Zumba kurs i Akershus

Ballroom Fitness

Zumba ble opprettet av koreografen og treningsinstruktøren Alberto “Beto” Perez på midten av 1990-tallet. Ifølge det offisielle Zumba-nettstedet var det et resultat av en "lykkelig ulykke" - Beto var på vei for å undervise i en aerobic-klasse og innså at han hadde glemt musikken sin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm en eller to ganger per uke 2.000/1.200 kr

Bjertneslabben : Zumba

Denne treningsformen går som en farsott over hele verden. Den ble oppfunnet av en Columbianer bosatt i USA. Vi beveger oss til fengende latinorytmer. Det er originalsangene som brukes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal

Zumba

"Ditch the workout, join the party!" Dette er slagordet for treningsformen ZUMBA - som oppsto i Colombia, da Alberto "Beto" Perez glemte å ta med seg musikk til aerobicklassen sin! Han ble nødt til å spille colombiansk popmusikk i stedet, og det viste seg å være en stor suksess.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 1.800 kr

Zumba og avspenning

Vi tilbyr kurs i Zumba og avspenning. Zumba er en dansetrening som foregår til fengende rytmer. Det er vitenskapelig bevist at musikk forbedrer humøret og gjør oss glade, akkurat som avspenning, meditasjon og dyp pust senker nivået av stresshormonene. Her får du begge deler!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nes Nes 1 semester 1.500 kr