NEK 405-2 El-kontroll Bolig - webinar



Kursarrangør: Elma Instruments AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 3.900
Neste kurs: 27.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi holder eksamensforberedende dagskurs for deg som ønsker å ta el-kontroll bolig i henhold til NEK 405-2 som webinar. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektriske feil og bruken av elektrisk utstyr.

Innhold:
For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll. Ved behov kommer Nemko og DNV til oss og avholder sertifiseringseksamen. Kurset kan etter avtale også holdes lokalt i ditt distrikt.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker eksamensforberedende dagskurs om NEK 405-2 El-kontroll Bolig.

Eksamen / sertifisering:
Husk å ta med en laptop med wifi på boligkursdagen 405-2, fordi eksamen i 405-2 bolig kan bli mulig å gjennomføres siste timen av kurset. Om man ønsker kan man også evt. senere ta eksamen på et lokalt bibliotek etter avtale med DNV eller Nemko ettersom hvem man ønsker og sertifisere seg hos. Det er ikke tillatt med hjelpemidler på bolig eksamen 405-2.

Det er viktig og vi ber om en tilbakemelding på om du skal opp til eksamen i 405-2 bolig på kursdagen dersom det blir mulig, og også på hvem du ønsker å bli sertifisert hos, DNV GL eller Nemko. Gi beskjed på forhånd dersom du har behov for tilleggstid (ved for eksempel dysleksi). (Tilbakemelding sendes til mailen som sender bekreftelse at du er påmeldt).