Livsstilsendringskurs - nettbasertKursarrangør: The Primal Life
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 3.899

Vi tilbyr The Primal Life, 10 ukers kurs i livsstilsendring. Kurset består av 10 moduler, der du hver uke får et nytt tema du skal sette deg inn i. En livsstilsendring handler om helheten og ikke kun maten. Dette er bare en brøkdel av hva du kan forvente deg etter disse 10 ukene. Gled deg!

Oppskrifter, oversikt over matvarer og forslag til kostholdsplan. Mindre sult og sug etter godteri og junkfood. Emner og temaer vi går igjennom er; grunnleggende ernæring, tarmhelse, hjernen, hvordan håndtere ulike situasjoner, tankemønster, vaner, trening, livsstilssykdommer og en rekke andre nyttige verktøy for at du skal kunne stå på egne ben etter disse 10 ukene.

Du vil få tilgang til en privat og lukket facebook-gruppe der du kan spørre spørsmål og bli kjent med andre. Et sosialt nettverk med likesinnede har stor betydning for livsstilen vår. Du vil få oppgaver under hele kursperioden som omhandler å bli bedre kjent med deg selv. Det er på denne måten du kan oppdage hva som kjennes vanskelig for deg og jobbe videre med dette.

Kurset er online. Det vil si at det passer for alle som har tilgang til internett, en telefon eller pc/ ipad. Du kan derfor ta kurset selv om du ikke bor i Fredrikstad. Kanskje er du på ferie eller reiser mye i jobben? Det er ikke noe problem. Du bestemmer selv når du ønsker å sette deg inn i modulene hver uke. Alt blir sendt ut som PDF via mail eller Google Drive. Veldig enkelt.

Kursleder har lang erfaring innenfor livsstilsendring. Om du ønsker å jobbe med det mentale, gå ned i vekt, bli kvitt helseplager, mm, har du kommet til rett sted. Du trenger ikke å være medlem av noe treningssenter for å bli med på kurs.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer til deg som ønsker å gå ned i vekt, få en sunnere livsstil, bli sukker og karbo-fri, få mer energi, mer muskler, få bedre mental og psykisk helse, orke mer i hverdagen og som er lei av at klærne stadig blir for små.