Spanskkurs i Alicante, Spania



Sted: Alicante
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr spanskkurs i Alicante. Enforex Alicante språkskolen ligger flott til på promenaden, med kort vei til strand, restauranter og butikker. Skolen gir et stilfullt inntrykk og det er 6 klasserom som er lyse og fine. Du kan se havet og havnen fra noen av de.

Innhold:
Det undervises i 6 nivå fra nybegynner til avansert spansk. De fleste studentene er mellom 18 og 30 år, og det er maks 10 studenter i klassen. Antall på skolen: 50 - 100. De formidler sin entusiasme og motivasjon, og du kan fordype deg i språket og den spanske kulturen i en velkommende og kreativ atmosfære.

Alicante ligger i den sydøstre delen av den Iberiska halvøyen midt på Costa Blanca, den hvite kysten - en av Spanias vakreste kyster. Romerne døpte byen til "Lucentum", lysets by, og de fanget dermed karakteren til denne strålende, palmerike byen langs Middelhavet, som har et behagelig klima hele året.

Et hektisk tempo er helt ukjent her, og "La siesta" tas fortsatt på alvor. De slapper av på de vakre boulevardene og promenerer for å nyte en kopp kaffe, en "Horchata" som er mandelmelk eller en "Granizado" - fin knust is lemonade. Selv om Alicante er Costa Blancas turistsentrum, ble turistindustrien bortvist og byen har klart å beholde sin sjarm som universitetsby.

Nattelivet er inspirert av studentene, som holder de utallige barene i gamlebyen og havneområdet levende til morgenkvisten. På tross av sine 280,000 innbyggere, er Alicante en liten by hvor nesten alt er tilgjengelig til fots og man treffer ofte bekjente. Elegante boulevarder, den moderne yacht marinaen, den pittoreske og arkitektonisk interessante gamlebyen, moderne shoppingdistrikt og de palme pyntede sandstrendene, tilbyr et strt mangfold og forblir for alltid i de besøkendes minne.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker spanskkurs i Alicante