SpeakLab er et kurs- og kompetansesenter for deg som snakker. Vi vet at alle kan bli gode til å formidle. Vi tror på Godfoten og fokuserer på å utvikle dine sterke sider. Kursene våre gjør deg tryggere, tydeligere og mer overbevisende når du snakker. Treningsopplegget kombinerer kunnskap fra journalistikk, stemmeforskning, dramaturgi, bevegelseslære og toppidrett. Målet er at du raskt skal kunne lage og holde presentasjoner som treffer publikum.

Instruktørene er aktive formidlere. De leder konferanser, møter og debatter fra lokalt til internasjonalt nivå, og bistår gjerne om du trenger hjelp til et arrangement. Vi tilbyr også foredrag og musikalske pep-talks.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

SpeakLab 1:1

Vi tilbyr SpeakLab 1:1 trening .Ønsker du hjelp til en viktig presentasjon, eller vil trene alene med instruktør, skreddersyr vi et egnet opplegg for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 3 timer Avtales kr  

SpeakLab body language

Vi tilbyr SpeakLab body language. Vil du bli bedre til å oppfatte når noen lyver? Eller vite hvordan du gjør et godt førsteinntrykk? Kroppen din taler selv om du er taus.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 - 3 timer Ta kontakt kr  

SpeakLab body language - bedriftsinternt

Vi tilbyr SpeakLab body language for bedrifter. Vil du bli bedre til å oppfatte når noen lyver? Eller vite hvordan du gjør et godt førsteinntrykk? Kroppen din taler selv om du er taus.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr  

SpeakLab Boost Camp

Vi tilbyr SpeakLab Boost Camp. Sett av en uke til trening i sommer – og få nytte av innsatsen resten av livet. Sommerens Boost Camp i kommunikasjon varer 5 dager, på instituttet vårt i vakre Bergen. Du møter instruktører med høy kompetanse på feltet de underviser i.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 5 dager 14.950 kr  

SpeakLab English

Vi tilbyr Speaklab English. Globalisering og internasjonale arbeidsmiljøer fører til at stadig flere presenterer på engelsk. Hvordan treffer du et internasjonalt publikum med både språk og stil i din presentasjon?

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 10.950 kr  

SpeakLab English - bedriftsinternt

Vi tilbyr Speaklab English for bedrifter. Globalisering og internasjonale arbeidsmiljøer fører til at stadig flere presenterer på engelsk. Hvordan treffer du et internasjonalt publikum med både språk og stil i din presentasjon?

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr  

SpeakLab Executive

Vi tilbyr SpeakLab pro. SpeakLab Executive er et intensivt dagskurs, som er tilpasset ledere og mindre grupper.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag Ta kontakt kr  

SpeakLab Executive - bedriftsinternt

Vi tilbyr SpeakLab pro for bedrifter. SpeakLab Executive er et intensivt dagskurs, som er tilpasset ledere og mindre grupper.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>