SpeakLab er et kurs- og kompetansesenter for deg som snakker, drevet av Siri Lill Mannes og Arne Møller.

Vi vet at alle kan bli gode til å formidle. Kursene våre gjør deg tryggere, tydeligere og mer overbevisende når du snakker. Treningsopplegget kombinerer kunnskap fra journalistikk, stemmeforskning, dramaturgi, bevegelseslære og toppidrett. Målet er at du raskt skal kunne lage og holde presentasjoner som virkelig treffer publikum - både fysisk og på digitale flater.

Instruktørene er selv aktive formidlere. Siri Lill Mannes er journalist og har ledet TV2 Nyhetenes hovedsendinger i 11 år. Hun er nå en av landets mest populære og brukte programledere for konferanser, møter og debatter, fra lokalt til internasjonalt nivå.

Arne Møller er fysioterapeut med spesialutdanning i stemmebruk og har Norges høyeste trenerutdanning fra Olympiatoppen. Han er en svært populær instruktør med stor teknisk innsikt.


Digital formidling på 1-2-3 (online)

Digital formidling på 1-2-3 (online) gir deg en effektiv innføring i å presentere på skjerm og digitale flater. Instruktører er Siri Lill Mannes og Arne Møller.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr  

Digital SpeakLab Pro (online)

SpeakLab Pro DIGITAL (online) tar for seg effektive teknikker for god kommunikasjon, både fysisk og på digitale plattformer. Instruktører er Siri Lill Mannes og Arne Møller.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.990 kr  

SpeakLab Intro

SpeakLab Intro er en innføring i EKTE kommunikasjon, og hvordan du blir en god formidler. Vi går trinn for trinn gjennom hvordan du bygger opp en god presentasjon. Kurset er teoribasert med enkle praktiske øvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Ta kontakt kr  

SpeakLab Intro - bedriftsinternt

Vi tilbyr introkurs i kommunikasjon for bedrifter. Dette en innføring i EKTE kommunikasjon, og hvordan du blir en god formidler. Vi går trinn for trinn gjennom hvordan du bygger opp en god presentasjon. Kurset er teoribasert med enkle praktiske øvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr  

SpeakLab Kroppsspråk

Vi tilbyr SpeakLab kroppsspråk med Vidar Hansen. Vil du bli bedre til å oppfatte når noen lyver? Eller vite hvordan du gjør et godt førsteinntrykk? Kroppen din taler selv om du er taus.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 6.500 kr  

SpeakLab Kroppsspråk - bedriftsinternt

Vi tilbyr SpeakLab kroppsspråk for bedrifter. Vil du bli bedre til å oppfatte når noen lyver? Eller vite hvordan du gjør et godt førsteinntrykk? Kroppen din taler selv om du er taus.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr  

SpeakLab Pro

Et to-dagers kurs som tar for seg effektive teknikker for god kommunikasjon. Du får et unikt og systematisk treningsopplegg, som kombinerer kunnskap fra journalistikk, stemmeforskning, bevegelseslære, dramaturgi og toppidrett. Intruktører er Siri Lill Mannes og Arne Møller.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager 11.950 kr  

SpeakLab Pro - bedriftsinternt

Vi tilbyr SpeakLab pro for bedrifter. Et to-dagers kurs som tar for seg effektive teknikker for god kommunikasjon. Du får et unikt og systematisk treningsopplegg, som kombinerer kunnskap fra journalistikk, stemmeforskning, bevegelses lære, dramaturgi og toppidrett.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr