Digital formidling på 1-2-3 (online)Kursarrangør: SpeakLab
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Online kurs
Pris: 499

Digital formidling på 1-2-3 (online) gir deg en effektiv innføring i å presentere på skjerm og digitale flater. Instruktører er Siri Lill Mannes og Arne Møller.

INNHOLD

Kurset passer for deg som vil bli tryggere og bedre når du snakker på skjerm, enten du deltar i nettmøter, underviser, eller presenterer på kamera og mikrofon. Kurset inneholder to digitale episoder på i alt ca. 15 minutter.

Når du kjøper dette kurset får du også tilgang til en e-bok.
Man kan også velge å kjøpe en fysisk versjon av boken for kr. 100, som man vil få tilsendt i posten. Forskning viser at man lærer bedre ved å kombinere digitale og fysiske verktøy, f. eks. video og bok.


DU LÆRER

• Forskjellen på å formidle fysisk og på skjerm.
• Hva som virker best når du presenterer på kamera.
• Hvordan du bør bruke stemme og kroppsspråk.
• Tekniske basiskunnskaper: Dette må du vite om nett, pc-kamera og mikrofon.


OM INSTRUKTØRENE

Siri Lill Mannes er journalist og har ledet TV2 Nyhetenes hovedsendinger i 11 år. Hun er nå en av landets mest populære og brukte programledere for konferanser, møter og debatter, fra lokalt til internasjonalt nivå. De fleste konferansene foregår nå utelukkende på digitale flater, hvilket gir Siri Lill førstehåndskompetanse til videre opplæring av andre.

Arne Møller er fysioterapeut med spesialutdanning i stemmebruk og har Norges høyeste trenerutdanning fra Olympiatoppen. Han er en svært populær instruktør med stor teknisk innsikt.

Digital formidling på 1-2-3 (online) er godt egnet som bedriftsinternt kurs.
Ta gjerne kontakt for gruppepris og mer informasjon.