Franskkurs i Aix-en-Provence, FrankrikeSted: Aix-en-Provence
          Utlandet, Frankrike
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr franskkurs i Aix-en-Provence. Vår franske språkskole i Aix en Provence ligger i fine omgivelser like ved sentrum og bare 33 km fra Marseille og Middelhavet. Språkkursene til IS Aix-en-Provence har blitt utviklet gjennom 35 års virksomhet, og er tilpasset alle nivåer i Fransk språk.

Innhold:
Skolen har en nydelig beliggenhet i vakre Aix-en-Provence, som ligger 30 min fra Marseille og Middelhavet. IS Aix-en-Provence er et internasjonalt språk institutt som har spesialisert seg i å undervise fransk for voksne utlendinger i mer enn 35 år. Skolen er registrert i Frankrike med Institutt for utdanning som en privat skole for høyere utdanning.

Skolen ble grunnlagt av den svenske stiftelsen Folkuniversitetet som er knyttet til Universitetet i Stockholm og har filialer i Tyskland, Storbritannia, Sverige og Spania. IS Aix-en-Provence er en "non-profit-making" organisasjon og medlem av kvalitets nettverkene Souffle, EAQUALS og IALC. IS skolen i Aix en Provence, er en av våre mest spennende skoler i Frankrike. Skolen tilbyr et rikt utvalg av kurs både for studenter og voksne, som ønsker å lære fransk.

Ønsker du å utforske Provence, er det en fantastisk måte å gjøre dette på ved å studere fransk om formiddagen, og ta del i skolens aktiviteter om ettermiddagen, og i helgene.Hvert år har skolen rundt 1.000 studenter som kommer fra hele fem kontinenter (mer enn 40 nasjonaliteter). Dette kulturelle mangfoldet skaper rikdom i klassene: livlig utveksling og debatter går hånd i hånd med en atmosfære som er både ivrig og vennlig. Skolen tilbyr også firmaer og organisasjoner, spesialtilpassede kurs og flere grupper kommer til IS Aix-en-Provence hvert år på språkkurs.

Vår skole har en gjennomsnittlig størrelse som muliggjør gemyttlighet og relasjoner i hverdagen. Språkskolen ligger i Aix-en-Provence, og holder til i et tidligere privat herskapshus med fin sjarm, noen hundre meter fra det yrende folkelivet i sentrum av byen. Skolen ligger i en gate med en fin allé, som på varme sommerdager skygger fint for solen. Det er 15 klasserom, et multimedia ressurssenter, en solrik terrasse og et rom for Internett og selvstudier.

Vi ønsker deg velkommen til Aix-en-Provence!


Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker franskkurs i Aix-en-Provence