Spanskkurs i Salamanca, Spania



Sted: Salamanca
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr spanskkurs i Salamanca. Salamanca er en by som har klart å beholde sin småby sjarm. Den er kjent som La Dorada "den gyldne by", og det er lett å se når solen skinner på de flotte gamle sandstens bygningene.

Innhold:
Her i Salamanca snakker de den reneste formen av spansk i Spania, og byen er veldig populær for spanskstudier. Byen har 215.000 innb. og omkring 50.000 studenter hvorav 5.000 ikke er fra Spania. Plaza Mayor torget regnes for å være et av de fineste barokkstil torgene i Spania, og den er "storstuen" til "Los Salamatinos". Her samles alle, og det er gode tapas restauranter og steder du kan sitte ned og slappe av med venner og nyte en kopp kaffe eller et glass vin.

Det er et åpent og hyggelig miljø, og du får lett kontakt med andre studenter og lokal befolkningen. Salamanca har verdens nest eldste Universitet som er fra år 1215. Det er mange studenter her, noe som gjør at levekostnadene er lave. Salamanca er en god universitetsby for langtidsstudier. Byen ble i 2002 kåret til den nest mest attraktive og trygge byen å bo i Spania.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker spanskkurs i Salamanca