Engelskkurs i Boston, USASted: Boston
          Utlandet, USA
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr engelskkurs i Boston. Boston er en vennlig og livlig universitetsby med mange studenter og prestisje universitet som Harvard University, MIT og Emerson College for the Performing Arts.

Innhold:
Språkskolen holder et høyt akademisk nivå og den er ACCET godkjendt. De har mange engelskkurs inkl. FCE, CAE og TOEFL eksamenkurs. Du har tilgang 6 PC´er med gratis internett og engelsk læreprogram. Skolen har et variert aktivitetsprogram hele uken, med weekend turer til New York, Cape Cod, Washington D.C., Philadelphia og Montreal i Canada. Innkvartering er i vertsfamilier og student residens. Du blir tatt godt hånd om og får personlig oppfølging hele veien.


Velkommen til Boston - "Americas Walking City":
Boston er den største byen i New England, og den ligger fint til i en naturlig havn som munner ut i Massachusetts Bay. Byen er over 250 år gammel og den utmerker seg med sin historie og sitt kulturelle hjerte som dekker det meste av visuelt og opptrående kunstnere. Om kveldene er det beste av live musikk, sport, dans, teater og god mat som frister rundt et hvert gatehjørne i denne pulserende og spennende byen. Det er veldig lett å ta seg frem i byen, alt er innen gangavstand og dermed bynavnet "Americas Walking City".

I sentrum ligger Boston Common som er en flott bypark hvor du kan slappe av med en picnic, spille frisbee eller fotball, eller ta en båttur på elven med de berømte Svanebåtene. Om vinteren fryser "the Frog Pond" vannet og det er populært å stå på skøyter. Rundt parken ligger det mange små koselige butikker, restauranter og studenthus, deriblant International Student House som LSI bruker som sin student residens.

I nærheten av parken finner du den kjente Copley Square med Trinity Cathedral og the State House, samt mange fine butikker og gode restauranter. Boston er en kjent by på film og TV. Det var her de spilte inn TV serien Ally MacBeal og filmene Alex & Eva med Kate Hudson, og filmen Good Will Hunting med Matt Damon og Robin Williams i hovedrollene. I denne filmen er det en kjent scene fra en benk i Boston Common parken, like ved statuen av den tidligere presidenten George Washington.

Boston har mye historie, og underskrivelsen av Uavhengighets deklarasjonen som innebar løsrivelsen fra England, og The Freedom Trail som er markert med en rød stripe gjennom store deler av Boston sentrum er sentrale her. Det var også fra Boston at Captain Joshua Slocum satte seil om morgenen den 24 april 1895 som første seiler alene rundt jorden. Han hadde restaurert sin "Spray" i løpet av 13 mnd og nå ventet hans livs største eventyr rundt jorden alene i seilbåt.

Det er mange spennende steder du kan besøke i nærheten, som f.eks turer til den flotte Martha´s Winyard og Nantucket. Du kan stå på ski og tilbringe dagen i Wachusett Mountain og være tilbake i Boston for middag. Eller dra til de nærliggende New England statene Vermont og New Hampshire og dra til Mount Sunapee eller Attish Bear Park Cypress for en skiweekend. Selv om du ikke står på ski det verdt å dra hit, for landskapet er helt fantastisk.

Om sommeren er en utflukt til Cape Cod et must, og den er velkjent for sin 559 miles lange kyst, små landsbyer, naturskjønt landskap, mange avstikkere og mennesker i alle aldre som finner ett pusterom i hverdagen. Det er heller ikke så langt til New York City, Maine og Cape Cod.


Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker engelskkurs i Boston