Elma Instruments AS

Velkommen til Elma Instruments! På våre hjemmesider vil du finne markedets ubetingede største utvalg av test- og måleinstrumenter. Vårt mål er også i fremtiden å være den førende leverandør av måleinstrumenter. Vi vil til enhver tid kunne presentere et bredt utvalg av måleinstrumenter i høy kvalitet og til meget konkurransedyktige priser. Vi samarbeider med stort sett alle verdens førende produsenter, som gjør oss i stand til å finne de beste instrumentene til det skandinaviske marked når det gjelder å oppfylle gjeldende lovkrav, men også når det gjelder spesielle ønsker fra våre kunder.

Våre medarbeidere er velutdannede teknikere, og vi står klare til å gi råd og veiledning når du skal velge dine neste måleinstrumenter. Vi tilbyr dessuten en rekke kurs i måleteknikk og termografering. Vi også har utvalgte instrumenter til utleie.


 |  1 2   |  Neste side >>

ITC Level 2 iht. ISO 18436-7

Vi tilbyr kurs om ITC Level 2 iht. ISO 18436-7. Dette er et forberedende kurs for eksamen ITC Level 2 sertifisert termografør.Dette kurset setter søkelys på å styrke og forbedre dine evner til bildebehandling og temperaturmåling.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Haugenstua Oslo, Haugenstua 20.09.2021 5 dager20.09.2021 19.500 kr  

NEK 405-1 Elektrotermografi level 1

Vi tilbyr kurs om NEK 405-1 Elektrotermografi level 1. Dette kurset er bygd opp slik at du skal kunne ta eksamen og bli sertifisert Elektrotermografør i henhold til NEK 405-1 (Level 1). Du vil få inngående kunnskaper om praktisk termografering, terminologi, begrep og bruk av selve kameraet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Haugenstua Oslo, Haugenstua 3 dager 8.950 kr  

NEK 405-2 El-kontroll Bolig

Vi holder eksamensforberedende dagskurs for deg som ønsker å ta el-kontroll bolig i henhold til NEK 405-2. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektriske feil og bruken av elektrisk utstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Haugenstua Oslo, Haugenstua 1 dag 3.000 kr  

NEK 405-3 El-kontroll Næring

Vi holder eksamensforberedende kurs for deg som ønsker å ta el-kontroll næring i henhold til NEK 405-3. Alle nærings- og industribygg som kontrolleres i henhold til NEK 405-3 kan oppnå rabatt i forsikringspremien dersom man foretar jevnlig kontroll.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Haugenstua Oslo, Haugenstua 2 dager 6.000 kr  

NEK 405-3 Tillegg B, El-kontroll landbruk

Vi holder eksamensforberedende dagskurs i 405-3 Tillegg B Landbruk. Elma Instruments med Frode Andersen (AEK) er godkjent av Landbrukets brannvernkomité (www.lbk.no) for å holde dagskurs i NEK 405-3 Tillegg B Landbruk.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Haugenstua Oslo, Haugenstua 1 dag 4.500 kr  

Webinar: Resertifisering NEK 405-1 Elektrotermograf

Vi holder kurset resertifisering NEK 405-1 Elektrotermograf som webinar. Dette kurset er et sertifiseringskurs i termografi, hvor deltageren lærer seg alle begrep, terminologi, bruk av kamera, teori og praktisk termografering.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager Gratis kr  

Webinar: Resertifisering NEK 405-1 Elektrotermograf

Elma Instruments tilbyr nå et spesialtilpasset webinar for resertifisering NEK 405-1 Elektrotermografi. Det er nå 5 år siden sist du tok teori eksamen, og det er kanskje ikke like klart lenger hvem William Herschel er?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.500 kr  

Webinar:NEK 405-2 El-kontroll Bolig

Vi holder eksamensforberedende dagskurs for deg som ønsker å ta el-kontroll bolig i henhold til NEK 405-2 som webinar. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektriske feil og bruken av elektrisk utstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.500 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>