Vi tilbyr fallsikringskurs - dokumentert opplæring. Målsettingen med kurset er å gi kunnskap om riktig valg og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med de forskjellige systemene, deres bruksområder og begrensninger.
Vi tilbyr personløfterkurs klasse A og B. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om sikker bruk av personløfter. Skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra til å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr sertifisert opplæring i varme arbeider. Målsettingen med kurset er å øke den enkelte yrkesutøvers forståelse for brannfaren ved varme arbeider og å treffe enkle brannforebyggende tiltak.
Vi tilbyr Stilasbyggerkurs inntil 5 meter teori. Kurset gir en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk og kontroll av stillas. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene rundt konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med stillasbruk forebygge
Vi tilbyr §17.3 Stilasbyggerkurs inntil 9 M. høyt teori, inkl. fallsikring. Målsetningen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr §17.4 Stillasyggerkurs over 9 meter teori. Målsettingen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs inkludert fallsikring på litauisk. Målsetningen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs inkludert fallsikring på polsk. Målsetningen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr kurs i G11 stropp og anhuker. Målsettingen med stroppekurset er å gi personer som jobber med løfteredskap kunnskap om sikker bruk, vedlikehold, daglig kontroll og kasseringsregler av ulike løfteredskap.
Vi tilbyr krankurs på G4 bro og traverskran. Målsettingen med G4-kurset er å gi blivende bro og traverskranførere en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av bro og traverskraner.
Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran. Målsettingen med kurset er å gi deltakeren en god grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner og løfteredskaper. Kurset ivaretar kravene i AML §3.2 1a og Forskrift 608, best. Nr. 555 §47- 49 vedrørende sertifisert opplæring.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring på litauisk. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring på polsk. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr HMS-kurs for truck, kran og maskin - modul 1.1. Kurset er ihht opplæringsplanene et grunnleggende og lovpålagt kurs for alle som siden skal ta andre sertifiserte kurs.
Vi tilbyr kurs i elementær grunnleggende sikkerhetsopplæring på arbeidsplassen. Kurset holdes på norsk, engelsk, polsk og litauisk.
Vi tilbyr kurs i personløfter klasse A - B. Etter gjennomført kurs skal deltageren kunne betjene en personløfter på en slik måte at han ikke er til fare for seg selv eller sine arbeidskolleger, og at utstyret brukes i henhold til fabrikantens anvisninger.
Vi tilbyr kurs i personløfter klasse A - B på polsk. Etter gjennomført kurs skal deltageren kunne betjene en personløfter på en slik måte at han ikke er til fare for seg selv eller sine arbeidskolleger, og at utstyret brukes i henhold til fabrikantens anvisninger.
Vi tilbyr kurs i Sikker bruk DIISOCYANATER. Krav til opplæring for alle som bruker Diisocyanater. Fra 24. august 2023 må alle som bruker Diisocyanater og Diisocyanat-holdige blandinger ha fullført opplæring i sikker bruk. Opplæringen må kunne dokumenteres.
Vi tilbyr stillasbygger kurs 5 – 9 m. teori inkl. fallsikring. Målsetningen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr kurs i stropp og signalgiverkurs. Hensikten med stroppekurset er å gi personer som jobber med løfteredskap kunnskap om sikker bruk, vedlikehold, daglig kontroll og gi signaler til kranfører.
Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 - C2. Hensikten med opplæringen er å gi førere av teleskoptruck en teoretisk grunnopplæring i bruken av teleskoptruck slik at ulykker kan unngås.
Vi tilbyr teori og praksis på liten truck under 10 tonn - T1 - T4. Målsettingen med opplæringen er å gi operatør av truck en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk slik at uhell og ulykker unngås.
Vi tilbyr kurs i varme arbeider med slokkeøvelse. Gjennom kurset brannvern ved utførelse av varme arbeider vil utøvere av varmt arbeid lære hvilke forholdsregler som må tas for å unngå brann, samt lære hvordan brann raskt kan stanses om den skulle oppstå.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1. Med arbeid på veg, menes her alt arbeid som medfører opphold på veg, inklusive inspeksjon, kontroll, befaring mm. Kurset gir rett til arbeide på og ved veg, samt være stedsansvarlig.
Vi tilbyr eksamensforberedende kurs i NEK 405-3-2 el-kontroll vegtrafikksystemer. NEK 405-3-2 er en ny delstandard i NEK 405-serien, som beskriver metodikk og kompetanse for tredjepartsvurdering av leveransen til veieierne.
Vi tilbyr forkurs til elektroinstallatørprøven. Dette kurset er for deg som kvalifiserer til elektroinstallatørprøven / installatørprøven, og som ønsker en kompetanseheving i forkant av eksamen. I kurset gjennomgår vi også informasjon knyttet til det praktiske rundt gjennomføringen av prøven.
Vi tilbyr kurs om forskrift om maskiner (FOM). Kurset er en generell gjennomgang av Forskrift om maskiner (FOM), med noen tilhørende normer. En «rød tråd» gjennom kurset blir risikovurdering. Hva er Forskrift om maskiner (FOM), og hvordan virker den.
Vi tilbyr kurs om NEK 400: 2022: nyheter revidert norm. Kurset gir deg en gjennomgang på hva som er nytt i NEK 400:2022. Kurset er praktisk rettet med eksempler. Du vil også få en enkel innføring i hvordan FEL og NEK 400 virker.
Vi tilbyr NEK 405-1 termografikurs. Målsetningen med kurset er at de som deltar skal lære å utføre termografering i elektriske anlegg på en tilfredsstillende måte og samtidig forberede dem best mulig til å bestå eksamen.
Vi tilbyr kurs om NEK 405-2 el-kontroll bolig. Etter gjennomført kurs skal deltakerne kunne foreta en kontroll av eksisterende installasjoner i en bolig iht. kravene og anbefalingene i NEK405-2 Brannforebyggende el-kontroll bolig.
Vi tilbyr kurs om NEK 405-2-3 teknisk tilstandsvurdering av elektriske anlegg i bolig (helårs- og fritidsbolig) ved avhending. NEK EN 405-2-3 er laget av NK219. Det er en nasjonal standard som er en del av standardserien NEK 405 Kompetanse for kontrollforetak og personell.
Vi tilbyr kurs om NEK 405-3 el-kontroll næring. Ønsker du å sertifisere deg innen NEK 405-3? Da kan vi tilby kurs i 2 dager som er forberedende til sertifiseringen. Sertifiseringen utføres ved Nemko eller DNV. Fyll ut registreringsskjemaene og send dem inn før kursoppstart.
Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kurset er rettet mot de som arbeider på vegen og til de som skal være ansvarshavende i forbindelse med arbeidsvarslingen, i tillegg til planleggere, driftsledere og oppsynsmenn med lederoppgaver.
Vi tilbyr FSE-kurs med førstehjelp. Alle som jobber med, eller i nærheten av, elektriske anlegg er pålagt årlig sikkerhetsopplæring. Kurset går gjennom myndighetenes krav til opplæring og inneholder:
Vi tilbyr førstehjelpskurs for deg med omsorg for barn. Grunnleggende kunnskap om førstehjelp er avgjørende for å redde liv. Vårt førstehjelpskurs for deg med omsorg for barn gir deg trygghet og selvtillit i å håndtere alvorlig sykdom og ulykke hos barn i barneskolealder og barnehage..
Vi tilbyr førstehjelpskurs for bedrifter. Grunnleggende kunnskap om førstehjelp er avgjørende for å redde liv. Våre førstehjelpskurs gir deg trygghet og selvtillit i å håndtere situasjoner der andre er avhengige av din hjelp.
Vi tilbyr førstehjelpskurs for frivillige organisasjoner. Det å være ledere av en frivillig organisasjon er et stort ansvar. Det er ofte mange medlemmer som skal ivaretas, og aldersspennet er ofte bredt. Grunnleggende kunnskap om førstehjelp er avgjørende for å redde liv.
Vi tilbyr hjertestarterkurs. Brå og plutselig hjertestans kan skje når som helst, og uten forvarsel. Da er det avgjørende å handle raskt. Våre hjertestarterkurs inneholder opplæring i hjerte- lungeredning og bruk av hjertestarter.
Vi tilbyr HMS-kurs for ansatte. Helse, miljø og sikkerhet handler om å skape en trygg og god arbeidsplass. Arbeidstakere som har i oppgave å lede og/eller kontrollere andre arbeidstakere skal ha kompetanse til å vurdere og utføre kontroll av om arbeid utføres på en helse og sikkerhetsmessig måte.
Vi tilbyr HMS-kurs for Ledere. Helse, miljø og sikkerhet handler om å skape en trygg og god arbeidsplass. Arbeidsmiljøloven pålegger arbeidsgiver å gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid. Denne plikten er personlig og kan ikke delegeres til andre.
Vi tilbyr Verneombudkurs 40 timer. Arbeidsmiljøloven stiller krav til arbeidsgiver om at verneombud og medlemmer av et arbeidsmiljøutvalg skal ha dokumentert 40 timers opplæring i Helse, Miljø og Sikkerhet.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i EX / ATEX. Kurset gir innføring i hva som er viktig å ta hensyn til ved elektriske installasjoner på bensinstasjoner, avfallsdeponier, varmesentraler, forbrenningsanlegg, lakkeringsbransjen, tankanlegg, renseanlegg og maling / lakk industrien.
Vi tilbyr KNX basic course. Ved påmelding til kurset vil man som deltager få tildelt en egen online shop konto på KNX Association sine web sider hvor man får tilgang til en gratis ETS5 Lite versjon som man kan laste ned på egen pc og trene på før og etter kurset.
Vi tilbyr PV pro workshop. Dette er en dag hvor du som deltaker får sjansen til å bygge på din kunnskap og få hjelp med konkrete problemstillinger du ønsker opplæring i. Workshop PV pro er satt opp slik at du som deltaker kan fordype deg i det du ønsker mer kunnskap om.
Vi tilbyr 2-dagers innføringskurs i PV*Sol simuleringsprogram. PV*Sol premium er et dynamisk simuleringsprogram med 3D-visualisering og detaljert skyggeanalyse for beregning av solcelleanlegg i kombinasjon med apparater, batterisystemer og elektriske kjøretøy.
Vi tilbyr PV*Sol workshop. Workshop PV*Sol er en dag der deltakerne får svar på det de lurer på ang. simuleringsprogrammet PV*Sol. Deltakerne kommer med spørsmål og utfordringer, og de blir hjulpet i plenum eller enkeltvis.
Vi tilbyr kurs om solcelleinstallasjoner - PV pro. PV pro er et kurs for deg som skal levere et ferdig solcellesystem og / eller har behov for dypere forståelse for hvordan et solcellesystem skal komponeres, effektiviseres og installeres.
Vi tilbyr kombinasjonskurs om verifikasjon / sluttkontroll og jording.
Kurset retter seg mot deg som er faglig leder i opplæringsbedrifter innen sertifisert sikkerhetsopplæring, eller deg som er på vei inn i en slik rolle. Kurset gjennomføres over 2 lengre halvdagsøkter lunsj til lunsj. Vi reserverer rom på hotellet, MEN HOTELLPAKKEN MÅ BETALES V/UTSJEKK.