FSE Instruert personell - nettkursKursarrangør: Trainor AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 1 time
Pris: 590

Vi tilbyr kurs i FSE Instruert personell som nettkurs. Kurset skal sette instruert personell i stand til å oppfatte risiko og unngå elektriske farer. Dette skal bidra til å øke sikkerheten for deg og dine kollegaer slik at dere har en trygg arbeidsplass uten personskader.

Kursinnhold:
• Organisering og adgangsregulering
• Elektriske farer og skader
• Risiko og adferd
• Hva har du lov til å utføre og når skal du tilkalle elektriker
• Teknisk opplæring

Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav til teoretisk opplæring for den som skal delta i betjening av elektriske anlegg og elektrisk utstyr. jf. El-sikkerhet nr. 84 og FSE. Det må i tillegg gis instruksjon og øvelse i de anleggene og det elektriske utstyret vedkommende vil få adgang til og opplæring i førstehjelp ved strømulykke. Det skal ikke være mer enn 12 måneder mellom hver opplæring jf. veiledning til §7 i FSE.

Målgruppe for kurset:
Skiftledere, driftsoperatører, prosessoperatører, maskinoperatører, vaktmestere, lærere og vedlikeholdspersonell av forskjellige slag. Servicepersonell, butikkansatte og bønder eller driftspersonell i landbruket er også aktuelle grupper.

Kursspråk:
• Norsk eller engelsk

Kursmateriell:
Systemkrav:
Dette kurset kan kjøres på datamaskin, nettbrett og mobiltelefon. For håndholdte enheter anbefaler vi at du befinner deg på et trådløst nettverk. Det stilles ikke krav til flash for å ta dette kurset. Anbefalt hastighet på linjen er minimum 1.5 Mbps. Dersom du opplever problemer med kurskjøring, anbefaler vi at du forsøker nettleseren Google Chrome.