ASAFETY har som målsetting å tilby deres firma den opplæringen deres ansatte har behov for, uansett hva dette gjelder.

Vår styrke ligger i høy kompetanse innen de forskjellig fagfelt og vi dekker hele Norge og Sverige med våre kursholdere og samarbeidspartnere.

Vår primære oppgave er å gi dere opplæring der dere jobber, derfor er det vi som kommer til dere og holder kurs og ikke deres ansatte som må reise langt for å bli kurset.

Vi er en frittstående aktør innen kurs og kompetanse, vårt produkt til deg er høy kvalitet på opplæringen vi tilbyr deres bedrift. Salg av utstyr er det noe som deres leverandør av utstyr foretar seg mot dere, vi kan gi dere råd på hvilket utstyr som vil passe deres behov og så innhenter dere selv anbud på dette fra deres leverandør.

Vi samarbeider og tett med flere større aktører på det norske markedet, på kursagenten sine sider ligger der oversikt over planlagte kurs via våre samarbeidspartnere.


Arbeid i trange miljø - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om arbeid i trange miljø for bedrifter. I henhold til Forskrift om utførelse av arbeid FOR1357 så skal den ansatte ha teoretisk og praktisk opplæring på arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde 1 dag Avtales kr  

Fallsikringskurs med teori og praksis

Vi tilbyr fallsikringskurs med teori og praksis. I henhold til Forskrift om utførelse av arbeid FOR1357 så skal den ansatte ha teoretisk og praktisk opplæring på arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk.

Sted Dato Varighet Pris
Herøy / Fosnavåg Herøy / Fosnavåg 1 dag 1990 kr  
Kristiansund Kristiansund 1 dag 1990 kr  
Molde Molde 1 dag 1990 kr  
Ulstein / Ulsteinvik Ulstein / Ulsteinvik 1 dag 1.650 kr  
Volda Volda 1 dag 1990 kr  
Ørsta Ørsta 1 dag 1990 kr  
Ålesund, Eiva-safex AS... Ålesund 1 dag 1.350 kr  
Ålesund, TESS Ålesund Ålesund 1 dag 1990 kr  

Fallsikringskurs med teori og praksis - bedriftsinternt

Vi tilbyr fallsikringskurs med teori og praksis for bedrifter. I henhold til Forskrift om utførelse av arbeid FOR1357 så skal den ansatte ha teoretisk og praktisk opplæring på arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde 1 dag Avtales kr  

Førstehjelpskurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr førstehjelpskurs for bedrifter. Vi spesialiserer oss på bedriftstilpasset førstehjelp, slik at den opplæringen som deres ansatte får er relatert til de potensielle skadene som kan oppstå i deres arbeidshverdag.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde Avtales kr  

Hjertestarterkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr hjertestarterkurs for bedrifter som er godkjent av NRR Norsk Resuscitasjonsråd. Vår instruktør som er høyt utdannet innen akutt medisin holder kurs i bruk av hjertestarter.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde Avtales kr  

Stropp og anhukerkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr stropp og anhukerkurs for bedrifter. Kurset skal gi deltakerne den opplæringen som behøves for å kunne utføre stropping, anhuking og signalgiving på en sikker og forsvarlig måte. Dette for å unngå skader på personell og ulykker på arbeidsplassen.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde Avtales kr  

Varme arbeider - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i varme arbeider for bedrifter. Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører varme arbeider innehar et sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått godkjent opplæring i varme arbeider.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde Avtales kr