Metaveiledning kreative metoder - zoomKursarrangør: Prosessakademiet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 8 samlinger
Pris: 9.990

Vi tilbyr workshop i metaveiledning kreative metoder via zoom. Veiledning på veiledning / metaveiledning er en viktig investering på flere måter, men det er likevel liten tradisjon for dette i Norge. Det håper vi i Prosessakademiet å være med og endre på.

Innhold:
Selve veiledningsøkten er en strukturert prosess med en innledningsdel, arbeidsdel og avslutningsdel, hvor deltakerne bringer inn aktuelle saker fra sin praksis og sin rolle. Metaveiledningen vil inneholde bruk av ulike kreative metoder, alt etter hva som passer saken best. På den måten fungerer også gruppen som en arena for å lære og utforske nye metoder i sin praksis.

Noen fordeler ved å få veiledning på veiledning:
• Ny innsikt og økt kompetanse
• Inspirasjon og engasjement
• Kvalitetssikring av praksis
• Forebygge utbrenthet

Hvordan kurset gjennomføres:
Gruppen møtes digitalt ca 1 gang i måneden (8 møter) og hvert møte varer 2 timer inkludert pause. Kontrakt skrives for 1 år av gangen og gruppen består av 3 - 6 deltakere. Deltakerne tilbys metaveiledning/ veiledning på veiledning med ulike kreative metoder som tegning, post its, bilder og ulike konkretiserings materiell.

Metaveileder:
Gunn Brigitte Danielsen; Sertifisert veileder etter europeisk ANSE standard

Målgruppe for kurset:
Metaveiledningsgruppen er åpen for deg som jobber som veileder, terapeut, coach eller som i deler av ditt arbeid innehar en slik rolle.