Solarskolen hjelper virksomheter med å realisere sitt fulle potensiale – ved hjelp av eksisterende ressurser. Vårt tilbud omfatter kurs innen ledelse, salg, forskrifter, regelverk og ikke minst en rekke fagkurs. Du finner garantert noe som er relevant for deg i vår omfattende kursliste.

Solarskolen arrangerer kurs over hele landet. Vi tilrettelegger kurs når – og hvor du vil. Om behovet er tilrettelagte kurs på din arbeidsplass, så bidrar vi gjerne til det. På våre åpne kurs møter du kolleger fra hele landet og kan dele erfaringer og nettverk.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>

BAS kurs

Vi tilbyr Bas kurs. Kurset tar for seg utvikling, opplæring og bevisstgjøring om basens sentrale posisjon. Det fokuseres på lederskap, økonomi og utfordringer som basen møter i hverdagen.

Sted Dato Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 dag 2.500 kr  

BAS kurs - webinar

Vi tilbyr Bas kurs - webinar. Kurset tar for seg utvikling, opplæring og bevisstgjøring om basens sentrale posisjon. Det fokuseres på lederskap, økonomi og utfordringer som basen møter i hverdagen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Kurs over 3 moduler fordelt på 3 uk... 4.500 kr  

Blåsing av fiber kurs

Kurset tar utgangspunkt i å kunne sertifisere installatører og montører til å kunne utføre en rask montasje av fibernettverk med blåsefibersystemet. Ett grunnleggende kurs for å kunne utføre installasjon av blåsefiber i nettverk (rør struktur) i bakken på en sikker måte.

Sted Dato Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 3 timer  

EKOM - NEK 700

Vi tilbyr kurs i EKOM - NEK 700. Samfunnet har blitt avhengig av at kommunikasjon til enhver tid fungerer, derfor er Nasjonal kommunikasjonsmyndighet NKOM opptatt av det planlegges og bygges kvalitet i alle typer EKOM nett.

Sted Dato Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 dag 3.200 kr  

EKOM - NEK 700 - webinar

Vi tilbyr kurs i EKOM - NEK 700 - webinar. Samfunnet har blitt avhengig av at kommunikasjon til enhver tid fungerer, derfor er Nasjonal kommunikasjonsmyndighet NKOM opptatt av det planlegges og bygges kvalitet i alle typer EKOM nett.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.300 kr  

El-kontroll bolig

Vi tilbyr kurs om el-kontroll bolig. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektrisitet og bruken av elektrisk utstyr. For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll og for å sikre at arbeidet er fagmessig utført.

Sted Dato Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 dag 3.200 kr  

El-kontroll bolig - webinar

Vi tilbyr kurs om el-kontroll bolig - webinar. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektrisitet og bruken av elektrisk utstyr. For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll og for å sikre at arbeidet er fagmessig utført.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.200 kr  

El-kontroll næring

Vi tilbyr kurs om el-kontroll næring. Nødvendig elektrofaglig kompetanse ihht. NEK 405-3. Formell utdanning tilsvarende fagbrev innen elektrofag eller tilsvarende og minimum tre års relevant praksis.

Sted Dato Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 dager 6.200 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>