Zumba kurs

Zumba

Lyst til å danse, og samtidig få deg en skikkelig treningsøkt? Da er Zumba perfekt for deg. Zumba er intensiv trening med enkle dansetrinn til fengende latinske rytmer som Cumbia, Salsa, Merengue og Reggaeton. Timen går i ett uten stopp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Ljoshall Bergen 6 uker 600 kr
Bergen, Ulriken bydels... Bergen 8 kvelder 900 kr

Zumba - voksne

Vi tilbyr dansekurs i Zumba for voksne. Klassen er en sammensveising av dansestiler fra rundt om i verden. Jazzdans, salsa, merenge, bollywood, hip hop, men i tillegg gjør jeg en bolk med styrke og en bolk med uttøying mot slutten av klassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ekeberg Oslo, Ekeberg 1 semester 2.200 kr

Ballroom Fitness

Zumba ble opprettet av koreografen og treningsinstruktøren Alberto “Beto” Perez på midten av 1990-tallet. Ifølge det offisielle Zumba-nettstedet var det et resultat av en "lykkelig ulykke" - Beto var på vei for å undervise i en aerobic-klasse og innså at han hadde glemt musikken sin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 18.08.2020 (+1) en eller to ganger per uke18.08.2020 (+1) 2.000/1.200 kr

Zumba

Vi tilbyr zumba intro-klasse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 7 uker 990 kr

Zumba

"Ditch the workout, join the party!" Dette er slagordet for treningsformen ZUMBA - som oppsto i Colombia, da Alberto "Beto" Perez glemte å ta med seg musikk til aerobicklassen sin! Han ble nødt til å spille colombiansk popmusikk i stedet, og det viste seg å være en stor suksess.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 1.800 kr

AquaZumba

Dans deg i form etter late sommerdager. Som en av få i Norge tilbyr Blekkspruten nå Aqua Zumba®. Aqua Zumba er en effektiv og morsom trening i vann. Vi danser til latinamerikanske pool party-rytmer, og bruker vannmotstanden for å få ekstra effekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad fra 85 kr

Zumba og avspenning

Vi tilbyr kurs i Zumba og avspenning. Zumba er en dansetrening som foregår til fengende rytmer. Det er vitenskapelig bevist at musikk forbedrer humøret og gjør oss glade, akkurat som avspenning, meditasjon og dyp pust senker nivået av stresshormonene. Her får du begge deler!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nes Nes 1 semester 1.400 kr

Zumba

Vi tilbyr zumbakurs. Zumba er inspirert av de latinske musikksjangrene cumbia, salsa, samba, merengue, reggaeton m.m. Kombinert med morsomme og enkle dansetrinn har alle det gøy på en zumba-time, uansett form og alder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik

Zumba Gold - eldre

Vi tilbyr kurs i zumba gold for aktive eldre. Dette er en skånsom og modifisert zumba-time, som har fokus på koordinasjon, bevegelse og balanse. Zumba er bra for kropp, sjel og humør!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik

 |  1 2   |  Neste side >>