Franskkurs i Montpellier, Frankrike



Sted: Montpellier
          Utlandet, Frankrike
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr franskkurs i Montpellier. Den sjarmerende universitetsbyen Montpellier er hovedstaden i Languedoc-Roussillon regionen, med 260.000 innbyggere hvorav en firedel er universitets studenter.

Innhold:
Montpellier har flotte historiske bydeler med smale pittoreske gater, og elegante private herskapshus fra tidlig på 1.900 tallet. Byen har mange historiske skatter og den kalles for "Ville d´Art" - Kunstbyen. Her finner du mange gatemusikere og artister, samt mange festivaler som bidrar til kulturlivet i byen. Den varme middelhavs atmosfæren legger du fort merke til i dagliglivet, og du ser Montpellier åpne seg som et amfiteater mot middelhavet sine lange sandstrender og laguner med store kolonier med rosa flamingoer.

Montpellier tilbyr mange spennende utfluktsmuligheter med sin fine beliggenhet mellom Provence, Camargue, Cevennes fjellene og Pyreneene. Litt lenger i innlandet frister fasinerende daler, elver og maleriske landsbyer. Denne regionen er også den største vindyrkingsområdet i verden, og de har utmerkede viner som en kan utforske og smake.Klimaet er utmerket, og sommeren varer helt til slutten av oktober. Du kan lett sitte på en utendørskafé om vinteren. Her i Montpellier skinner solen mer enn 300 dager om året. Du er hjertelig velkommen.

ILA Institut Linguistique Adenet ligger i gaten "Grand Rue Jean Moulin" som er en av de mest attraktive adressene i hjertet av Montpellier´s historiske bydel. Her ligger fotgjenger distriktet med mange små butikker og stedets typiske kaffebarer. Skolen ligger rett ovenfor den imponerende Handelskammer bygningen. Skolen er en stilfull herskapsbolig fra tidlig på 1900 tallet som flere ganger har blitt gjengitt i bøker om Montpellier. Det flotte inngangspartiet hjelper til å bevare sjarmen, selv om skolen er utstyrt etter moderne standarder.

Skolen ligger bare få steg fra de solrike terassene på "Place de la Comédie" som er hovedtorget med dens fasinerende operahus. De grønne lungene til "Esplanade Charle de Gaulle" og alle monumentene og interesange historiske steder er alle innen kort gange fra skolen. Hovedbusstasjon og togstasjonen med TGV togene er bare 3 min. gange fra skolen, og like ved går bybanen som tar deg til leilighetshotellet ved elven.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker franskkurs i Montpellier