Arbeidsvarsling kurs 2 - bedriftsinternt



Kursarrangør: Viken Kompetanse AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: Avtales

Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.

Innhold:
For vegarbeiderne utgjør trafikken en fare ved at de kan bli påkjørt og skadet under utførelsen av arbeidet. Disse farene kan reduseres betraktelig ved riktig og god varsling og sikring av arbeidet. Alle våre arbeidsvarslingskurs skreddersys etter dine daglige arbeidsoppgaver. På den måten vil du føle at kurset er svært relevant når vi kan by på mange øvelser fra situasjoner du møter i løpet av en arbeidsdag.

Vi har et ønske om å gjøre kursene mest mulig effektive overfor deg som kursdeltaker. Samtidig som du vil få mange gode råd du vil få bruk for. For å oppnå disse målsettingene er det viktig at trafikkreguleringer i forbindelse med arbeid på eller ved veg planlegges og utføres nøyaktig. For at trafikantene skal kunne opptre korrekt, skal all varsling og sikring være riktig, tydelig, konsekvent og enhetlig.

Formålet med arbeidsvarsling er:
• Sikre arbeidere og trafikanter
• Avvikle trafikken forbi arbeidsstedet med minst mulig forsinkelse og ulempe for trafikantene
• Muliggjøre effektiv og økonomisk drift av arbeidet

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Språk:
• Kandidaten bør beherske norsk skriftlig og muntlig

Eksamen / sertifisering:
Kompetansebevis ved fullført kurs som varer i 5 år