Vi tilbyr FSE høyspenningskurs som nettbasert undervisning. Formålet med kurset er å bevisstgjøre deg som kursdeltaker på farene du kan utsettes for, og på den måten kunne redusere antallet personskader og materielle skader i forbindelse med arbeider i elektriske anlegg.
Vi tilbyr FSE lavspenningskurs som nettbasert undervisning. Kunnskap og erfaring er viktige elementer for å kunne utøve arbeid med elektrisitet på en forsvarlig måte. Konsekvensene kan være svært alvorlige dersom arbeidet blir utført på en ukyndig måte.
Vi tilbyr FSE-kurs for instruert personell som nettbasert undervisning. Kurset berører førstehjelp som en introduksjon. Det må gjennomføres et førstehjelpskurs i tillegg, ref veiledningen i FSE §7.
Vi tilbyr kurs i førstehjelp ved elektriske skader (FSE) som nettbasert undervisning. I yrker som jobber med elektrisitet er det svært viktig å være godt kjent med førstehjelp, for bransjen er blant de yrkene som er mest utsatt for arbeidsulykker.
Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner. Viktige prinsipper rundt maskinsikkerhet, risikovurdering, kompetansebehov og dokumentasjon som må være på plass før maskiner som skal settes i drift.
Vi tilbyr FSE og førstehjelpkurs. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av elektrofagarbeidere Lavspent/høyspent.
Vi tilbyr FSE instruert førstehjelp. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av instruert personell. Innholdet baserer seg på Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Vi tilbyr internkontroll for elektrovirksomheter. Kurset gir en innføring i Internkontrollforskriften, med fokus på å etterleve krav for virksomheter med elektropersonell ansatt. Opplæringen tar for seg innholdet i ett internkontrollsystem for installasjonsvirksomheter.
Vi tilbyr NEK 400. Kurset tar for seg samspillet med Forskrift om elektriske lav spenningsanlegg og NEK 400, og skal gi deltakerne bedre forutsetning for å forstå oppbygningen og hvordan man anvender normen
Vi tilbyr spesialtilpassende kurs. Ved behov kan kan vi skreddersy kursløsninger etter kundens ønske, da kan emner og innhold settes sammen for best mulig dekke samlet kompetansebehov.
Vi tilbyr kurs i FSE Lav og høyspenning med førstehjelp for elektrobransjen som e-læring. Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Vi tilbyr kurs i FSE lavspenning med førstehjelp for elektrobransjen som e-læring. Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Vi tilbyr kurs i FSE Offshore - lav og høyspenning med førstehjelp for elektrobransjen som e-læring. Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Vi tilbyr nettbasert temakurs om kvalifikasjonskrav for arbeid i installerte tavler og EX-tavler. I løpet av ca. 2 timer gir temakurset en oversikt over kvalifikasjonskrav og ansvarsforhold ved arbeid i installerte tavler og bygging av de forskjellige kapslingstyper som anvendes i Ex-soner.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om maskininstallasjoner i næringsbygg- regelverk og fallgruver. I dette temakurset ser vi på regelverk og fallgruver og maskinforskriftens innvirkninger på maskininstallasjoner i næringsbygg.
Vi tilbyr nettkurs om tavlenormen - NEK 439 lavspenningstavler og kanalskinnesystemer. I dette nettkurset vil vi se nærmere på tavlenormens totale omfang og virkeområder, samt normstrukturen og hovedprinsippene i normen.
Vi tilbyr nettbasert kurs i tavleskolen modul 1. Målsettingen er at kurset skal gi grunnleggende opplæring i tavlemontørfaget og gir kvalifikasjoner for gjennomføring av modul 2. Det er begrenset antall deltakere på kurset.
Vi tilbyr kurs i tavleskolen modul 2 som nettbasert undervisning. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig kompetanse om tavlemontøryrket, tavlemarkedet og tavleprodusentenes rolle.
Vi tilbyr temakurs om aktuelle problemstillinger i NEK EN 60 204 for maskin- og tavlebyggere som interaktivt nettkurs. I dette temakurset gjennomgår vi normen som i sin helhet benyttes ved konstruksjon, endring og ombygging av maskiner.
Vi tilbyr temakurs om formkrav og vedlikehold i tavler - prinsipper og praktiske løsninger som interaktivt nettkurs. I dette to timer temakurset gis det en oversikt over prinsipper og gradering av innvendige skiller i tavler.
Vi tilbyr temakurs om tavledokumentasjon og tavleløsninger ved en eller flere strømkilder iht. NEK 400:2022 som interaktivt nettkurs. I dette to timer temakurset gis det en 10-punkts oversikt over relevant tavledokumentasjon.
Vi tilbyr nettkurs om tilsyn og vurdering av el-tavler. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig tilleggskompetanse for en særskilt vurdering av tilstandsgraden i tavler på bakgrunn av tavlenes regelverk, behovet for sikkerhet og aktuell betjeningskategori.
Vi tilbyr kurs i UPS - teknologi, regelverk og praktiske løsninger som interaktivt nettkurs. I dette dagskurset ser vi nærmere på UPS - Uninterruptible Power Supply - og du får oppklarende kunnskap om statiske UPS’ er.
Vi tilbyr kurs om verifikasjon og dokumentasjon av el-tavler som interaktivt nettkurs. I dette nettkurset vil du øke din kompetanse og forståelse, og se nytteverdien i tavlenormen NEK 439 som verktøy.
Vi tilbyr kurs i EKOM - NEK 700 - webinar. Samfunnet har blitt avhengig av at kommunikasjon til enhver tid fungerer, derfor er Nasjonal kommunikasjonsmyndighet NKOM opptatt av det planlegges og bygges kvalitet i alle typer EKOM nett.
Vi tilbyr kurs om el-kontroll bolig - webinar. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektrisitet og bruken av elektrisk utstyr. For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll og for å sikre at arbeidet er fagmessig utført.
Vi tilbyr kurs om el-kontroll næring - webinar. Kurset gir deltakerne nødvendige kunnskaper for å avlegge prøve til sertifisering som kontrollør ihht. kravene i NEK 405-2.
Vi tilbyr kurs i FSE Høyspenning som nettkurs. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning.
Vi tilbyr kurs i FSE L for instruert personell med førstehjelp som nettkurs. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs i FSE L for instruert personell med førstehjelp som webinar. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr nettkurs i FSE Lavspenning med førstehjelp. Gode holdninger til el-sikkerhet er viktig for alle som jobber med eller i nærheten av strøm. Kurset fokuserer på hvordan FSE-forskriften er en hjelp for elektropersonell til å jobbe trygt og ta de riktige avgjørelsene i en hektisk hverdag.
Vi tilbyr FSE Lavspenning med førstehjelp som webinar. Gode holdninger til el-sikkerhet er viktig for alle som jobber med eller i nærheten av strøm. Kurset fokuserer på hvordan FSE-forskriften er en hjelp for elektropersonell til å jobbe trygt og ta de riktige avgjørelsene i en hektisk hverdag.
Vi tilbyr IK Elektro Kurs - Webinar. Det stilles store krav til kompetanse for de som gjennomfører periodisk verifikasjon av elektriske anlegg, og da er det viktig med god kjennskap til både gamle og nye normer og forskrifter.
Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder som webinar. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.
Vi tilbyr jordingskurs som webinar . Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.
Vi tilbyr kurs i Maskinsikkerhet – Grunnkurs industri - webinar. De fleste industrielle anlegg har en kombinasjon av gammelt og nytt utstyr i sin maskinpark. Ofte må maskiner moderniseres eller bygges om.
Vi tilbyr kurs i maskinsikkerhet - webinar. Kurset er for montører, lærlinger, elektroentreprenører, saksbehandlere, rådgivende ingeniører, tilsynsingeniører, elektropersonell i industrien og elektrolærere.
Vi tilbyr kurs i Maskinsikkerhet og elektriske anlegg på maskiner - webinar. Kurset tar for seg maskindirektivet og annet regelverk gjeldende for virksomheter som bruker og vedlikeholder maskiner.
Vi tilbyr oppdateringen i NEK 400:2018 som webinar. Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer og de behov som berørte bransjer har til en god og dekkende norm for elektriske installasjoner.
Vi tilbyr webinar - Info montasje av solceller
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i økonomi for elektrikere. Vi ser på forholdet mellom inntjening ved økt omsetning og inntjening ved redusert svinn mht tid og materiell. Hvordan sikre driften i virksomheten ved å avsette penger fra overskuddet i gode år for å sikre driften i nedgangstider.
Vi tilbyr nettkurs om adgang til elektriske anlegg. Målsettingen er å øke sikkerheten for ansatte som har adgang til elektriske anlegg, slik at du ikke utsetter deg selv eller andre for fare ved opphold i lav- og høyspenningsanlegg.
Vi tilbyr nettkurs om aktiviteter nær kraftledninger. Målet er at deltagerne skal tilegne seg nødvendig kunnskap og ferdigheter for å sikre aktiviteter nær kraftledninger, for å redusere ulykker som medfører personskader eller tap av menneskeliv, og for å unngå skader på strømnett og utstyr.
Vi tilbyr nettkurs om aktiviteter nær kraftledninger og kabler i bakken. Lær hvordan å jobbe trygt nær elektriske anlegg - Lær å ta riktige avgjørelser og risikovurderinger. Kurs for anleggsarbeidere, bønder, skogsarbeidere m.fl. Nettkurset finner du på engelsk med kroatisk teksting og på norsk.
Vi tilbyr webinar om ATEX-direktivene Målsettingen med dette kurset er å få en forståelse av forskriftene som gjennomfører ATEX-direktivene og de tilhørende krav.
Vi tilbyr elektroinstallatørprøven - forberedende kurs - webinar. På vårt forberedende kurs får du teoretisk gjennomgang og tett, faglig oppfølging slik at du stiller best mulig forberedt!
Vi tilbyr elektroinstallatørprøven - forberedende kurs - webinar. Still best mulig forberedt! På kurset får du en kort oppfrisking av viktige punkter til installatørprøven, og faglig dialog med instruktør og andre kandidater som skal opp til eksamen.
Vi tilbyr kurs i elektrotermograf - NEK 405-1 - webiar. Grunnleggende kunnskap om bruk av infrarøde kameraer uansett bruksområde. Deltakere kan gå opp til sertifiserings-eksamen siste kursdag.
Vi tilbyr webinarkurs i elektrotermografi NEK 405-1 - resertifisering. Forberedende kurs for deg som skal fornye sertifikatet innen elektrotermografi i henhold til kravene i NEK 405- 1. Siste dag av kurset kan du gå opp til eksamen via Nemko eller DNV GL.
Vi tilbyr webinarkurs i el-kontroll bolig. Kurset gir deg kunnskapen du trenger for å kunne utføre el-kontroll av bolig i henhold til gjeldende lover, forskrifter og normer.
Vi tilbyr webinarkurs i Elkontroll Landbruk ihht LBKs regler for sertifisering. Elkontroll landbruk er et forberedende kurs før eksamen i forbindelse med NEK 405-3 Tillegg B, og gir deg informasjon om obligatoriske kontroll- og informasjonspunkter normen krever.
Vi tilbyr webinarkurs i el-kontroll næring. Elkontroll næring er et forberedende kurs før eksamen i forbindelse med NEK 405-3, og er bygget opp rundt kvalifikasjonskravene i denne norm.
Vi tilbyr webinarkurs i el-kontroll næring. El-kontroll næring er et forberedende kurs før eksamen i forbindelse med NEK 405-3, og er bygget opp rundt kvalifikasjonskravene i denne norm.
Vi tilbyr nettkurs om el-sikkerhet på bygg og anleggsplassen. Bygg- og anleggsplasser har mange farer. Er du klar over de elektriske farene? Kurset gir deg nødvendig kunnskap om elsikkerhet slik at du kan arbeide trygt og unngå ulykker.
Vi tilbyr kurs i EMC - grunnleggende kurs om støykilder, jording og regelverk for elektrikere, automatikere, prosjekt- og driftssingeniører på norsk eller engelsk. EMC er et krav som vi må forholde oss til ved design, bygging, drift og vedlikehold av en elektrisk installasjon.
Vi tilbyr nettkurs i Ex Basic (BR) - Electrical Installations in Explosive Atmospheres - course på engelsk eller portugisisk brasiliansk.
Vi tilbyr webinarkurs, Ex grunnleggende oppdatering. Du som jobber med elektriske anlegg i eksplosjonsfarlige områder må jevnlig oppdatere kunnskapen din. I dette kurset får du påfyllet du trenger.
Vi tilbyr webinarkurs, Ex vedlikehold oppdatering. Du som jobber med vedlikehold av elektriske anlegg i eksplosjonsfarlige områder må jevnlig oppdatere kunnskapen din. I dette kurset får du påfyllet du trenger.
Vi tilbyr webinarkurs om forskrift om maskiner og NEK EN 60204-1:2018. Lær å bruke FOM - Forskrift om maskiner og NEK EN 60204-1:2018 i ditt daglige arbeid med hensyn til risikovurderinger, dokumentasjon og prosjektering av elektriske maskiner.
Vi tilbyr kurs i FSE Instruert personell som nettkurs. Kurset skal sette instruert personell i stand til å oppfatte risiko og unngå elektriske farer. Dette skal bidra til å øke sikkerheten for deg og dine kollegaer slik at dere har en trygg arbeidsplass uten personskader.
Vi tilbyr nettkurs i FSE Instruert personell med førstehjelp på norsk eller engelsk. Kurset skal sette instruert personell i stand til å oppfatte risiko og unngå elektriske farer. Dette skal bidra til å øke sikkerheten for deg og dine kollegaer slik at dere har en trygg arbeidsplass uten personskade
Vi tilbyr nettkurs i FSE Lav- og høyspenning på engelsk med kroatisk teksting. Målsettingen er å øke sikkerheten for ansatte som jobber med elektriske anlegg, slik at du og dine kolleger får en trygg arbeidsplass uten personskader.
Har du tatt ditt årlige FSE-kurs? Opplæringen er lovpålagt og øker sikkerheten for deg som jobber med elektriske anlegg på eller i bransjene industri, installasjon, offshore og skip. På norsk, engelsk eller polsk
Kurset tar for seg de fleste momenter om jording av elektriske installasjoner på offshoreinstallasjoner, slik som de forskjellige jordingssystemene og hvilke tiltak som må gjøres for å få et godt jordingsanlegg med hensyn til sikkerhet og sameksistens.
Vi tilbyr lading av elektriske kjøretøy iht NEK 400:2022 - webinar. Lær hvilke krav som gjelder for lading av elektriske kjøretøy i næringsbygg og private anlegg, slik at du kan installere ladeanlegg trygt og forskriftsmessig.
Er du klar over hvilket ansvar og myndighet du har som leder for sikkerhet? Hold deg oppdatert med vårt e-læringskurs. Målsettingen er å forebygge ulykker og uønskede hendelser ved å gi LFS gode verktøy og holdninger for å mestre rollen som leder for sikkerhet.
Vi tilbyr nettkurs i lysbuefarer - en innføring på norsk eller engelsk. Kurset gir deg kunnskap om hvordan lysbuer oppstår og oppfører seg. Vi ser på hvordan man må tenke for å få ned hendelsesenergien i en lysbue.
Vi tilbyr nettkurs i lysbuefarer - en innføring på svensk. Kurset gir deg kunnskap om hvordan lysbuer oppstår og oppfører seg. Vi ser på hvordan man må tenke for å få ned hendelsesenergien i en lysbue.
Vi tilbyr oppdatering i NEK 400:2022, hvor du lærer om de viktigste endringene i NEK 400. Målsettingen er at etter gjennomført kurs skal deltakerne ha fått kjennskap til de viktigste endringer i NEK 400:2018.
Vi tilbyr kurs i Ptil/IEC 61892-serien (Offshore) rev. 2019 som webinar. Kurs for elektrikere, automatikere, ingeniører og annet personell som arbeider med eller prosjekterer elektriske anlegg offshore.
Vi tilbyr nettkurs om sikker adferd i eksplosjonsfarlige områder på norsk eller engelsk. Lær deg om trygt arbeid og opphold i Ex-områder. Med Ex-områder menes områder hvor det finnes gasser og støv som kan eksplodere ved gnist eller flamme.
Vi tilbyr kurs i FSE for instruert personell som nettkurs.Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap pålegger instruerte personer en årlig gjennomgang av "Forskrift om sikkerhet ved arbeid og drift av elektriske anlegg - FSE".
Vi tilbyr kurs i FSE for instruert togpersonell som nettkurs. Kurset ivaretar den årlige teoretiske gjennomgangen av "Forskrift om sikkerhet ved arbeid og drift av elektriske anlegg - FSE" for instruert togpersonell.
Vi tilbyr kurs i FSE Høy- og lavspenning som nettkurs. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres.
Vi tilbyr kurs i FSE Høyspenning som nettkurs. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr kurs i FSE Lavspenning som nettkurs. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr kurs i lading av elektriske kjøretøy som nettkurs. Dette kurset skal gi deltakeren en bevisst holdning til lading av elektriske kjøretøy og en innføring i de viktigste elementene i denne type installasjoner.
Vi tilbyr nettkurs i FSE høy og lavspenning resertifisering som holdes på norsk og engelsk. Dette kurset tilfredsstiller kravet satt i §7 i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE, til at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr nettkurs i FSE høyspenning industri resertifisering som holdes på polsk. Kurset består av ulike temaer som inneholder informasjon om både forebygging av el-ulykker og rutiner ved ulykker, samt teoretisk førstehjelp. Det skal bidra til å unngå skader på mennesker, utstyr og anlegg.
Vi tilbyr nettkurs i FSE høyspenning offshore resertifisering som holdes på Polsk. Kurset består av ulike temaer som inneholder informasjon om både forebygging av el-ulykker og rutiner ved ulykker, samt teoretisk førstehjelp. Det skal bidra til å unngå skader på mennesker, utstyr og anlegg.
Vi tilbyr nettkurs i FSE høyspenning resertifisering som holdes på norsk og engelsk. Kurset består av ulike temaer som inneholder informasjon om både forebygging av el-ulykker og rutiner ved ulykker, samt teoretisk førstehjelp. Det skal bidra til å unngå skader på mennesker, utstyr og anlegg.
Vi tilbyr nettkurs i FSE Instruert person som holdes på norsk og engelsk. Innholdet i kurset dekker myndighetenes krav til teoretisk opplæring for personer som skal utføre enkle drifts- og vedlikeholdsoppgaver på elektriske anlegg.
Vi tilbyr nettkurs i FSE lavspenning industri - resertifisering på polsk. Kurset består av ulike temaer som inneholder informasjon om både forebygging av el-ulykker og rutiner ved ulykker, samt teoretisk førstehjelp. Det skal bidra til å unngå skader på mennesker, utstyr og anlegg.
Vi tilbyr nettkurs i FSE lavspenning offshore - resertifisering på polsk. Kurset består av ulike temaer som inneholder informasjon om både forebygging av el-ulykker og rutiner ved ulykker, samt teoretisk førstehjelp. Det skal bidra til å unngå skader på mennesker, utstyr og anlegg.
Vi tilbyr nettkurs i FSE lavspenning resertifisering på Norsk og Engelsk. Kurset består av ulike temaer som inneholder informasjon om både forebygging av el-ulykker og rutiner ved ulykker, samt teoretisk førstehjelp. Det skal bidra til å unngå skader på mennesker, utstyr og anlegg.
Vi tilbyr kurs i elektrikerfaget som nettbasert studie. Arbeidet som elektriker er allsidig, og krever teknisk innsikt, nøyaktighet, godt fargesyn og gode kommunikasjonsevner. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen, som må være bestått før du kan melde deg opp til fagprøven.
Vi tilbyr nettbasert studie i elektro og datateknologi Vg1, programfag. Dette er en kurspakke for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning og fagbrev innen elektrofag, og som har fellesfagene fra før.
Vi tilbyr nettbasert studie i elektro og datateknologi Vg1, programfag og fellesfag. Dette er studiet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen elektrofag. Pakken inneholder både programfagene og fellesfagene på Vg1.
Har du fullført vg1 elektro- og datateknologi og vil studere videre for å kunne jobbe med elektriske og elektroniske anlegg og utstyr? Ønsker du fagbrevet i elektrikerfaget? Da er kurset i elenergi og ekom Vg2 noe for deg.
Har du fullført Vg1 elektro- og datateknologi og vil studere videre for å kunne jobbe med elektriske og elektroniske anlegg og utstyr? Ønsker du fagbrevet i elektrikerfaget? Da er dette kurset noe for deg.
Vi tilbyr nettbasert studie i matematikk 1P-Y for elektro og datateknologi MAT113 (LK20). Emnet følger ny læreplan etter fagfornyelsen, og er den mest praktisk orienterte varianten av matematikk.
Vi tilbyr nettbasert studie i naturfag Vg1 for elektro og datateknologi NAT1009 (LK20). Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. Kursene inneholder fagstoff, øvingsoppgaver og interaktive oppgaver.