Vi tilbyr kurs i fadderopplæring - Havtil G5-20 & dekksoperatør som nettundervisning på Teams.
Vi tilbyr nettbasert HMS-kurs for verneombud. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS opplæring.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere som nettbasert undervisning over ZOOM. §3 - 5. Plikt for arbeidsgiver til å gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid Dekker lovens opplæringskrav for ledere.
Vi tilbyr repetisjonskurs i NORSOK R-003 som nettbasert undervisning via Zoom. PTIL KRAV: Vedlikehold av kompetanse. Minimum 5 årlig intervaller.
Vi tilbyr kurs i NORSOK standard R-003 og 005N som nettbasert undervisning via Zoom. Hensikten med kurset er å gi operatører en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i NORSOK standard R-003.
Vi tilbyr kurs i NORSOK standard R-003 og 005N som nettbasert undervisning via Zoom på engelsk. Hensikten med kurset er å gi operatører en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i NORSOK standard R-003.
Vi tilbyr kurs om operasjonelt ansvarlig model P-2.5 som nettbasert undervisning via Zoom. Hensikten med kurset er å gi operatører en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i NORSOK standard R-003.
Vi tilbyr kurs om operasjonelt ansvarlig model P-2.5 som nettbasert undervisning via Zoom på engelsk. Hensikten med kurset er å gi operatører en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i NORSOK standard R-003.
Vi tilbyr kurs sensorkurs for kran eller dekksoperatør som nettundervisning på Teams. Målsettingen med opplæringen er at den som gis opplæring tilegner seg tilstrekkelige kunnskaper til å lede og veilede personell og vurdere kunnskapsnivå av personell som skal bruke løfteinnretninger G5, G5L og G20.
Vi tilbyr nettkurs om teknisk ansvarlig modul O-7.2. Målsettingen er å gi teknisk ansvarlig kunnskap for å kjenne til vedlikehold- og kontrollsystemer for kraner og annet løfteutstyr. Opplæringen skal også gi deltakerne kunnskap om krav til dokumentasjon som skal forefinnes på løfteutstyret.
Vi tilbyr kurs 2 arbeidsvarsling / skilting, for ansvarshavende. Alle som utfører arbeid på eller ved veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling.
Vi tilbyr kurs 3 arbeidsvarsling / skilting, manuell trafikkdirigering med praksis. Alle som utfører arbeid på eller ved veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling.
Vi tilbyr G11 stropp og anhukerkurs for bedrifter. Stropp og anhuking opplæringen inneholder en teoridel og en praksisdel. I en undersøkelse viser det seg at ansatte både i anleggs- og transportbransjen kommer i bruk av stropp-/ signalgiving.
Vi tilbyr kurs i G20 fastmontert kran for bedrifter. Fastmontert kranfører opplæring inneholder en teoridelen og en praksisdel enten ved fadder-opplæring eller med instruktør.
Vi tilbyr kurs i G4 Bro og traverskran for bedrifter. Vi kurser personell som skal bruke arbeidsutstyr definert i Arbeidsmiljøloven, herunder traverskran. Traverskranfører opplæring inneholder en teoridelen og en praksisdel enten ved fadder-opplæring eller med instruktør.
Vi tilbyr kurs i G8 lastebilkran for bedrifter. Vi kurser personell som skal bruke arbeidsutstyr definert i Arbeidsmiljøloven. Blant våre kurs er opplæring for lastebilkran. Lastebilkranfører opplæring inneholder en teoridelen og en praksisdel.
Vi tilbyr kurs i sikkerhet, ansvar og kontroll - modul 1.1 for bedrifter. Kurset kan du bruke i alle sertifiserte kurs og er felles teori for i truckkurs, krankurs, stropp / signalkurs og anleggsmaskinførerkurs.
Vi tilbyr lift og personløfterkurs for bedrifter. Vi kurser personell som skal bruke personløfter i arbeidet. Lift-Personløfter opplæring inneholder en teoridelen og en praksisdel ved (en fadder-opplæring) eller med instruktør.
Vi tilbyr truckførerkurs for stor truck, klasse T8 for bedrifter. Vi kurser personell som skal bruke arbeidsutstyr definert i Arbeidsmiljøloven, herunder ulike typer av stortruck. Opplæring inneholder en teoridel og en praksisdel enten ved fadder-opplæring eller med instruktør.
Vi tilbyr sertifisert sikkerhetsopplæring for varme arbeider / sveising. Ved varmtarbeid er det viktig at nødvendige sikkerhetsinstrukser følges. Alle som driver med varmtarbeid på arbeidsplassen skal derfor ha sertifisert sikkerhetsopplæring som er et krav fra arbeidstilsynet og forsikringsselskap.
Vi tilbyr arbeid i høyden - fallsikring. Opplæring i bruk av fallsikringsutstyr ved arbeid i høyden. Kurset kan og omfatte fallredning. Arbeidstakere som arbeider i høyder skal sikres mot fall. Dette gjøres ved bygging av plattform (stillas), bruk av personløfter og/eller sikring av arbeidstaker.
Felles forkurs for sertifisert sikkerhetsopplæring kran, truck og masseforflyttingsmaskiner. Spillbasert nettkurs via Fidl
Vi tilbyr HMS opplæring for arbeidsgiver. Arbeidsgiver har ifølge arbeidsmiljølovens bestemmelser ansvar for at arbeidsmiljøet i virksomheten er fullt forsvarlig.
HSE course safety representative, foreman and site manager. Norwegian, English, German, Polish, Bulgarian and Russian material. The employer shall ensure that elected safety representatives receive the training necessary to enable them to perform their duties in a proper manner.
Vi tilbyr stillaskurs med teori og praksis. 2 dager kurs for 0-5 mtr. høyde og 4 dager for 0-9 mtr. høyde til øverste gulv. Spirstillas, Rammestillas (fasade) og Rullestillas
Vi tilbyr Sertifisering for Varme arbeider. Varme arbeider innebærer økt brannrisiko. Brannene skyldes ofte menneskelig svikt, mangel på kunnskap og uforsiktighet. Årlig oppstår mange branner som på grunn av uforsiktighet og slurv ved utførelse av varme arbeider.
Vi tilbyr HMS kurs for arbeidsgiver og grunnkurs i arbeidsmiljø for verneombud, arbeidsmiljøutvalg og arbeidsledere. Alle nyvalte verneombod, arbeidsledere og medlemmer av arbeidsmiljøutval bør gjennomføre grunnopplæring i arbeidsmiljø umiddelbart etter tiltreding.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som nettundervisning i hele Norge. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på eller ved veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 1 på kveldstid. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som nettundervisning. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 2 på kveldstid. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 i Skien. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tillbyr båtførerprøven for fritidsbåter fra 8 meter til 15 meter eller fra 25hk motorkraft. Viken kompetanse er godkjent testsenter for båtførerprøven!
Kurset er tilrettelagt for praksiskandidater og lærlinger som ønsker å ta fagbrev innen kran- og løfteoperasjonsfaget. Det gjennomføres nettbasert og gir deltakerne grundig forberedelse til den offentlige eksamen, som må bestås før gjennomføring av den praktiske fagprøven.
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold, samt kasseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr FSE høyspenningskurs som nettbasert undervisning. Formålet med kurset er å bevisstgjøre deg som kursdeltaker på farene du kan utsettes for, og på den måten kunne redusere antallet personskader og materielle skader i forbindelse med arbeider i elektriske anlegg.
Vi tilbyr FSE lavspenningskurs som nettbasert undervisning. Kunnskap og erfaring er viktige elementer for å kunne utøve arbeid med elektrisitet på en forsvarlig måte. Konsekvensene kan være svært alvorlige dersom arbeidet blir utført på en ukyndig måte.
Vi tilbyr FSE-kurs for instruert personell som nettbasert undervisning. Kurset berører førstehjelp som en introduksjon. Det må gjennomføres et førstehjelpskurs i tillegg, ref veiledningen i FSE §7.
Vi tilbyr kurs i førstehjelp ved elektriske skader (FSE) som nettbasert undervisning. I yrker som jobber med elektrisitet er det svært viktig å være godt kjent med førstehjelp, for bransjen er blant de yrkene som er mest utsatt for arbeidsulykker.
Vi tilbyr nettkurs i førstehjelp for bygg og anlegg. Fokuset hos bedrifter ligger som oftest på å forebygge arbeidsulykker. Det er dessverre mange som ikke vet hvordan man utfører førstehjelp hvis ulykken er ute.
Vi tilbyr kurs i G2 tårnkran for bedrifter. Kurset gir teori og praksis innen bruk av de ulike type tårnkraner G2. Selvreisene, skinnegående kraner, tårnsvingkraner osv. Teoridelen av tårnkrankurs gjennomføres som klasseromsundervisning med forelesning, diskusjoner, gruppeoppgaver og øvingsoppgaver.
Vi tilbyr krankurs på G20 fastmontert hydraulisk kran inkl. stroppe anhukerkurs og modul 1.1 for bedrifter. G20 Fastmontert hydraulisk kran er en felles betegnelse for kraner montert på kai / båter / tog eller andre plattformer som gjør at de havner utenfor de andre kran klassene.
Vi tilbyr online krankurs på G20 fastmontert hydraulisk kran inkl. stroppe anhukerkurs og modul 1.1. G20 Fastmontert hydraulisk kran er en felles betegnelse for kraner montert på kai / båter / tog eller andre plattformer som gjør at de havner utenfor de andre kran klassene.
Vi tilbyr krankurs på G3 portalkran for bedrifter. For å kunne utføre arbeider med portalkran stilles det strenge krav om kompetansebevis for å håndtere denne typen kran. Arbeidsoppgavene som utføres forekommer ikke uten risiko.
Vi tilbyr krankurs på G3 portalkran som nettkurs. For å kunne utføre arbeider med portalkran stilles det strenge krav om kompetansebevis for å håndtere denne typen kran. Arbeidsoppgavene som utføres forekommer ikke uten risiko.
Vi tilbyr bedriftsinternt krankurs på G4 traverskran inkl. G11 stroppe og anhuker og modul 1.1. Målsettingen er at etter gjennomgått kurs skal kursdeltakerne ha tilegnet seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om sikker bruk av løfteredskap.
Vi tilbyr online krankurs på G8 lastebilkran inkl. stropp og anhukerkurs og modul 1 Hensikten med opplæringen er å gi blivende kranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av hydrauliske kraner.
Vi tilbyr bedriftsinternt krankurs på G8 lastebilkran inkl. stropp og anhukerkurs og modul 1.1. Hensikten med opplæringen er å gi blivende kranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av hydrauliske kraner.
Vi tilbyr truckførerkurs på ledetruck klasse T1. Formålet med opplæringen på vårt T1 truckkurs er at eleven erverver seg en god basisk grunnopplæring for sikker bruk av gaffeltruck både teoretisk og praktisk slik at uønskede hendelser og ulykker i forbindelse med arbeid unngås.
Vi tilbyr dokumentert opplæring i personløfter klasse A-B-C som e-læring. Myndighetene har innført krav om sikkerhetsopplæring for de som skal bruke arbeidsutstyr som kan medføre fare på liv og helse ved bruken av utstyret. Årlig oppstår mange ulykker ved feil bruk og manglende kunnskaper.
Vi tilbyr bedriftsinternt truckførerkurs på stortruck klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) over 10 tonn. Hensikten med førerkurs på stortruck er å gi truckføreren en god teoretisk opplæring i sikker bruk av store trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.
Vi tilbyr stortruck-kurs klasse T6 - T8 (T8.1, T8.2, T8.4) over 10 tonn som nettundervisning. Hensikten med førerkurs på stortruck er å gi truckføreren en god teoretisk opplæring i sikker bruk av store trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.
Viken Kompetanse tilbyr truckførerkurs klasse T1 - T5. På kurset får du grundig opplæring fra våre kursledere med flere års yrkeserfaring som truckførere. Vi garanterer en god teoretisk og praktisk opplæring!
Viken Kompetanse tilbyr truckførerkurs klasse T1 - T5 som nettkurs. På kurset får du grundig opplæring fra våre kursledere med flere års yrkeserfaring som truckførere. Vi garanterer en god teoretisk og praktisk opplæring!
Vi tilbyr kurs i varme arbeider for bedrifter. Etter å ha deltatt på varme arbeider kurset skal du ha kunnskaper og nødvendig risikoforståelse for å utføre varme arbeider på en ansvarlig måte som tar hensyn til helse miljø og sikkerhet i henhold til gjeldende regelverk.
Vi tilbyr antihvitvasking: kurs i kundekjennskap privatkunder (KYC). Hvor godt kjenner du kundene dine? I dette kurset lærer du å forebygge og avdekke hvitvasking. Et sentralt prinsipp i hvitvaskingsloven er risikobasert tilnærming.
Skal du og virksomheten din etterleve hvitvaskingsloven, er risikovurderingen et helt sentralt element i prosessen. Denne må dere gjennomføre årlig, og i dette kurset får du en innføring i hvordan.
Vi tilbyr digital kurs om arbeidslivets spilleregler. I dette kurset får du en innføring i spillereglene som gjelder for arbeidslivet, med særlig fokus på regelverket som gjelder for de som skal jobbe med bærekraftsledelse.
Vi tilbyr kurs om beredskapsplanlegging som bygger forberedte team - digitalt. Uforutsette hendelser kan også skje utenfor arbeidstid – likevel påvirker det arbeidsplassen. Dette kurset i beredskapsplanlegging forbereder deg på det.
Vi tilbyr digitalt kurs om bli mer lønnsom med et inkluderende arbeidsmiljø. Synes du det er utfordrende å vite hvordan du kan få dine ansatte til å yte maksimalt? Vi tilbringer store deler av dagen på jobb, og arbeidet er en viktig del av vår identitet og hvem vi er.
Vi tilbyr brannvernkurs. Hvilke rettigheter og plikter har du når det gjelder brannsikkerhet på arbeidsplassen? I dette kurset lærer du hva du kan gjøre for å forebygge brann på jobb, og hvor små grep som skal til for å utgjøre enorme forskjeller.
Vi tilbyr digitalt kurs om bærekraftige verdikjeder - hvordan bygge transparens og sporbarhet. Elefanten i bærekraftrommet er troverdig sporbarhet og transparens i verdikjeden.
Vi tilbyr digitalt kurs om bærekraftstrategi. Bærekraftsarbeidet er i utvikling, som gjør det ekstra spennende å jobbe med. Vi ser stadig nye lover, regler og initiativer, både nasjonalt og globalt. Forskningen peker på stadig flere utfordringer, og ikke minst løsninger.
Vi tilbyr digitalt kurs om drittsekker på jobben. Hvor bra har du det egentlig på jobben? Har du noen gang kommet ut av et møte og mumlet “tosk”, “drittsekk”, “kjerring” eller liknende og vært ganske frustrert?
Vi tilbyr digitalt kurs om emosjonell kompetanse i arbeidslivet: hvordan forstå følelser. Følelser er drivstoff og spiller en viktig rolle for produktivitet og effektivitet på en arbeidsplass.
Vi tilbyr digitalt kurs om er du bevisst din egen kompetanse. Du kan mer enn du tror, men er du bevisst din egen kompetanse? Gjennom dette kurset vil du forstå hvor viktig det er å ta ansvar for egen kompetanse.
Vi tilbyr kurs om ernæring og jobbprestasjon som digital undervisning. I dette kurset lærer du hvordan du kan etablere gode kostholdsvaner i en hektisk jobbhverdag. Du lærer hvilke matvarer som kan ha positiv og negativ påvirkning på kroppen, humøret og konsentrasjonen din.
Vi tilbyr digitalt kurs om forebygging av trusler og vold på arbeidsplassen. Kurset gir deg også en forståelse av hvorfor oppfølging er viktig etter trusler og vold, og hvordan du kan gi umiddelbar oppfølging etter en slik hendelse.
Vi tilbyr kurs om Førstehjelp for havbruk. I dette kurset får du grunnleggende kunnskap om førstehjelp for havbruk med Røde Kors Førstehjelp.
Vi tilbyr grunnkurs i anti-hvitvasking som digital undervisning. I dette grunnkurset lærer du hva hvitvasking er – og hva du som medarbeider kan gjøre for å hindre det.
Dette grunnkurset gir deg grunnleggende forståelse om hvordan du jobber trygt med kjemikalier. Med ekspert Michael Langva.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende førstehjelp med Røde Kors Førstehjelp som digital undervisning. Vet du hvordan du vil reagere hvis du havner i en situasjon hvor du må yte førstehjelp?
Vi tilbyr grunnleggende kurs i førstehjelp med Røde Kors Førstehjelp - digitalt. I dette kurset i grunnleggende førstehjelp får du hjelp av fagsjef i Røde Kors Førstehjelp, Jørn Thomassen, med å bli tryggere på egne evner i stressende situasjoner.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere (AML § 3-5) som digital undervisning. Riktig og god HMS er alfa og omega for enhver virksomhet, og Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at du som leder kan dokumentere at du har fått opplæring i HMS-arbeid.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i advokatbransjen (AML § 3-5) som digital undervisning. Snakker vi om HMS i advokatbransjen, kommer vi ikke unna noen felles risikofaktorer. Både statistikk og medieoppslag synliggjør at vi må forholde oss til trusler og voldelige handlinger.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i bank, finans og forsikring (AML § 3-5) som digital undervisning. Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at alle virksomheters øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS-arbeid. I dette kurset får du en innføring i HMS, og hvorfor det enkelt og greit må på plass.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i barnehage (AML § 3-5) som digital undervisning. Barnehagen er ofte barnas og de foresattes første møte med et annet miljø for barna enn hjemmet. Du som leder i barnehagen har ansvar for det aller kjæreste disse foreldrene har - nemlig barna deres.
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i havbruk (AML § 3-5) som digital undervisning. For deg som jobber i havbruk, er HMS-risikoen helt unik. Likevel er det forskjeller, selv i samme bransje - sånn er det bare.
Vi tilbyr digitalt kurs i HMS for verneombud og AMU-medlemmer. Kurset HMS for verneombud og AMU-medlemmer gjør deg som er verneombud eller medlem av virksomhetens arbeidsmiljøutvalg i stand til å ta riktige og trygge beslutninger om HMS.
Vi tilbyr digitalt kurs om HMS på hjemmekontor del 1. I mars 2020 ble vi kastet inn i en ny virkelighet: den første bølgen av koronapandemien. Drastiske tiltak ble iverksatt, og mange av oss ble pålagt å jobbe hjemmefra.
Vi tilbyr digitalt kurs om HMS på hjemmekontor del 2. I mars 2020 ble vi kastet inn i en ny virkelighet: den første bølgen av koronapandemien. Drastiske tiltak ble iverksatt, og mange av oss ble pålagt å jobbe hjemmefra.
Vi tilbyr en innføring i HMS-lover og forskrifter. Dette kurset gir deg en innføring i HMS-lover og forskrifter, slik at det blir lettere å finne og forstå de viktigste lovene og forskriftene.
Vi tilbyr digitalt kurs i hvordan sikre verdiene gjennom livskriser? Samlivsbrudd, sykdom eller død. Kriser rammer oss alle gjennom livet. Dette kurset lærer deg hvordan du skal ta vare på verdiene dine gjennom en livskrise.
Vi tilbyr kurset introduksjon til åpenhetsloven. Du trenger ikke dyre konsulenter eller avansert programvare for å lære deg åpenhetsloven. Du trenger bare dette kurset.
Vi tilbyr kurs om kom i flyt på jobb som digital undervisning. Hva er flyt? Jo - det er den kreative tilstanden du er i når du er så engasjert og oppslukt av det du driver med, at du glemmer tid og sted.
Vi tilbyr digitalt kurs om kulturkoden - slik utvikler du din bedriftskultur. Kulturen i bedriften er summen av alle holdningene og handlingene som den enkelte bidrar med dag ut og dag inn.
Vi tilbyr digitalt kurs om kunstig intelligens, etikk og risiko. Risikomomentene rundt kunstig intelligens er mange og berører flere fagområder. Hovedutfordringen med trygg og ansvarlig bruk av kunstig intelligens og maskinlæring er at problemstillingene utfordrer mange helt ulike fagområder.
Vi tilbyr digitalt kurs i bruk av risikovurdering i havbruk. Kurs i bruk av risikovurdering i havbruk med Jan Dahlsveen som er sjefsrådgiver i Safetec. I dette kurset lærer du hva en risikovurdering er, og hvordan du kan bruke dette aktivt i ditt arbeid innen havbruksnæringen.
Vi tilbyr digitalt kurs i HMS for alle ansatte. Alle trenger opplæring i HMS. Et HMS-kurs bør gjennomføres med jevne mellomrom. Hvorfor? Enkelt og greit fordi HMS er grunnmuren som må være på plass for at både du og jeg skal ha en god dag på jobben.
Vi tilbyr digital kurs om klimapsykologi. Kurs i klimapsykologi med Ragnhild Nilsen og Hanne Houbak. Dette kurset inspirerer deg til å benytte klimapsykologi på en smart og inspirerende måte for å lykkes med bærekraftsarbeid.
Dette kurset i klimaregnskap gir deg en innføring i hvordan du kan etablere et klimaregnskap og bruke det som en guide for videre klimaarbeid. Det kan være utfordrende å vite hvor du skal starte når du skal iverksette et klimaregnskap for egen virksomhet.
Vi tilbyr digitalt kurs om kontorergonomi. Du kjenner sikkert følelsen – stresset som kryper lenger og lenger oppover nakken, og til slutt setter seg som en hodepine. Eller den verkende ryggen etter en lang arbeidsdag foran PC-en. Heldigvis er det ting du kan gjøre for å slippe begge deler.
Vi tilbyr digitalt kurs i miljøledelse. Er du ny i rollen som miljøleder og trenger veiledning? Dette kurset guider deg gjennom de viktigste kravene til et miljøledelsessystem, og er basert på ISO 14001.
Vi tilbyr digital kurs i ROS-analyse - digitalt. I dette kurset lærer du hvordan du kan lage gode ROS-analyser, slik at du kan redusere risikoen, skape en trygg arbeidsplass og få kontroll på farer som truer virksomheten.
I dette kurset lærer du verktøy som hjelper deg å praktisere etisk lederskap på jobb. Kurset passer for deg som er mellomleder eller leder i offentlig eller privat sektor.
Vi tilbyr digitalt kurs om naturressurser og din bedrift. I dette kurset lærer du mer om naturressurser, og hvorfor det viktig å forvalte naturen på en god måte. Kurset passer både for ledere og ansatte i bedrifter.
Et godt psykososialt arbeidsmiljø har mange positive effekter. I dette kurset lærer du å skape en trivelig arbeidsplass for alle.
I dette lovpålagte kurset, lærer du om egenskaper og helsefarer forbundet med bruk av diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger.
Lær hva du som leder kan gjøre for å øke sikkerheten i din virksomhet. Du får konkrete tips og råd til hvordan du kan forebygge uønskede hendelser og skader på mennesker, fisk og materiell.
Vi tilbyr digitalt kurs i skap varig endring med mentorprogram. Ønsket om å bli bedre på mangfold og inkludering er der hos mange bedrifter, både av moralske og business-relaterte grunner - men det kan likevel være vanskelig å få til i praksis.
Vi tilbyr digitalt kurs om sosiale forhold - S-en i ESG. Du får et overblikk over sosiale forhold og utviklingstrekk som kan få betydning for virksomheten du jobber i, men også for samfunnet ellers. Du får også noen eksempler som du kanskje kan bli inspirert av og bruke i hverdagen din.
Vi tilbyr digitalt kurs om systematisk problemløsning. En sentral del av en organisasjons forbedringsreise er systematisk problemløsning, som er den mest kostnadseffektive måten å drive forretningsutvikling på.
Vi tilbyr digitalt kurs om økonomisk kriminalitet - hva er det for noe, og hvordan forebygge. Gjennom kurset får du god innsikt i og forståelse for risikobildet knyttet til økonomisk kriminalitet.
Vi tilbyr digitalt kurs om årsaksanalyse – skap en tryggere arbeidsplass. I dette kurset lærer du å lage en årsaksanalyse. Årsaksanalysen hjelper deg å forstå hvorfor en ulykke skjedde, og er lett å ta i bruk.
Vi tilbyr FSE-kurs med førstehjelp. Alle som jobber med, eller i nærheten av, elektriske anlegg er pålagt årlig sikkerhetsopplæring. Kurset går gjennom myndighetenes krav til opplæring og inneholder:
Vi tilbyr HMS-kurs for ansatte. Helse, miljø og sikkerhet handler om å skape en trygg og god arbeidsplass. Arbeidstakere som har i oppgave å lede og/eller kontrollere andre arbeidstakere skal ha kompetanse til å vurdere og utføre kontroll av om arbeid utføres på en helse og sikkerhetsmessig måte.
Vi tilbyr HMS-kurs for Ledere. Helse, miljø og sikkerhet handler om å skape en trygg og god arbeidsplass. Arbeidsmiljøloven pålegger arbeidsgiver å gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid. Denne plikten er personlig og kan ikke delegeres til andre.
Vi tilbyr Verneombudkurs 40 timer. Arbeidsmiljøloven stiller krav til arbeidsgiver om at verneombud og medlemmer av et arbeidsmiljøutvalg skal ha dokumentert 40 timers opplæring i Helse, Miljø og Sikkerhet.
Kurs i brannvern for ansatte i bedrifter, eller for deg som ønsker kurs i brannvern. Kurset er utarbeidet for å gi best mulig innføring i brannvern i bedrifter.
Kurs i brannvern for ansatte i helse og omsorgssektoren. Kurset er utarbeidet for å gi best mulig innføring i brannvern i helse og omsorgs bedrifter. Nettkurset er effektivt og tidsbesparende for de som ofte har vikarer.
Vi tilbyr kus i brannvern Hotell og overnatting. Det passer for alle som arbeider innenfor hotell og overnattingsbedrifter. Hvorfor kurs i brannvern? I forskrift om brannforebyggende tiltak og tilsyn § 3 – 3 står det følgende:
For mange bedrifter kan det være både kostbart og vanskelig å ha tid til å sende ansatte på klasseromskurs. Det er for alle virksomheter pålagt å avholde brannvernopplæring. Dette gjelder eksempelvis barnehager, sykehjem, skoler, behandlingsinstitusjoner, landbruk, industri og kjøpesentre etc…
Vi tilbyr kurs i brannvern for skole og barnehage. Ansatte i skole og barnehage har ansvaret for barnas sikkerhet i den tiden de oppholder seg i skolen eller barnehagen. Brann på en skole eller i barnehage kan få svært alvorlige følger.
Vi tilbyr kurs i bruk og vedlikehold av motorsag (Skogskurs). Kurset gir dokumentert sikkerhetsopplæring i bruk av motorkjedesag for denne type arbeidsoppgaver, i henhold til forskriften «Utførelse av arbeid» av 1. januar 2013.
Hver dag arbeider mange mennesker i høyden i miljøer hvor det er stor fallrisiko. Lovverk og forskrifter gir arbeidsgiveren plikt til å sørge for sikkert utstyr og opplæring av medarbeiderne sine ihht NS 9610:2020
Vi tilbyr kurs i farlig verktøy (bruk av arbeidsutstyr). Skal du bruke verktøy som kan være farlig i jobben? Da trenger du dokumentert opplæring.
Forskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av arbeidere innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg). Kravet gjelder for personell i arbeid med både lav- og høyspenningsanlegg. Kurset skal gjentas hver 12 måned.
Førstehjelpskurs med AED. Alle trenger førstehjelpskurs i en eller annen form. Her samler vi alle de viktigste tingene i et kurs, slik at du ikke trenger å ta flere kurs for å ha det som du trenger.
Vi tilbyr grunnkurs HMS er for deg som ikke nødvendigvis har lederrolle i bedriften, men likevel ønsker å ha dokumentasjon på din kompetanse innen HMS. Dette kurset sikrer god HMS kompetanse blant ansatte i bedriften.
HMS kurs for bedriftens øverste leder er obligatorisk. HMS-opplæring for ledere og mellomledere. Dette kurset dekker kravet om HMS-opplæring for arbeidsgiver i henhold til arbeidsmiljøloven §3-5. I tillegg til å dekke dette lovkravet, passer kurset også for andre ledere.
Arbeidsgiver skal sørge for at verneombudet får den opplæring som er nødvendig for å utføre vervet på en forsvarlig måte. I utgangspunktet skal opplæringen være på minst 40 timer, men partene i den enkelte virksomhet kan i spesielle tilfeller avtale kortere opplæringstid.
Kurs i kjemikaliehåndtering skal sørge for at deltakerne får kunnskap om håndtering av kjemikalier slik at de etter endt kurs kan håndtere kjemikalier på en forsvarlig måte og i henhold til de krav myndighetene stiller i lov og forskrifter.
Verneutstyr kan bestå av en enhet med flere funksjoner. Det kan også bestå av flere separate enheter som brukes sammen eller samtidig og som beskytter mot ulike fareforhold. Alt som en viktig del av en trygg arbeidsdag.
Fra 24. august 2023 må alle som bruker diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger ha fullført opplæring i sikker bruk. Opplæringen må kunne dokumenteres.
Vi tilbyr i fLiftkurs – personløfter – Klasse A+B+C. Myndighetene stiller krav til at arbeidstakere som bruker personløfter skal dokumentere opplæring i bruken av disse. Arbeidsgiver er ansvarlig for at arbeidstakerne har den nødvendige opplæring.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling for bedrifter. Formålet med kurset er sikkert arbeid på eller langs veg. Du skal kunne fylle rollene som ansvarlig på stedet, ansvarshavende og / eller trafikkdirigent alt ettersom hvilket kurs du velger.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 1 som gjennomføres som interaktivt nettkurs (webinar). Det er viktig å ha dialog mellom deg som kursdeltaker og instruktøren underveis i undervisningen, og det er derfor ikke lagt opp til selvstudie i dette kurset.
Roadwork Safety Training, course 1 - online interactive course. We use Microsoft Teams for our webinars. Please download the free version here before the course starts. Course start: On course date at 09:00 hrs.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 2 som gjennomføres som interaktivt nettkurs (webinar). Det er viktig å ha dialog mellom deg som kursdeltaker og instruktøren underveis i undervisningen, og det er derfor ikke lagt opp til selvstudie i dette kurset.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i fallsikring for arbeid i høyden. Målsettingen med opplæringen er å gi økt forståelse for og bidra til å skape bevisste holdninger når det gjelder fallsikring og sikkert arbeid i høyden.
Vi tilbyr selvstudium på nett i fallsikring for arbeid i høyden. Målsettingen med opplæringen er å gi økt forståelse for og bidra til å skape bevisste holdninger når det gjelder fallsikring og sikkert arbeid i høyden.
Vi tilbyr krankurs i G4 Bro og traverskran praksis for bedrifter. Modul 4 for G4 Bro- og traverskran. NB. Arr. kun i bedrift etter avtale.
Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran teori - modul 1.1 og 2.3 og 2.8 for bedrifter.
Vi tilbyr HMS-kurs for bedrifter. Forkortelsen HMS sier det meste: Helse, miljø, sikkerhet: å unngå ulykker og skader er både etisk riktig og bedriftsøkonomisk lønnsomt. Kostnadene ved å ikke å ta dette arbeidet på alvor er store og i mange tilfeller kan ikke verdien måles i kroner og øre.
Vi tilbyr nettbasert maskinførerkurs teori som du trenger for å bli maskinfører. Maskinførerkurset inneholder kun de teoretiske modulene - modul 1 og 2.1. Praksis kommer i tillegg.
Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 og C2 praksis for bedrifter.
Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 og C2 teori for bedrifter.
Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 teori (modul 1 og 2.2) for bedrifter. Det stilles strenge krav ved føring av truck, og Arbeidsmiljøloven krever at det skal dokumenteres at både teoretisk og praktisk opplæring er gjennomført.
Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 teori (modul 1 og 2.2) som live webinar. Det stilles strenge krav ved føring av truck, og Arbeidsmiljøloven krever at det skal dokumenteres at både teoretisk og praktisk opplæring er gjennomført.
Vi tilbyr kurs i varme arbeider for bedrifter. Formålet med kurset er at opplæringen skal føre fram til et sertifikat for personer som skal benytte maskiner og utstyr i henhold til definisjonen av varme arbeider utenom faste, spesielt tilrettelagte og brannsikre arbeidsplasser.
Vi tilbyr interaktivt kurs i varmearbeider som live webinar. Det blir løpende dialog mellomkursdeltaker og instruktør i sanntid som på et klasseromskurs. Forskjellen er at du og instruktøren befinner dere fysisk på hvert deres sted og at dere kommuniserer via nettet.