E-LÆRING KURS: Arbeidsmiljø, Ansvar og Konsekvenser Modul 1.1 Vår innovative E-læringsmodul, "Arbeidsmiljø, Ansvar og Konsekvenser," er ikke bare en modul – det er grunnlaget for tryggere og mer ansvarsbevisst arbeidspraksis. Meld deg på og start ditt kurs når du ønsker
Vi tilbyr både Arbeidsvarslingskurs 1 og Arbeidsvarslingskurs 2, hvorav det første kurset er for de som skal utføre veiarbeid jevnlig og som har ansvar for området der arbeidet finner sted. Dette kurset er nødvendig for arbeider der man krever godkjent arbeidsvarslingsplan. Mens arbeidsvarslingskurs
Arbeidsvarslingskurs 3 manuell trafikkdirigering Målet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kjennskap til de krav som skiltmyndigheten setter til de sin skal utføre manuell trafikkdirigering på riks- og fylkesveger
Vi tilbyr kurs i fallsikring og arbeid i høyden med praksis på webinar eller klasserom. . Kurset gir deltakeren grunnleggende opplæring i bruk av fallsikringsutstyr. Fallulykker er i dag den nest største årsaken til arbeidsulykker med dødelig utgang. Meld deg på og start når som helst
Vi tilbyr kurs i fallsikring og arbeid i høyden med praksis for bedrifter. Kurset gir deltakeren grunnleggende opplæring i bruk av fallsikringsutstyr. Fallulykker er i dag den nest største årsaken til arbeidsulykker med dødelig utgang.
Vi tilbyr krankurs i G1 mobilkran for bedrifter. Målsettingen er å gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av mobilkran, samt god innsikt i prinsippene for mobilkranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr krankurs i G1 mobilkran. Målsettingen er å gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av mobilkran, samt god innsikt i prinsippene for mobilkranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr kurs i G11 Anhuker & Signalgiver - dokumentert opplæring. Kurset tilfredsstiller kravene til opplæring og gir en dokumentert opplæring på 8 timer med Kompetansebevis. Meld deg på og start når som helst
Kursen kan gjennomføres som webinar eller klasserom undervisning.
(Tilsvarer Modul O-1.1 Offshore)
Vi tilbyr krankurs i G2 tårnkran. Målsettingen er å gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av tårnkran, samt god innsikt i prinsippene for Tårnkranets konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr krankurs i G2 tårnkran. Målsettingen er å gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av tårnkran, samt god innsikt i prinsippene for tårnkranets konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr krankurs i G20 fastmontert hydraulisk kran for bedrifter. Målsettingen er å gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av Fastmontert hydraulisk kran samt god innsikt i prinsippene for kranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr krankurs i G20 fastmontert hydraulisk kran. Målsettingen er å gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av Fastmontert hydraulisk kran samt god innsikt i prinsippene for kranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr krankurs i G3 Sving & Portalkran . Målsettingen er å gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av tårnkran, samt god innsikt i prinsippene for kranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr krankurs i G4 Traverskran, inkl. G11 for bedrifter. Målsettingen er å gi eleven god teoretisk innføring i sikker bruk av traverskran samt god innsikt i kranens oppbygging, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi ønsker å gi kursdeltaker en god teoretisk innføring i sikker bruk av Travers-kran samt god innsikt i prinsippene for kranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi ønsker å gi kursdeltaker en god teoretisk innføring i sikker bruk av lastebilkran inkl. G11 samt god innsikt i prinsippene for lastebilkranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr krankurs i G8 Lastebilkran - inkl. G11 for bedrifter. Målet med Lastebilkran kurs er å gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av lastebilkran samt god innsikt i prinsippene for lastebilkranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr kurs i lift og personløfter - klasse A, B, C. som E-Læring. Kurset vil gi eleven god teoretisk innføring i sikker bruk av personløfter samt god innsikt i personløfter oppbygging, virkemåte, vedlikehold og bruk. Meld deg på og start når som helst
Vi tilbyr kurs i lift og personløfter - klasse A, B, C for bedrifter. Kurset vil gi eleven god teoretisk innføring i sikker bruk av personløfter samt god innsikt i personløfter oppbygging, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr maskinførerkurs i masseforflytningsmaskin teori, klasse M1 - M6. Målet med maskinkurset å gi eleven god teoretisk innføring i sikker bruk av masseforflyttningsmaskiner samt god innsikt i maskinenes oppbygging, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr maskinførerkurs i masseforflytningsmaskin teori, klasse M1 - M6 for bedrifter. Målet med maskinkurset å gi eleven god teoretisk innføring i sikker bruk av masseforflyttningsmaskiner samt god innsikt i maskinenes oppbygging, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr stillaskurs 2 - 5 meter som E - Læring. Nettkurset er fleksibelt og praktisk – Meld deg på i dag og start når som helst
Vi tilbyr stillasbruker som E - Læring. Nettkurset er fleksibelt og praktisk – Meld deg på i dag og start når som helst
Vi tilbyr stillaskurs 2 - 5 meter inkl. fallsikring, teori. I 2015 fastsatte Arbeids- og sosialdepartementet nye regler i forskrift om utførelse av arbeid. Reglene har særlig stor betydning for alle som monterer og jobber i stillas.
Vi tilbyr stillaskurs fra 5 - 9 meter inkl. fallsikringsom E-Læring. Nettkurset er fleksibelt og praktisk – Meld deg på i dag og start når som helst
Vi tilbyr stillaskurs over 9 meter - inkl. fallsikring teori som E-LÆRING. Nettkurset er fleksibelt og praktisk – Meld deg på i dag og start når som helst
Vi tilbyr stillaskurs fra 5 - 9 meter inkl. fallsikring, teori. Krav til opplæring ved montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv inntil 9 meter.
Vi tilbyr stillaskurs over 9 meter - inkl. fallsikring, teori. Krav til opplæring ved montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv over 9 meter.
Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck klasse T8 - over 10 tonn nettbasert. Målet med opplæringen er å gi en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at ikke ulykker oppstår.
Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck - klasse T8, over 10 tonn for bedrifter. Målet med opplæringen er å gi en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at ikke ulykker oppstår.
Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 - C2 for bedrifter. Kurset vil gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av truck samt god innsikt i prinsippene for teleskoptruckens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 - C2 på webinar eller på klasserom. Kurset vil gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av truck samt god innsikt i prinsippene for teleskoptruckens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr truckførerkurs klasse T1 - T5, teori for bedrifter. Målet med kurset er å gi truckføreren god innsikt i bruken av truck samt vedlikehold, virkemåte og vedlikehold. Teorikurset dekker opplæring til truck t.o.m. 10 tonn løftekapasitet.
Vi tilbyr truckførerkurs klasse T1 - T5, teori. Målet med kurset er å gi truckføreren god innsikt i bruken av truck samt vedlikehold, virkemåte og vedlikehold. Teorikurset dekker opplæring til truck t.o.m. 10 tonn løftekapasitet.
Vi tilbyr fallsikringskurs med teori og praksis. I henhold til Forskrift om utførelse av arbeid FOR1357 så skal den ansatte ha teoretisk og praktisk opplæring på arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk. Kurset tilfredsstiller også krav etter NS-9610 standard.
Vi tilbyr kurs om arbeid i trange miljø for bedrifter. I henhold til Forskrift om utførelse av arbeid FOR1357 så skal den ansatte ha teoretisk og praktisk opplæring på arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk. Kurset tilfredsstiller også kravene i NS-9610 standarden.
Vi tilbyr førstehjelpskurs for bedrifter. Vi spesialiserer oss på bedriftstilpasset førstehjelp, slik at den opplæringen som deres ansatte får er relatert til de potensielle skadene som kan oppstå i deres arbeidshverdag.
Vi tilbyr hjertestarterkurs for bedrifter som er godkjent av NRR Norsk Resuscitasjonsråd. Vår instruktør som er høyt utdannet innen akutt medisin holder kurs i bruk av hjertestarter.
Vi tilbyr stropp og anhukerkurs for bedrifter. Kurset skal gi deltakerne den opplæringen som behøves for å kunne utføre stropping, anhuking og signalgiving på en sikker og forsvarlig måte. Dette for å unngå skader på personell og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr kurs i varme arbeider for bedrifter. Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører varme arbeider innehar et sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått godkjent opplæring i varme arbeider.
Mange sykehus krever at elektrikerne de bruker innehar kompetanse på elektriske installasjoner i medisinske områder. Kursdeltagerne skal få en oversikt over hvilke normkrav de må forholde seg til, så de kan gi oppdragsgiver den anlegget han ønsker og forventer.
Vi tilbyr kurs i FSE for høyspentmontører - bedriftsinternt. Ikess har utviklet et FSE kurs som tilfredsstiller myndighetenes krav til sikkerhetsopplæring beskrevet i FSE forskriften og NEK EN 50110.
Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte. Kurset vil være med på å oppfylle bedriftens ansvar om sikkerhetsopplæring for de ansatte.
Målet er å øke førstehjelpskompetansen ved strømskader, slik at du vet hvordan du skal opptre i en ulykkessituasjon og dermed gir en nødvendig førstehjelpsberedskap for personell som jobber med elektriske anlegg.
Vi tilbyr IK-Elektro kurs - Bedriftsinternt. Kurset gir el-kontrollører økt trygghet og effektivitet i en krevende hverdag, gjennom å se på faktiske avvik i elektriske anlegg, hvordan disse bør defineres i forhold til anvendt norm og forskrift og hvordan de bør klassifiseres.
Vi tilbyr kurs i jordingssystemer og feilproblematikk - Bedriftsinternt. Er det noe alle vet, så er det at jording er viktig i alle typer nettsystemer. Men det er ofte svært forskjellige oppfatning av hva som skal jordes, hvor ofte man skal utjevne og hvorfor.
Mange ønsker seg et kurs der normens definisjoner forklares på en enkel og lettfattelig måte, med praktisk tilnærming, samtidig som man ivaretar kravene til en verifikasjon. Dette kurset holdes bedriftsinternt og kan skreddersys til din bedrift.
Målet med kurset er å gi deltagerne den innsikten som er nødvendig for å forstå hva elektrofagmannen må ta høyde for, så det elektriske anlegget oppnår forskriftsmessig person, brann og driftssikkerhet, enten man til daglig bruker et dataprogram eller manuelt beregner ute på arbeidsstedet.
Vi tilbyr kurs i NEK 400:2022 for bedrifter. Bli oppdatert på de viktigste endringene som trår i kraft 1.7.2022, og få vist hvilke praktiske konsekvenser endringene får og hvordan disse kan etterleves.
Vi tilbyr dagskurs i NEK 400:2022 for bedrifter. Bli oppdatert på de viktigste endringene som trår i kraft 1.7.2022, og få vist hvilke praktiske konsekvenser endringene får og hvordan disse kan etterleves.
Årlig oppstår mange branner på grunn av uforsiktighet og slurv ved utførelse av varme arbeider. De som utfører varme arbeider må ha innsikt i hvilken brannrisiko varme arbeider innebærer, og utføre arbeidet på en slik måte at brann ikke oppstår. Sertifikatet er gyldig i 5 år.
Vi tilbyr antihvitvasking: kurs i kundekjennskap privatkunder (KYC). Hvor godt kjenner du kundene dine? I dette kurset lærer du å forebygge og avdekke hvitvasking. Et sentralt prinsipp i hvitvaskingsloven er risikobasert tilnærming.
Skal du og virksomheten din etterleve hvitvaskingsloven, er risikovurderingen et helt sentralt element i prosessen. Denne må dere gjennomføre årlig, og i dette kurset får du en innføring i hvordan.
Vi tilbyr digital kurs om arbeidslivets spilleregler. I dette kurset får du en innføring i spillereglene som gjelder for arbeidslivet, med særlig fokus på regelverket som gjelder for de som skal jobbe med bærekraftsledelse.
Vi tilbyr kurs om beredskapsplanlegging som bygger forberedte team - digitalt. Uforutsette hendelser kan også skje utenfor arbeidstid – likevel påvirker det arbeidsplassen. Dette kurset i beredskapsplanlegging forbereder deg på det.
Vi tilbyr digitalt kurs om bli mer lønnsom med et inkluderende arbeidsmiljø. Synes du det er utfordrende å vite hvordan du kan få dine ansatte til å yte maksimalt? Vi tilbringer store deler av dagen på jobb, og arbeidet er en viktig del av vår identitet og hvem vi er.
Vi tilbyr brannvernkurs. Hvilke rettigheter og plikter har du når det gjelder brannsikkerhet på arbeidsplassen? I dette kurset lærer du hva du kan gjøre for å forebygge brann på jobb, og hvor små grep som skal til for å utgjøre enorme forskjeller.
Vi tilbyr digitalt kurs om bærekraftige verdikjeder - hvordan bygge transparens og sporbarhet. Elefanten i bærekraftrommet er troverdig sporbarhet og transparens i verdikjeden.
Vi tilbyr digitalt kurs om bærekraftstrategi. Bærekraftsarbeidet er i utvikling, som gjør det ekstra spennende å jobbe med. Vi ser stadig nye lover, regler og initiativer, både nasjonalt og globalt. Forskningen peker på stadig flere utfordringer, og ikke minst løsninger.
Vi tilbyr digitalt kurs om drittsekker på jobben. Hvor bra har du det egentlig på jobben? Har du noen gang kommet ut av et møte og mumlet “tosk”, “drittsekk”, “kjerring” eller liknende og vært ganske frustrert?
Vi tilbyr digitalt kurs om emosjonell kompetanse i arbeidslivet: hvordan forstå følelser. Følelser er drivstoff og spiller en viktig rolle for produktivitet og effektivitet på en arbeidsplass.
Vi tilbyr digitalt kurs om er du bevisst din egen kompetanse. Du kan mer enn du tror, men er du bevisst din egen kompetanse? Gjennom dette kurset vil du forstå hvor viktig det er å ta ansvar for egen kompetanse.
Vi tilbyr kurs om ernæring og jobbprestasjon som digital undervisning. I dette kurset lærer du hvordan du kan etablere gode kostholdsvaner i en hektisk jobbhverdag. Du lærer hvilke matvarer som kan ha positiv og negativ påvirkning på kroppen, humøret og konsentrasjonen din.
Vi tilbyr digitalt kurs om forebygging av trusler og vold på arbeidsplassen. Kurset gir deg også en forståelse av hvorfor oppfølging er viktig etter trusler og vold, og hvordan du kan gi umiddelbar oppfølging etter en slik hendelse.
Vi tilbyr kurs om Førstehjelp for havbruk. I dette kurset får du grunnleggende kunnskap om førstehjelp for havbruk med Røde Kors Førstehjelp.
Vi tilbyr grunnkurs i anti-hvitvasking som digital undervisning. I dette grunnkurset lærer du hva hvitvasking er – og hva du som medarbeider kan gjøre for å hindre det.
Dette grunnkurset gir deg grunnleggende forståelse om hvordan du jobber trygt med kjemikalier. Med ekspert Michael Langva.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende førstehjelp med Røde Kors Førstehjelp som digital undervisning. Vet du hvordan du vil reagere hvis du havner i en situasjon hvor du må yte førstehjelp?
Vi tilbyr grunnleggende kurs i førstehjelp med Røde Kors Førstehjelp - digitalt. I dette kurset i grunnleggende førstehjelp får du hjelp av fagsjef i Røde Kors Førstehjelp, Jørn Thomassen, med å bli tryggere på egne evner i stressende situasjoner.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere (AML § 3-5) som digital undervisning. Riktig og god HMS er alfa og omega for enhver virksomhet, og Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at du som leder kan dokumentere at du har fått opplæring i HMS-arbeid.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i advokatbransjen (AML § 3-5) som digital undervisning. Snakker vi om HMS i advokatbransjen, kommer vi ikke unna noen felles risikofaktorer. Både statistikk og medieoppslag synliggjør at vi må forholde oss til trusler og voldelige handlinger.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i bank, finans og forsikring (AML § 3-5) som digital undervisning. Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at alle virksomheters øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS-arbeid. I dette kurset får du en innføring i HMS, og hvorfor det enkelt og greit må på plass.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i barnehage (AML § 3-5) som digital undervisning. Barnehagen er ofte barnas og de foresattes første møte med et annet miljø for barna enn hjemmet. Du som leder i barnehagen har ansvar for det aller kjæreste disse foreldrene har - nemlig barna deres.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i havbruk (AML § 3-5) som digital undervisning. For deg som jobber i havbruk, er HMS-risikoen helt unik. Likevel er det forskjeller, selv i samme bransje - sånn er det bare.
Vi tilbyr digitalt kurs i HMS for verneombud og AMU-medlemmer. Kurset HMS for verneombud og AMU-medlemmer gjør deg som er verneombud eller medlem av virksomhetens arbeidsmiljøutvalg i stand til å ta riktige og trygge beslutninger om HMS.
Vi tilbyr digitalt kurs om HMS på hjemmekontor del 1. I mars 2020 ble vi kastet inn i en ny virkelighet: den første bølgen av koronapandemien. Drastiske tiltak ble iverksatt, og mange av oss ble pålagt å jobbe hjemmefra.
Vi tilbyr digitalt kurs om HMS på hjemmekontor del 2. I mars 2020 ble vi kastet inn i en ny virkelighet: den første bølgen av koronapandemien. Drastiske tiltak ble iverksatt, og mange av oss ble pålagt å jobbe hjemmefra.
Vi tilbyr en innføring i HMS-lover og forskrifter. Dette kurset gir deg en innføring i HMS-lover og forskrifter, slik at det blir lettere å finne og forstå de viktigste lovene og forskriftene.
Vi tilbyr digitalt kurs i hvordan sikre verdiene gjennom livskriser? Samlivsbrudd, sykdom eller død. Kriser rammer oss alle gjennom livet. Dette kurset lærer deg hvordan du skal ta vare på verdiene dine gjennom en livskrise.
Vi tilbyr kurset introduksjon til åpenhetsloven. Du trenger ikke dyre konsulenter eller avansert programvare for å lære deg åpenhetsloven. Du trenger bare dette kurset.
Vi tilbyr kurs om kom i flyt på jobb som digital undervisning. Hva er flyt? Jo - det er den kreative tilstanden du er i når du er så engasjert og oppslukt av det du driver med, at du glemmer tid og sted.
Vi tilbyr digitalt kurs om kulturkoden - slik utvikler du din bedriftskultur. Kulturen i bedriften er summen av alle holdningene og handlingene som den enkelte bidrar med dag ut og dag inn.
Vi tilbyr digitalt kurs om kunstig intelligens, etikk og risiko. Risikomomentene rundt kunstig intelligens er mange og berører flere fagområder. Hovedutfordringen med trygg og ansvarlig bruk av kunstig intelligens og maskinlæring er at problemstillingene utfordrer mange helt ulike fagområder.
Vi tilbyr digitalt kurs i bruk av risikovurdering i havbruk. Kurs i bruk av risikovurdering i havbruk med Jan Dahlsveen som er sjefsrådgiver i Safetec. I dette kurset lærer du hva en risikovurdering er, og hvordan du kan bruke dette aktivt i ditt arbeid innen havbruksnæringen.
Vi tilbyr digitalt kurs i HMS for alle ansatte. Alle trenger opplæring i HMS. Et HMS-kurs bør gjennomføres med jevne mellomrom. Hvorfor? Enkelt og greit fordi HMS er grunnmuren som må være på plass for at både du og jeg skal ha en god dag på jobben.
Vi tilbyr digital kurs om klimapsykologi. Kurs i klimapsykologi med Ragnhild Nilsen og Hanne Houbak. Dette kurset inspirerer deg til å benytte klimapsykologi på en smart og inspirerende måte for å lykkes med bærekraftsarbeid.
Dette kurset i klimaregnskap gir deg en innføring i hvordan du kan etablere et klimaregnskap og bruke det som en guide for videre klimaarbeid. Det kan være utfordrende å vite hvor du skal starte når du skal iverksette et klimaregnskap for egen virksomhet.
Vi tilbyr digitalt kurs om kontorergonomi. Du kjenner sikkert følelsen – stresset som kryper lenger og lenger oppover nakken, og til slutt setter seg som en hodepine. Eller den verkende ryggen etter en lang arbeidsdag foran PC-en. Heldigvis er det ting du kan gjøre for å slippe begge deler.
Vi tilbyr digitalt kurs i miljøledelse. Er du ny i rollen som miljøleder og trenger veiledning? Dette kurset guider deg gjennom de viktigste kravene til et miljøledelsessystem, og er basert på ISO 14001.
Vi tilbyr digital kurs i ROS-analyse - digitalt. I dette kurset lærer du hvordan du kan lage gode ROS-analyser, slik at du kan redusere risikoen, skape en trygg arbeidsplass og få kontroll på farer som truer virksomheten.
I dette kurset lærer du verktøy som hjelper deg å praktisere etisk lederskap på jobb. Kurset passer for deg som er mellomleder eller leder i offentlig eller privat sektor.
Vi tilbyr digitalt kurs om naturressurser og din bedrift. I dette kurset lærer du mer om naturressurser, og hvorfor det viktig å forvalte naturen på en god måte. Kurset passer både for ledere og ansatte i bedrifter.
Et godt psykososialt arbeidsmiljø har mange positive effekter. I dette kurset lærer du å skape en trivelig arbeidsplass for alle.
I dette lovpålagte kurset, lærer du om egenskaper og helsefarer forbundet med bruk av diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger.
Lær hva du som leder kan gjøre for å øke sikkerheten i din virksomhet. Du får konkrete tips og råd til hvordan du kan forebygge uønskede hendelser og skader på mennesker, fisk og materiell.
Vi tilbyr digitalt kurs i skap varig endring med mentorprogram. Ønsket om å bli bedre på mangfold og inkludering er der hos mange bedrifter, både av moralske og business-relaterte grunner - men det kan likevel være vanskelig å få til i praksis.
Vi tilbyr digitalt kurs om sosiale forhold - S-en i ESG. Du får et overblikk over sosiale forhold og utviklingstrekk som kan få betydning for virksomheten du jobber i, men også for samfunnet ellers. Du får også noen eksempler som du kanskje kan bli inspirert av og bruke i hverdagen din.
Vi tilbyr digitalt kurs om systematisk problemløsning. En sentral del av en organisasjons forbedringsreise er systematisk problemløsning, som er den mest kostnadseffektive måten å drive forretningsutvikling på.
Vi tilbyr digitalt kurs om økonomisk kriminalitet - hva er det for noe, og hvordan forebygge. Gjennom kurset får du god innsikt i og forståelse for risikobildet knyttet til økonomisk kriminalitet.
Vi tilbyr digitalt kurs om årsaksanalyse – skap en tryggere arbeidsplass. I dette kurset lærer du å lage en årsaksanalyse. Årsaksanalysen hjelper deg å forstå hvorfor en ulykke skjedde, og er lett å ta i bruk.
Vi tilbyr webinar om arbeid under spenning (lavspenning). Personell som skal arbeide under spenning skal ha tilstrekkelig opplæring i dette og arbeidet skal utføres etter anerkjente metoder og relevante arbeidsprosedyrer.
Vi tilbyr BAS kurs for bedrifter. Kurset tar for seg utvikling, opplæring og bevisstgjøring om basens sentrale posisjon. Det fokuseres på lederskap, økonomi og utfordringer som basen møter i hverdagen. Kurset skal hjelpe deltakerne til å kunne mestre rollen som BAS.
Kurset tar utgangspunkt i å kunne sertifisere installatører og montører til å kunne utføre en rask montasje av fibernettverk med blåsefibersystemet. Ett grunnleggende kurs for å kunne utføre installasjon av blåsefiber i nettverk (rør struktur) i bakken på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs om EKOM - NEK 700 i hele landet. God og riktig planlegging, installering og vedlikehold av Ekom-nett har en kritisk rolle for at samfunnet fungerer. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) sine lover, forskrifter og relevante standarder er virkemiddelet for å få dette til.
Vi tilbyr kurs om EKOM - NEK 700 som webinar. God og riktig planlegging, installering og vedlikehold av Ekom-nett har en kritisk rolle for at samfunnet fungerer. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) sine lover, forskrifter og relevante standarder er virkemiddelet for å få dette til.
Vi tilbyr webinar om el-kontroll bolig. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektrisitet og bruken av elektrisk utstyr. For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll og for å sikre at arbeidet er fagmessig utført.
Vi tilbyr webinar om el-kontroll næring. Nødvendig elektrofaglig kompetanse ihht. NEK 405-3. Formell utdanning tilsvarende fagbrev innen elektrofag eller tilsvarende og minimum 3 års relevant praksis. For å kunne sertifiseres i el-kontroll næring, må du være sertifisert i el-kontroll bolig.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i EX / ATEX for bedrifter. Kurset gir innføring i hva som er viktig å ta hensyn til ved elektriske installasjoner på bensinstasjoner, avfallsdeponier, varmesentraler, forbrenningsanlegg, lakkeringsbransjen, tankanlegg, renseanlegg og maling / lakk industrien.
Vi tilbyr kurs i fallsikring og stillasbrukerkurs for bedrifter. Norske myndigheter innførte med virkning fra 1. januar 2016 nye regler om arbeid i høyden. Den største endringen gjelder nye opplærings krav for stillasmontører.
Vi tilbyr kurs om FSE høyspenning for bedrifter. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning. Videre henviser FSE til NEK EN 50110-1.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høyspenning. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning.
Vi tilbyr kurs om FSE L for instruert personell med førstehjelp for bedrifter. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr nettkurs om FSE L for instruert personell med førstehjelp. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr webinar om FSE L for instruert personell med førstehjelp. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs om FSE L med førstehjelp som nettkurs. Fokus er på gjeldende forskrift (FSE) og førstehjelp med fokus på brann- og andre skader som kan oppstå under drift og vedlikehold av el-installasjoner.
Vi tilbyr kurs om FSE L med førstehjelp som webinar. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav til opplæring i FSE forskriften for de som jobber på anlegg inntil 1000V. Opplæring skal gjennomføres innen hver 12. måned.
Vi tilbyr kurs om FSE L og FSE H med førstehjelp for bedrifter. Målsettingen er at ved gjennomført kurs skal deltakerne ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres.
Vi tilbyr kurs med innføring i solcelleanlegg for offentlig sektor for bedrifter. Anskaffelse og drift av solcelleanlegg i kommunal sektor er komplekst og krever innsikt i både tekniske og regulatoriske forhold.
Vi tilbyr innføringskurs i batterisystemer. Målsettingen med kurset er at deltakerne skal få en grunnleggende forståelse for batterisystemer, for å kunne velge batterisystem som tilfredsstiller kundens behov.
Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder for bedrifter. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.
Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder som webinar. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.
Vi tilbyr kurs med introduksjon til BIM som webinar. En grunnleggende god BIM-forståelse er helt essensielt for alle som skal delta i BIM-prosjekter og arbeide med BIM-relatert programvare. BIM griper inn i alle fasene av et byggeprosjekt - fra planlegging til overlevering.
Vi tilbyr kurs om jording som webinar. Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.
Vi tilbyr jordings-og utjevningskurs for bedrifter. Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.
Vi tilbyr KNX basic course for bedrifter. Ved påmelding til kurset vil man som deltager få tildelt en egen online shop konto på KNX Association sine web sider hvor man får tilgang til en gratis ETS5 Lite versjon som man kan laste ned på egen pc og trene på før og etter kurset.
Vi tilbyr bedriftsinternt kontrakts- og entreprisekurs for el-entreprenører. Det blir gitt en innføring i de ulike kontraktstypene som er relevant for el-entreprenørene, og de standardkontraktene (NS 8405 / NS 8417 m.fl) som disse kontraktene er basert på.
Vi tilbyr kurs om kontroll av brannalarmanlegg som webinar. Hensikt med kontroll av brannalarmanlegg er å verifisere at anlegget fungerer som tiltenkt, alene og sammen med andre installasjoner koblet opp mot anlegget.
Vi tilbyr kurs om fallsikring i hele landet. Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått riktig opplæring i dette. Fallsikringskurset er i henhold til NS9610.
Vi tilbyr liftkurs for bedrifter. Målsettingen med kurset er å gi kursdeltakerne økt kunnskap og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen. Kurset gir en grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i sikker bruk av lift (personløfter).
Vi tilbyr kurs om maskinsikkerhet som webinar. Kurset er for montører, lærlinger, elektroentreprenører, saksbehandlere, rådgivende ingeniører, tilsynsingeniører, elektropersonell i industrien og elektrolærere.
Vi tilbyr halvdagskurs om maskinsikkerhet for bedrifter. Målgruppen for kurset er for montører, lærlinger, elektroentreprenører, saksbehandlere, rådgivende ingeniører, tilsynsingeniører, elektropersonell i industrien og elektrolærere.
Vi tilbyr kurs om måling, verifikasjon og sluttkontroll for bedrifter. Dette kurset er for daglige ledere i installasjonsbedrifter, prosjektledere, saksbehandlere, baser, montører og lærlinger.
Vi tilbyr kurs om måling, verifikasjon og sluttkontroll som webinar. Dette kurset er for daglige ledere i installasjonsbedrifter, prosjektledere, saksbehandlere, baser, montører og lærlinger.
Vi tilbyr kurs om NEK 399 og boliginstallasjoner for bedrifter. Ny NEK 399 (planlagt lansering våren 2018) kommer med nye krav som omhandler tilknytning mellom sluttbrukers elanlegg og ekomnett mot tilsvarende allment nett.
Vi tilbyr kurs om NEK 400 landbruk for bedrifter. Årlig registreres det mange branner og branntilløp i driftsbygninger. Dette medfører store verditap, tunge belastninger for eier, lidelser for husdyr og tap av produksjon.
Vi tilbyr kurs med oppdateringen i NEK 400:2022 for bedrifter. Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer og de behov som berørte bransjer har til en god og dekkende norm for elektriske installasjoner.
Vi tilbyr oppdateringen i NEK 400:2022 som webinar. Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer og de behov som berørte bransjer har til en god og dekkende norm for elektriske installasjoner.
Vi tilbyr innføringskurs i PV*Sol simuleringsprogram for bedrifter. PV*Sol premium er et dynamisk simuleringsprogram med 3D-visualisering og detaljert skyggeanalyse for beregning av solcelleanlegg i kombinasjon med apparater, batterisystemer og elektriske kjøretøy.
Vi tilbyr PV*Sol workshop for bedrifter. Workshop PV*Sol er en dag der deltakerne får svar på det de lurer på ang. simuleringsprogrammet PV*Sol. Deltakerne kommer med spørsmål og utfordringer, og de blir hjulpet i plenum eller enkeltvis.
Vi tilbyr innføringskurs i Vanderbilt ACT Pro som webinar. ACT Pro er et avansert adgangskontrollsystem som har et bredt spekter av funksjoner og alternativer. Dette kurset vil gi en deg grunnleggende innføring i prosjektering og idriftsettelse av adgangskontroll løsninger.
Vi tilbyr kurs med sertifisering i varme arbeider for bedrifter. Alle som jobber med varme arbeider er pålagt å sørge for at arbeidet utføres på en forsvarlig og trygg måte. Det er fastlagt klare regler for hvordan sikkerheten skal ivaretas.
Vi tilbyr kombinasjonskurs om verifikasjon / sluttkontroll og jording for bedrifter.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om økonomi for elektrikere. Kurset er bygd opp med en innledning om hvorfor noen eier og driver en bedrift og hvordan man sikrer drift i virksomheten ved å sette av penger av overskuddet i gode år for å sikre drift i dårlige år.
Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.
Tidligere kurs i FNs bærekraftsmål. Vårt kurs i FNs bærekraftsmål har fått ny drakt. Kurset lærer deg hvordan du kan benytte eksisterende ledelsessystem og systemtankegang i bærekraftsarbeidet.
Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.
Vi tilbyr kurs om GLOBALG.A.P IFA Aquaculture. Formålet med kurset er å gi en helhetlig forståelse av GLOBALG.A.P IFA Aquaculture standarden og oppdatering kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.
Vi tilbyr kurs i HMS-ledelse basert på ISO 45001. Formålet med kurset er å gi en grunnleggende forståelse for hensikten med et ledelsessystem for HMS. Kurset er basert på ISO 45001 som er en standard for ledelse av arbeidsmiljø og sikkerhet. Kravene i denne standarden vil bli gjennomgått.
Vi tilbyr nettkurs i HMS-ledelse med ISO 45001. Formålet med kurset er å gi en grunnleggende forståelse for hensikten med et ledelsessystem for HMS. Kurset er basert på ISO 45001 som er en standard for ledelse av arbeidsmiljø og sikkerhet. Kravene i denne standarden vil bli gjennomgått.
Vi tilbyr kurs i interne revisjoner som digitalt klasserom. Kurset gjennomføres med stor grad av praksis i tillegg til gruppediskusjoner og forelesning. I kurset vil deltakerne jobbe med en caseoppgave og blir delt i mindre grupper.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om interne revisjoner (ISO 14001) for helsesektoren. Formålet med kurset er å gjøre deltakerne i stand til å planlegge, gjennomføre og rapportere en revisjon med tanke på å forbedre sin interne revisjonsprosess.
Vi tilbyr kurs i interne revisjoner. Alle systemstandarder forutsetter at bedriften gjennomfører interne revisjoner årlig for å vurdere om virksomhetens ledelsessystem fungerer etter hensikt.
Hvordan sikre forsvarlig drift og systematisk forbedring – i tråd med regelverkskrav? Akvakulturnæringen ønsker god fiskehelse- og velferd, i tillegg til bærekraftig og økonomisk god drift av oppdrettsanlegg.
Vi tilbyr introduksjonskurs til HACCP for bedrifter. Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.
This Foundation training course is designed to enable participants to gain basic knowledge of the requirements of ISO 31000:2018 standard. ISO 31000:2018 provides generic guidelines for the design, implementation and maintenance of risk management processes throughout an organization.
Vi tilbyr kurs i klimaregnskap 2 dager workshop . Lær hvordan du etablerer et klimaregnskap som møter kravene i ISO 14064 del 1 og ”The Greenhouse Gas Protocol - A Corporate Accounting and Reporting Standard". Kurset inneholder også en fordypningsdel i Scope 3 utslipp.
Vi tilbyr kurs i leverandørrevisjoner. Kurset vil gi delttakerne forståelse og metode for evaluering, vurdering og oppfølging av egne leverandører, samt gjøre deltakerne i stand til på egen hånd å gjennomføre revisjoner av sine leverandører.
Vi tilbyr nettkurs i leverandørrevisjoner. Kurset vil gi deltakerne forståelse og metode for evaluering, vurdering og oppfølging av egne leverandører, samt gjøre deltakerne i stand til på egen hånd å gjennomføre revisjoner av sine leverandører.
Vi tilbyr påbygningskurs i miljøledelse ISO 14001 som nettkurs. Gjennom forelesning og praktiske øvelser relatert til dine utfordringer, legger DNV GL til rette for at du får en bedre forståelse av kravene i ISO 14001 og hvordan disse kan implementeres.
Bærekraftig drift krever god risikostyring. God risikostyring vil igjen bidra til økt operasjonell suksess. Akvakulturnæringen har utfordringer som må håndteres for å sikre bærekraftig drift. Å kjenne risikoene, og håndtere disse på riktig måte er sentralt.
Vi tilbyr revisjonslederkurs ISO 9001. Formålet med kurset er å gi deltakerne kunnskap og ferdigheter til å organisere og lede kvalitetsrevisjon, evaluere og rapportere revisjonsfunn samt oppfølging av korrigerende tiltak. Kurset gjennomføres som forelesning, gruppearbeid, rollespill og øvelser.
Vi tilbyr kurs om risiko og risikostyring i ISO standarder. I dette kurset får du innføring i og praktisk erfaring med risikostyring som verktøy for å kunne prioritere ressurser og aktiviteter for å oppnå mål, og reduserer risiko i større og mindre organisasjoner.
Vi tilbyr nettkurs om risiko og risikostyring i ISO standarder. I dette kurset får du innføring i og praktisk erfaring med risikostyring som verktøy for å kunne prioritere ressurser og aktiviteter for å oppnå mål, og reduserer risiko i større og mindre organisasjoner.
Vi tilbyr e-læringskurs om ankerhåndtering og slep. Målsettingen er at ved gjennomført kurs skal eleven ha kunnskap om å kunne anvende denne slik at dere er i stand til å vurdere sikker gjennomføring av ankerhåndtering og slep under ulike forhold.
We provide basic course: crew introduction to lithium-ion safety on a yacht. This concise and focused e-learning is designed to empower yacht crew members with basic knowledge and skills for safeguarding against and how to handle a Li-ion battery fire, contributing to a safer maritime environment.
Vi tilbyr digitalt gassmålingskurs. Målsettingen er at kurset skal gi deltakerne praktisk opplæring i gassmåling og kunnskap om farer ved arbeid i utsatte miljøer. Kurset er holdningsskapende og skal gi økt bevissthet rundt viktigheten av gassdeteksjon og riktig bruk av verneutstyr.
We provide e-learning advanced course about handling a fire in a lithium-ion battery on board a ship. This course covers Norwegian Maritime Authorities guidelines to Requirements for training on chemical storage for energy (maritime battery systems) on board Norwegian Ships.
Vi tilbyr videregående opplæring om håndtering av brann i et Litium-ion batteri på et skip som e-læring. Kravet om opplæring gitt i ASH-forskriften § 2-6 krever at de har sitt arbeid om bord skal få nødvendig opplæring for å kunne utføre sitt arbeid på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs om løfteoperasjoner som e-læringskurs. Målsettingen med kurset er at etter gjennomført kurs skal eleven ha kompetanse til å gjennomføre en løfteoperasjon på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs om Norsok R-003N som digital undervisning. Målsettingen med kurset er å gi alle som er involvert i løfteoperasjoner kunnskap om Norsok-standarden R.003 "Sikker bruk av løfteutstyr".
Vi tilbyr webinar om operasjonelt ansvarlig person modul P-2.5. Målet er å gi kunnskap om metoder for å se til at løfteoperasjoner blir forskriftmessig utført. Opplæringen skal også gi operasjonelt ansvarlig kunnskap til å gi overordnet veiledning og bistand i forbindelse med løfteoperasjoner.
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW familariseringsprogram passasjerhåndtering. Dette familiariseringsprogrammet skal ivareta den siste gruppens behov for opplæring og trening i å kunne bistå i håndtering av passasjerer på en god måte i nødsituasjoner.
Vi tilbyr digitalt kurs om STCW passasjer- og krisehåndtering med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr oppdateringskurs om STCW passasjer- og krisehåndtering som e-læring. Kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart. Oppdateringskurset gjennomføres iht Sjøfartsdirektoratets revidert emneplan datert 22.05.2018.
Vi tilbyr e-læringskurs om STCW security duties (A-VI/6-2). Kurset gjennomføres i sin helhet som e-læringskurs med en avsluttende on-line eksamen. Heve kompetansenivået og bidra til økt årvåkenhet hos sjøfolk med særskilte plikter innen maritim security.
Vi tilbyr digitalt kurs om transport av farlig gods IMDG (Solas Ch.7). Målsettingen er at kurset dekker Solas Ch. 7. Part A: Carriage in packaged form, Regulation 2 og gjelder for ferger og hurtigbåter. Det blir gjennomgang av IMDG-koden og ADR-guiden med øvelser.
Vi tilbyr digitalt grunnkurs i verne og miljøarbeid land. Målsettingen er at etter gjennomgått kurs skal deltakerne ha den nødvendige kompetanse arbeidsmiljøloven krever av verneombud, ledere og representanter i AMU, slik at de kan praktisere sine verv på en fullgod måte.
Vi tilbyr grunnkurs i verne og miljøarbeid offshore som e-læring. Målsettingen er at etter gjennomgått kurs skal deltakerne ha den nødvendige kompetanse arbeidsmiljøloven krever av verneombud, ledere og representanter i AMU, slik at de kan praktisere sine verv på en fullgod måte.
Vi tilbyr verneombudskurs for sjø (ASH) som nettbasert opplæring. Målsettingen med kurset er å gi verneombud den opplæring som arbeidsmiljøloven og sjøfartsloven forutsetter, slik at de respektive verv kan utføres på en tilfredsstillende måte.
Vi tilbyr kurs i anleggsmaskinfører. Det er stor etterspørsel etter maskinførere i anleggsbransjen. Kurset vil være en god investering om du ønsker jobb innen den bransjen. For de som allerede jobber med slike maskiner og ikke har dette på plass, er det verd å merke seg at dette er obligatorisk.
Vi tilbyr teorikurs i anleggsmaskinfører som virtuelt klasserom. Det er stor etterspørsel etter maskinførere i anleggsbransjen. Kurset vil være en god investering om du ønsker jobb innen den bransjen.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved vei, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som nettkurs. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved vei, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Kurset tilfredsstiller krav til opplæring etter håndbok N301 «Arbeid på eller ved veg». Tar du kurset gjennom Norsk Fagutdanning følger vi deg opp i god tid før ditt sertifikat går ut.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som nettkurs. Kurset tilfredsstiller krav til opplæring etter håndbok N301 «Arbeid på eller ved veg». Tar du kurset gjennom Norsk Fagutdanning følger vi deg opp i god tid før ditt sertifikat går ut.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltagerne grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndighetene setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på risk- og fylkesveier.
Vi tilbyr branntettingskurs for bygg og anleggsbransjen som nettundervisning. Kurs i branntetting gir deltakerne grunnleggende kunnskap som trengs for å gjennomføre branntetting på en sikker og forskriftsmessig måte.
Vi tilbyr fagbrev som anleggsmaskinfører som nettbasert studium. Ved å formalisere og dokumentere kompetansen du har opparbeidet deg de siste ti årene, følger det mange fordeler. For eksempel stiller du sterkere i køen av jobbsøkere, eller du kan lettere oppnå å få fast ansettelse.
Vi tilbyr nettkurs til fagbrev i gjenvinningsfaget. Har du erfaring som gjenvinningsoperatør eller jobber i avfalls- og gjenvinningsbransjen? Med fagbrev får du dokumentert din kompetanse og nye muligheter i en bransje som bidrar til bærekraft og ressursutnyttelse.
Vi tilbyr nettkurs til fagbrev i kjemiprosess. Har du erfaring med kjemisk prosessindustri og ønsker å formalisere kompetansen din? Da er fagbrev som voksen, gjennom kurs i kjemisk prosessindustri, et naturlig neste steg. Det er aldri for sent å sikre fagbrev på det du kan.
Vi tilbyr nettkurs til fagbrev som renholdsoperatør - eksamensforberedende fagbrevkurs, teori. Har du erfaring fra renhold og ønsker å formalisere kompetansen din? Da kan fagbrev som voksen være løsningen for deg!
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Målsettingen med kurset er å gi deltagerne økt kunnskap og fokus på sikkerhet for å unngå skader og ulykker på arbeidsplassen. Undervisningsformen blir en veksling mellom korte forelesninger og gruppearbeid.
Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Målsettingen med kurset er å gi deltagerne økt kunnskap og fokus på sikkerhet for å unngå skader og ulykker på arbeidsplassen. Undervisningsformen blir en veksling mellom korte forelesninger og gruppearbeid.
Vi tilbyr kurs om farlig håndverktøy for bedrifter. Målsettingen med kurset er å gi kursdeltakerne økt kunnskap og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr krankurs på G20 fastmontert hydraulisk kran for bedrifter. Kurset er beregnet på personell som skal operere G20 kran i sitt virke iht. opplæringsplan NORSOK R-003. Fastmontert kran er som lastebilkran, bare boltet fast.
Vi tilbyr krankurs på G4 bro- og traverskran som nettkurs. Undervisningen veksler mellom korte forelesninger og gruppearbeid. Teori knyttes opp mot praktiske eksempler. Praktisk gjennomføring av modul 3.7.
Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran for bedrifter. Kurset gjennomføres over 3 dager. Teorien i kurset vil normalt sett gjennomføres som livebasert forelesning over web, men det er og kurs der det er fysisk klasseromsundervisning.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere som nettkurs. Innfri AML’s krav om dokumentert opplæring i HMS, men vel så mye inspirere til aktivt fokus på HMS- arbeidet i bedriften og positive ringvirkninger av dette. For best mulig utbytte av kurset forsøker vi å tilpasse kurset til de bransjene som er påmeldt.
Vi tilbyr bedriftsinternt HMS-kurs for verneombud. HMS-kurset tilfredsstiller krav om opplæring i arbeidsmiljø for verneombud og AMU medlemmer. Undervisningsformen blir en veksling mellom korte forelesningssekvenser og gruppearbeid.
Vi tilbyr HMS-kurs for verneombud som nettkurs. Innfri AML’s krav om dokumentert opplæring i HMS, men vel så mye inspirere til aktivt fokus på HMS- arbeidet i bedriften og positive ringvirkninger av dette.
Vi tilbyr HMS-kurs for verneombud (40t) for bedrifter. Målet med kurset er å deltakerne innsikt og forståelse for alle sider ved HMS i virksomheten. Kurset tilfredsstiller krav om opplæring i arbeidsmiljø for verneombud og AMU medlemmer.
Vi tilbyr kurs om Ik-mat og haccp-prinsippene for bedrifter. Lover, forskrifter og regler for hvordan man oppfyller kravet til internkontroll. Målsettingen er å innfri AML’s krav. Undervisningen blir en veksling mellom korte forelesnings-sekvenser og gruppearbeid.
Vi tilbyr kurs i lekeplasskontroll modul A1. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!
Vi tilbyr kurs om lekeplasskontroll modul A1, A2, B1, D1. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!
Vi tilbyr truckførerkurs på palletruck og ledestabler for bedrifter. Hovedmålet å gi riktig og god opplæring slik at alvorlige skader på truckføreren, personell og materiell unngås. Opplæringen har som målsetting å bidra til positive holdninger til sikker bruk av truck.
Vi tilbyr personløfterkurs for bedrifter. Målsettingen med kurset er å øke kunnskapen om sikker bruk av personløftere, og skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra til å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 og C2 for bedrifter. Dersom du skal bruke teleskoptruck, er det i dag krav om sertifisert opplæring for enten C1 eller C2, med hjemmel i bruksforskriften §49.
Vi tilbyr truckførerkurs klasse T1 - T5 for bedrifter. Målsettingen med kurset er å gi førere av truck en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av truck, slik at uhell og ulykker i forbindelse med arbeidsoperasjoner unngås. Gjelder for truck-klasser under 10 tonn.
Vi tilbyr kurs om varme arbeider for bedrifter. Gjennom sikkerhetsforskriften for varme arbeider stiller forsikringsselskapene krav til sertifikat for utførelse av varme arbeider. Sertifiseringsordningen administreres av Norsk brannvernforening.
Vi tilbyr kurs om varme arbeider som nettundervisning. Gjennom sikkerhetsforskriften for varme arbeider stiller forsikringsselskapene krav til sertifikat for utførelse av varme arbeider. Sertifiseringsordningen administreres av Norsk brannvernforening.