Trainor tilbyr klasseromskurs, e-læringskurs og teknisk rådgivning innen fagområdene elektro, Ex, forskrifter, HMS og automatisering.

Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæring, konsulenttjenester og utleie av kvalifisert personell innen fagområdene elsikkerhet, automasjon og prosesser innen olje og gass. Vi har hovedkontor i Tønsberg.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   |  Neste side >>

Adgang til elektriske anlegg - nettkurs - norsk og engelsk

Vi tilbyr nettkurs om adgang til elektriske anlegg. Målsettingen er å øke sikkerheten for ansatte som har adgang til elektriske anlegg, slik at du ikke utsetter deg selv eller andre for fare ved opphold i lav- og høyspenningsanlegg.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 490 kr  

Aktiviteter nær kraftledninger - nettkurs - norsk og engelsk

Vi tilbyr nettkurs om aktiviteter nær kraftledninger. Målet er at deltagerne skal tilegne seg nødvendig kunnskap og ferdigheter for å sikre aktiviteter nær kraftledninger, for å redusere ulykker som medfører personskader eller tap av menneskeliv, og for å unngå skader på strømnett og utstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 50 minutter 490 kr  

Aktiviteter nær kraftledninger og kabler i bakken - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om aktiviteter nær kraftledninger og kabler i bakken. Lær hvordan å jobbe trygt nær elektriske anlegg - Lær å ta riktige avgjørelser og risikovurderinger. Kurs for anleggsarbeidere, bønder, skogsarbeidere m.fl. Nettkurset finner du på engelsk med kroatisk teksting og på norsk.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time 560 kr  

Anhukerkurs / Stroppekurs - nettkurs - no/eng

Vi tilbyr nettkurs i anhukerkurs / stroppekurs. Kurset vil gi deg grunnleggende teoretiske kunnskaper om riktig valg, kontroll, bruk og vedlikehold av ulike typer løfteredskap. (Forskrift om utførelse av arbeid § 10-1og § 10-2).

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.190 kr  

ATEX - Webinar

Vi tilbyr webinar om ATEX-direktivene Målsettingen med dette kurset er å få en forståelse av forskriftene som gjennomfører ATEX-direktivene og de tilhørende krav.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 timer 4.400 kr  

ATEX (norsk eller engelsk)

Vi tilbyr kurs om ATEX-direktivene på norsk eller engelsk. Målsettingen med dette kurset er å få en forståelse av forskriftene som gjennomfører ATEX-direktivene og de tilhørende krav.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.400 kr  
Stavanger Stavanger 1 dag 4.400 kr  
Tønsberg Tønsberg 1 dag 4.400 kr  

Batterikurs

Vi tilbyr batterikurs - praktisk og teoretisk opplæring i drift og vedlikehold av batterier. Kursets målsetting er å gi deltakerne inngående kjennskap til de ulike batterienes oppbygging og virkemåte, samt vedlikehold av disse.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 07.09.2021 2 dager07.09.2021 10.100 kr  

Brannslokkingsøvelse (norsk eller engelsk)

Vi tilbyr brannslokkingsøvelse på norsk eller engelsk. Målsettingen er at øvelsen skal gi deltakeren praktiske kunnskaper og ferdigheter i håndtering av ulike slokkemidler.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 20.05.2021 1 1/2 time20.05.2021 790 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   |  Neste side >>