Bli kvitt stress 1, nettkurs med videoundervisng og oppgaver



Kursarrangør: Global University, Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Selvvalgt
Pris: 790

Dette er et selvhjelpskurs for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet og privat.

«Bli kvitt stress» er for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet, samt bedre evne til verne om de tingene som betyr mest for oss.

Dette kurset er et selvhjelpskurs hvor kursholder Christian Bang vil gi deg teori og oppgaver for hvordan du kan bli kvitt stress. Her får du flere hjemmeoppgaver som skal hjelpe deg å bli kvitt stress og enklere redusere stress i stressende situasjoner. Kurset er ca 3 timer langt og delt inn i 17 videoleksjoner. Du vil også få mulighet til å kommunisere med kursholder i et lukket forum eller direkte på mail eller telefon i løpet av kurset. Helt til slutt vil du få et kursbevis/diplom som du kan printe ut eller lagre på din datamaskin. Dette kurset passer perfekt for deg som ikke ønsker eller har mulighet til å delta på et normalt terapiforløp.


Målgruppe for kurset:
For deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre.


Kursmateriell:
Lastes ned fra hjemmesiden etter påmelding

Kursdetaljer
Dette kurset varer i ca 3 timer og er fordelt på 17 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et lukket forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Hva du vil lære?
1. Christian Bang, kursholder
2. Autogen trening
3. Målinger av angst og depresjon
4. Vil og må aktiviteter
5. Målinger av angst, depresjon og selvbilde, del 2
6. Aktivitetsplan mot stress
7. Stress, introduksjon
8. Observasjonsoppgave, mindfulness1
9. Fugleperspektiv, Mindfulness 2
10. Fokuspunkt, mindfulness 3
11. Fokuspunkt del 2, mindfulness 4
12. 4 trinnsmetoden del 2, Mindfulness 6
13. 4 trinnsmodellen, mindfulness 5
14. Evaluering av uken, "Bli kvitt sosial angst"

PÅMELDING

Flere kurs: