små grupper på 3 - 6 elever, og foregår i form av klasseromsundervisning.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 kvelder pr uke i 4 uker 3.290 kr  

Engelsk semi-intensivkurs - høyere mellomnivå B2.1 - B2 (8 uker)

Vi tilbyr semi-intensivt språkkurs i engelsk på høyere mellomnivå B2.1 - B2.2 over 8 uker. Undervisningen består lese-, lytte- og taleøvelser, grammatikk- og skriveoppgaver, samt selvstendig arbeid.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager pr uke i 8 uker 5.950 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   |  Neste side >>