Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Opplæring for fagfolk, av fagfolk
Trainor er en ledende og nytenkende bedrift med mennesker og holdninger i fokus. Et stadig økende behov for opplæring innen elsikkerhet gjør at vi også må utvikle oss og holde oss oppdatert. Vi legger vår ære i å levere kurs, rådgivning og tekniske løsninger som alltid er faglig oppdatert og tilpasset kundens behov. Vi tror på en tett kontakt med myndigheter og bransjeorganisasjoner for å ivareta sikkerheten på den enkeltes arbeidsplass.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   |  Neste side >>

Adgang til elektriske anlegg - nettkurs - norsk og engelsk

Vi tilbyr nettkurs om adgang til elektriske anlegg. Målsettingen er å øke sikkerheten for ansatte som har adgang til elektriske anlegg, slik at du ikke utsetter deg selv eller andre for fare ved opphold i lav- og høyspenningsanlegg.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 510 kr  

Aktiviteter nær kraftledninger - nettkurs - norsk og engelsk

Vi tilbyr nettkurs om aktiviteter nær kraftledninger. Målet er at deltagerne skal tilegne seg nødvendig kunnskap og ferdigheter for å sikre aktiviteter nær kraftledninger, for å redusere ulykker som medfører personskader eller tap av menneskeliv, og for å unngå skader på strømnett og utstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 50 minutter 520 kr  

Aktiviteter nær kraftledninger og kabler i bakken - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om aktiviteter nær kraftledninger og kabler i bakken. Lær hvordan å jobbe trygt nær elektriske anlegg - Lær å ta riktige avgjørelser og risikovurderinger. Kurs for anleggsarbeidere, bønder, skogsarbeidere m.fl. Nettkurset finner du på engelsk med kroatisk teksting og på norsk.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time 590 kr  

Anhukerkurs / Stroppekurs - nettkurs - no/eng

Vi tilbyr nettkurs i anhukerkurs / stroppekurs. Kurset gir deg grunnleggende kunnskaper om riktig valg, kontroll, bruk og vedlikehold av ulike typer løfteredskap. Kurset dekker den teoretiske delen av opplæring av anhuker og signalgiver.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.190 kr  

ATEX - Webinar

Vi tilbyr webinar om ATEX-direktivene Målsettingen med dette kurset er å få en forståelse av forskriftene som gjennomfører ATEX-direktivene og de tilhørende krav.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 05.09.2022 5 timer05.09.2022 4.600 kr  

ATEX (norsk eller engelsk)

Vi tilbyr kurs om ATEX-direktivene på norsk eller engelsk. Målsettingen med dette kurset er å få en forståelse av forskriftene som gjennomfører ATEX-direktivene og de tilhørende krav.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.600 kr  
Stavanger Stavanger 1 dag 4.600 kr  
Tønsberg Tønsberg 1 dag 4.600 kr  

Digital sikkerhet - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i digital sikkerhet. I vår digitale hverdag er det viktig at alle har bevisst bruk av Internett, pc og mobiltelefon. Lær om hvordan du sikrer deg mot svindel og tap av sensitiv informasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 minutter 130 kr  

Drift, sikkerhet og vedlikehold av batterier

Vi tilbyr batterikurs - praktisk og teoretisk opplæring i drift og vedlikehold av batterier. Kursets målsetting er å gi deltakerne inngående kjennskap til de ulike batterienes oppbygging og virkemåte, samt vedlikehold av disse.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 31.08.2022 (+1) 2 dager31.08.2022 (+1) 10.500 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   |  Neste side >>