Powered by nature masterclassKursarrangør: Powered by nature
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når det passer hver enkelt. Kurset ligger tilgjengelig så fort du logger på kursportalen.
Pris: 6000

Enten bevisst eller ubevisst, kan vi alle bli litt frustrert over vår helse og ha et reelt ønske om å bli frisk og i god form. Powered by nature Masterclass tar for seg på en enkel måte de elementer du må kjenne til, for på en naturlig måte å kunne hjelpe deg med å ta tilbake kontrollen over helsen.

Du begynner ikke med alternativene, du begynner med de åpenbare selvfølgelighetene som må være på plass for at kroppen skal kunne fungere.

Alle levende organismer består av celler. Kroppen din er i realiteten kun milliarder av celler som jobber sammen. Hver enkelt celle er en selvstendig biokjemisk fabrikk. Denne fabrikken trenger råstoff for å fungere, akkurat som en hvilken som helst annen fabrikk.

Å vite at sykdommen er et resultat av feil i celler og forstå hva som forårsaker feil gir oss kraft til å forebygge og reversere sykdom. Det viktigste du kan gjøre er å tilegne deg kunnskap om kroppen og hvordan ting virker. Gjør så tiltak i forhold til hva du vet er riktig og ikke hva du har hørt eller tror.

Kurset er perfekt for de som ønsker å gjøre hva de selv kan for å forebygge livsstilssykdommer og for alle de som ønsker å gjøre hva de kan for å sette kroppen i stand til å reversere sykdommer.

Er du lei av å gå å vente på en kur for ME, usikker på om det går å gjøre noe med MS, kan en forebygge hjertesykdom og alt annet som er et resultat av feil levesett, ja da er dette kurset perfekt for deg. Eller kjenner du noen som trenger litt hjelp for å komme i gang så er det en perfekt gave til de du bryr deg om.

Undervisningen er nettbasert, så du tar kurset når og der det måtte passe deg best. Det er heller ingen tidsfrister eller spesielle tider å forholde seg til. Kurset har over 78 moduler med 16 ulike tema. I hvert tema er det et hoveddokument som ligger på toppen. Dette laster du ned og skriver ut, da kan du samle alt i en perm og ha det enkelt tilgjengelig. Dette er ting en ofte må gå igjennom flere ganger, så skriv det ut. Du vil ha permanent tilgang til din egen kursportal til evig tid. Her vil det også dukke opp oppdateringer og annet som er relevant for bedre helse og et enklere liv. Dette er informasjon som du får gratis, det vil ikke koste noe å få oppdateringer. Du kan også få hjelp om du har utfordringer du føler at du ikke kan klare å løse alene.

Målgruppe for kurset

Passer for alle som ønsker å forebyge sykdom og problemer og som har et ønske om å hjelpe seg selv og familien. Kurset krever ingen forkunnskaper, alt som kreves er et ønske om å lære.

Uttalelser

Hei Tormod! Jeg er vilt begeistret for kurset ditt! Form, innhold, layout, selve tonen i teksten, linkene, dette lover godt. Hurra! Jeg fryder meg over din dype og genuine ærlighet, din kunnskap, og ditt mot! Du vet jo bedre enn noen hvordan sannheten blir dysset ned, maskert, holdt unna, skjult, etc. Færre og færre tørr å stå frem med de sannheter og budskap som en forvirret og lidende menneskehet innerst inne lengter etter å høre. Bevisst eller ubevisst. Hadde jeg vært statsminister i dette landet, ville jeg kjøpt inn kurset til alle barnehager, skoler, offentlige og private bedrifter, etc. Det hadde vært herlig! Si sannheten, hjelpe folket til å forstå hvordan alt henger sammen…Starte en revolusjon av ren glede over at vi kan gjøre dette sammen og individuelt…
Tilbake til virkeligheten: det er en grasrotbevegelse som må til. Ungdom som tenner på dette, sprer det som ild i tørt gress. Mvh Sigrid Svalastog