Viken Kompetanse AS

Viken Kompetanse ble etablert i 2015. Bedriften er medlem av Noorsi (Norsk organisasjon for sikkerhetsopplæring) og er en ASAS sertifisert opplæringsbedrift som driver med sikkerhetsopplæring på anleggsmaskiner, personløfter og truck på over og under 10 tonn. Samt fallsikring / stillas / HMS osv.

Kursene er for både små og store bedrifter innenfor industri og anlegg, samt enkeltpersoner som har behov for våre typer kurs. Vi leverer også internkurs tilpasset din virksomhets utfordringer og kompetansebehov og vi støtter kurs via NAV. Viken Kompetanse AS drives av Kim Aagesen og hans instruktører som gjør sitt ytterste for at du som elev skal få det beste tilbudet i landet.

Vi har som mål å kunne tilrettelegge undervisningen for hver enkelt kunde/elev. De opplæringsansvarlige har pedagogisk bakgrunn og har erfaring med å tilrettelegge for de som for eksempel har lese- og skrivevansker, eller andre behov. Vi tilrettelegger også for kursdeltakere fra andre land.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>

Arbeidsvarsling kurs 1 - bedriftsinternt

Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Arbeidsvarsling kurs 1 - nettkurs

Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som nettundervisning i hele Norge. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på eller ved veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag  

Arbeidsvarsling kurs 1 - nettkurs (kveld)

Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 1 på kveldstid. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 kveld 2.200 kr  

Arbeidsvarsling kurs 2 - bedriftsinternt

Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr  

Arbeidsvarsling kurs 2 - nettkurs (kveld)

Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 2 på kveldstid. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 kvelder 5.000 kr  

Arbeidsvarsling kurs 2 - nettkurs BEHOLD

Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som nettundervisning. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5000 kr  

Arbeidsvarsling kurs 3 - bedriftsinternt

Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr  

Arbeidsvarsling kurs 3 - nettkurs

Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 som nettundervisning. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 2450 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>