Engelskkurs i Hampstead, London



Sted: Hampstead i London
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr engelskkurs i Hampstead. Hampstead er en av London’s fineste og mest fasjonable strøk,- det er grønt og avslappet, med en landsby aktig atmosfære og samtidig kun 15 minutter fra London sentrum.

Innhold:
London, byen med de mange muligheter! Her finner du de mest spennende gallerier, museer i verdensklasse, gourmet restauranter, tradisjonelle puber hvor du kan innta et godt og rimelig måltid. Fra den den fine naturparken Hampstead Heath til puber, restauranter, museum, og butikker i Hampstead Village, så har området mye å tilby.

Language Studies International, språkskolen i Hampstead:
LSI London Hampstead er sentralt plassert i forhold til undergrunn og buss, og kan lett nåes med offentlig transport.Skolebygningen er en romslig og lys bygning med en fin hage med vennlig og avslappet atmosfære som gjør Hampstead til en ideell skole for å studere engelsk og ta eksamenskurs. Skolen tilbyr også Universitets kurs, spesielt tilrettelagt for å forberede studenter som skal studere ved Britiske Universitet. Det gjelder både språkkrav og nødvendige kunnskaper som studieteknikk.

Skolen har datarom og Internett tilgang, videorom, multimedierom, bibliotek hvor du kan låne bøker, kassetter og CD, selvstudie fasiliteter og oppholdsrom med ulike automater med mineralvann etc. Skolenes utfluktsprogram inkluderer grillkvelder, å gå ut sammen på pub eller restauranter og et variert program for helgene som musikaler i London som f.eks. "ABBA the musical", "Phantom of the Opera" eller "Lion King".

Det er også utflukter til Oxford, Cambridge og flere spennende byer. Det er også mulig å ta helgeturer med Eurostar toget fra London til Paris, og tilbringe helgen i Paris! Er du interessert i sport eller annen form for kulturell aktivitet, så finner du mange valgmuligheter i skolens nærområde som f.eks. treningsstudio, svømmehall, teatre og kino.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker engelskkurs i Hampstead i London